Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محسن بهشتی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به اینکه طرح اقدام ملی مسکن در دولت جدید به قانون جهش تولید مسکن تغییر یافته است بیان کرد: طرح اقدام ملی مسکن بیشتر به پوشش دهک‌های میانی و بالاتر توجه داشت، اما در قانون جهش تولید مسکن، قیمت زمین به صورت رایگان در نظر گرفته شده و در کنار آن، تخفیف‌هایی برای متقاضیان واقعی از سوی شهرداری و نظام مهندسی در نظر گرفته می‌شود، ضمن آنکه تسهیلات بانکی هم به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: بر اساس مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، الحاق ۵۶۰ هکتار از اراضی پردیسان به قم بر اساس پیش بینی ده سال آینده در دستور کار قرار دارد که این مصوبه به شورای عالی شهرسازی نیز ارسال شده، اما برخی نامه پراکنی‌ها از استان سبب ایجاد حساسیت بیشتر در این موضوع شد و آن را به تعویق انداخت.

بهشتی با تصریح بر اینکه نباید اجازه بورس بازی زمین و افزایش رهن و اجاره خانه بویژه در شهرک پردیسان داده شود و مردم نیز نباید فریب سوءاستفاده کنندگان را بخورند اضافه کرد: در حال حاضر، دو محور توسعه پردیسان به ورجان و محدوده ورزشگاه یادگار امام به طایقان به عنوان چشم انداز توسعه اراضی قم دیده شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم به اظهارنظر برخی از مسئولان قم درباره استفاده از بافت فرسوده و زمین‌های خالی در محدوده شهر برای خانه‌دار شدن مردم پرداخت و گفت: این زمین‌ها دارای مالک خصوصی است، در حالی‌که قانون جهش تولید مسکن بر اساس ساخت و ساز در زمین‌های دولتی درنظر گرفته شده است و البته باید توجه داشت که مانعی برای توسعه قم وجود ندارد و همه اراضی اطراف شهر نیز دولتی است.

بهشتی ادامه داد: در طرح اقدام ملی مسکن، حدود هفت هزار و پانصد کارگر، حدود هشت هزار فرهنگی و حدود ۱۲ هزار خانواده از ایثارگران و کارکنان دولت متقاضی این طرح در قم بوده‌اند، در حالی که با الحاق ۵۶۰ هکتاری، ۳۵ هزار خانواده متقاضی مسکن پوشش داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم سپس به پیگیری‌های استانداری قم از وزارت مسکن و شهرسازی توجه داد و ابراز امیدواری کرد که طی چند هفته آینده و با تصویب الحاق ۵۶۰ هکتاری در شورای عالی شهرسازی، زمینه برای زیرسازی این محدوده فراهم شود.

بهشتی افزود: البته در حال حاضر اراضی ۴۸ هکتاری برای پشتیبانی طرح‌های بافت فرسوده و بازآفرینی شهری و اراضی ۳۲ هکتاری هم برای ساماندهی خانه‌های در حریم دکل‌های فشار قوی برق در نظر گرفته شده است که می‌توان از این ظرفیت برای پیشبرد قانون جهش تولید مسکن بهره گرفت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم همچنین خواستار تفویض اختیار بیشتر به استانداری‌ها در این موضوع شد و اذعان کرد: تا پیش از این، الحاق اراضی در شهر‌های تا ۵۰ هزار نفر جمعیت به استانداری‌ها تفویض شده است که می‌توان این ظرفیت را به شهر‌های تا ۱۰۰ هزار نفر جمعیت هم تعمیم داد، البته این تعمیم شامل قم نمی‌شود، اما زمینه را برای کمتر شدن روند بوروکراسی در این موضوع فراهم می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در پایان گفت: بر اساس قول مساعد وزارت راه و شهرسازی، موضوع الحاق اراضی به قم هرچه سریع‌تر در شورای عالی شهرسازی تصویب و به قم ابلاغ شود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری قم مسکن معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم قانون جهش تولید مسکن الحاق ۵۶۰ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۹۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در بخش ناغان، به شرط تامین زمین

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر کل بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری با اشاره به طرح نهضت ملی مسکن روستایی، گفت: در بخش ناغان به دلیل مشکلات، تامین زمین تاکنون انجام نشده و به محض تامین از سوی راه و شهرسازی و تحویل به بنیاد مسکن قرعه‌کشی انجام و واگذاری زمین به متقاضیان طرح صورت می‌گیرد.

فرشید ریاحی ششم اردیبهشت ماه در شورای اداری بخش ناغان، اظهار کرد: در بخش ناغان و در دولت سیزدهم حدوداً ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در قالب حدوداً ۴۴ روستا طرح هادی تهیه و اجرا شده است.

وی افزود: در حوزه مسکن روستایی ۳۹۲ فقره تسهیلات مسکن روستایی به بانک‌ها معرفی شده که ۳۳۴ فقره در قالب ۸۵ درصد منجر به انعقاد قرارداد تسهیلاتی شده است، همچنین حدوداً ۲۹ قطعه زمین روستایی و  ۱۲ قطعه زمین در قالب طرح جوانی جمعیت واگذار شده است.

ریاحی گفت: ۳۴۴ هکتار زمین در خصوص اراضی ملی روستایی شناسایی شده که حدوداً ۵ روستا مشکل تداخلات اراضی، مسائل زیست محیطی و حرایم معادن و صنایع دارند که این امر در حال پیگیری است تا الحاق و تملک آن‌ها انجام شود.

وی در حوزه نهضت ملی مسکن در شهرهای شلمزار، دستنا و گهرو، بیان کرد: تامین زمین از سوی راه و شهرسازی انجام و در اختیار بنیاد قرار داده شد، زمین به متقاضیان طرح واگذار و عملیات آماده سازی در فاز اول در شهر شلمزