Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از  روابط عمومی موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین شمس‌الله مریجی اظهار داشت: در این نمایشگاه که از روز گذشته سوم آبان ماه ۱۴۰۰ در یکی از شبستان‌های مسجد مقدس جمکران بازگشایی شده،  قرار است مدیران ارشد حوزوی، استادان حوزه‌های علمیه، موسسه‌های آموزش عالی فعال در عرصه علوم اسلامی و علوم انسانی کشور،  از دستاوردهای علمی واحدهای آموزشی تخصصی حوزوی، بازدید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مریجی افزود: موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) به‌عنوان یکی از موسسه‌های آموزشی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی در این نمایشگاه حضور یافته و به ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و علمی می‌پردازد.

رئیس موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع) در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: این موسسه عالی حوزوی ازجمله مراکز حوزوی آموزشی است که در راستای مأموریت‌های این نهاد مقدس در سال ۸۹ تاسیس شده است.

مریجی افزود: موسسه امام رضا (ع) باهدف تأمین نیروی انسانی فاضل متخصص و کارآمد در حوزه فرهنگ دینی و انسجام‌بخشی به فعالیت‌های دفتر تبلیغات اسلامی شکل‌گرفته و تاکنون ۹۰۰ فارغ‌التحصیل داشته است.

معاون آموزشی دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه نیاز به وجود رشته‌های تخصصی و مباحث میان رشته‌ها و گرایش به علوم مضاف از مهم‌ترین انگیزه‌های ایجاد موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا (ع) بوده است، گفت: ایجاد محیط علمی مکمل در کنار آموزش‌های حوزوی برای تربیت مجتهدان متخصص در علوم انسانی اسلامی به‌منظور برقراری ارتباط و انضمام شایسته میان این علوم و علوم حوزوی از دیگر اهداف راه‌اندازی موسسه آموزش عالی امام رضا(ع) به شمار می‌رود.

مریجی خاطرنشان کرد: در این نهاد آموزشی و پژوهشی پس از مطالعه مفاهیم فکری، فرهنگی و محتوایی تولیدات غرب، بازنگری و بررسی‌های عالمانه روی آن‌ها صورت می‌گیرد و بر اساس آموزه‌های نورانی اسلام ناب ارزیابی و بازتولید می‌شود.

معاون آموزشی دفتر تبلیغات اسلامی به رویکردهای اساسی این موسسه آموزش عالی اشاره و از مهم‌ترین آن را تأکید بر آموزش تخصصی بین رشته‌های مهارتی و کاربردی، بهره‌گیری از اساتید مسلط به مباحث بین‌رشته‌ای شامل فقه سیاست و فقه مدیریت، روی‌آوری به مسائل آموزشی نوین در کنار هدایت و تجمیع فعالیت‌های تبلیغی، بهره‌گیری از ظرفیت شناسی مراکز آموزشی و مراکز تخصصی مرتبط، در هم آمیختن بحث‌های بنیادی، مهارتی، کاربردی و تربیت فقیه مبلغ، کار اجتهادی در حوزه‌های مختلف دین‌پژوهشی و روش‌شناسی و روشمندی در هر گروه علمی اشاره کرد. 

وی بیان کرد: در حال حاضر گروه‌های فعال علمی در موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) شامل تاریخ اسلام، مشاوره اسلامی، علوم اجتماعی، کلام اسلامی، فقه مضاف و تبلیغ است. 

معاون آموزش دفتر تبلیغات اسلامی به خدمات آموزشی موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) در خارج از قم اشاره کرد و گفت: تاکنون دوره‌های مختلف آموزشی توسط این مرکز آموزشی در شهرستان‌های مختلف با موضوع تاریخ و سیره اهل‌بیت(ع) و امامت اهل‌بیت(ع) ویژه طلاب حوزه علمیه اهواز و زاهدان، مذاهب اسلامی ویژه طلاب حوزه علمیه زابل و دوره مشاوره اسلامی ویژه طلاب حوزه علمیه تهران برگزارشده است.

مریجی گفت:  همچنین تاکنون ۹ عنوان کتاب درسی شامل درس‌نامه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی،اهل‌بیت و تمدن اسلامی، مآخذ شناسی تاریخ اسلام، مهدویت، تاریخ خلفا، سیره فرهنگی و اجتماعی اهل‌بیت(ع)، تاریخ شیعه، جنبش‌ها، قیام‌ها و حکومت‌های شیعی، جامعه‌شناسی و تبلیغ منتشرشده است.

وی بیان کرد:  از سال ۹۰ تا ۹۹ نیز دانش‌پژوهان در ۱۲ رشته فارغ‌التحصیل شده و بیش از ۱۰۰ نشست پژوهشی تخصصی درزمینه‌های مختلف به همراه  کارگاه های تخصصی علمی و فرهنگی در موضوع روش تحقیق و مقاله‌نویسی برگزارشده است. 

رئیس موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) همچنین با اشاره به طرح مشق اجتهاد در این موسسه گفت: این طرح در سال ۹۶ طراحی و سال ۹۷ به مرحله اجرا درآمد که هدف اصلی در آن روش‌مند ساختن تحقیقات علوم اسلامی در حوزه و دانشگاه بود. در دو سال گذشته جلسه‌های مختلف به همراه میزگردهای تخصصی در استان‌های قم، اصفهان، مشهد و تهران برگزار شده است.

بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان برای آشنایی بیشتر با موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) می‌توانند به نشانی  https://iri.dte.ir/ مراجعه کنند.

انتهای پیام/۷۸۰۰۵

منبع: فارس

کلیدواژه: دفتر تبلیغات اسلامی موسسه امام رضا ع موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا ع دفتر تبلیغات اسلامی اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید ۴۰ هزار نفر از مراکز صنعتی ایلام

استاندار ایلام از بازدید ۴۰ هزار نفر در قالب اردوهای روایت پیشرفت از مراکز صنعتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اهمیت روایت پیشرفت دستاوردهای نظام و دولت، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تاکنون حدود ۴۰ هزار نفر در قالب تور گردشگری "اردوهای روایت پیشرفت" از اماکن صنعتی استان بازدید داشتند.

وی افزود: از این تعداد بازدید کننده هشت هزار نفر دانش‌آموز، و مابقی از اقشار مختلف شامل کارکنان و خانواده‌های آنان، دانشجویان، فرهنگیان، جامعه‌پزشکی، و هنرمندان بودند.

استاندار ایلام میانگین سنی بازدیدکنندگان در اردوهای روایت پیشرفت را ۱۸ تا ۲۵ سال عنوان کرد و افزود: بیشترین بازدیدها به ترتیب از پتروشیمی ایلام، پالایشگاه گاز ایلام، کارخانه سیمان و پترو پالایش دهلران بوده است.

وی اضافه کرد: برای نخستین بار زنگ انشا با موضوع روایت پیشرفت به صورت همزمان در سراسر استان ایلام نواخته شد و ۹۰ هزار دانش‌آموز در قالب این طرح، دستاوردهای را دولت را روایت کردند که به زودی از برگزیدگان در اجلاسیه استانی روایت پیشرفت تجلیل خواهد شد.

استاندار ایلام اضافه کرد: برگزاری دوره‌های ویژه برای تربیت راویان پیشرفت با اولویت نسل جوان در دستور کار قرار گرفته است.

بهرام‌نیا ادامه داد: برای نخستین بار دستاوردهای دولت سیزدهم در استان ایلام در ۶۰ برنامه ۱۲۰۰ دقیقه‌ای در شبکه استانی ایلام توسط استاندار، معاونین استاندار، فرمانداران و مدیران دستگاه‌ها تشریح شد.

وی گفت: در این دولت حدود ۱۱۰ سفر شهرستانی انجام شده که بیشتر این سفرها در روزهای پنجشنبه و جمعه و یا روزهای تعطیل بوده که از نزدیک با مردم دیدار داشتیم، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۱ دیدار چهره به چهره با هزار و ۲۰ نفر از مردم در استانداری برگزار شده است، همچنین در سامانه سامد از طریق تلفن ۱۱۱ پاسخ‌گوی مشکلات و مطالبات مردم به‌صورت تلفنی بودیم.

کد خبر 750196

دیگر خبرها

  • بازدید ۴۰ هزار نفر از مراکز صنعتی ایلام
  • سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات غزه ناشی از ترویج اومانیسم در مراکز آموزشی است
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان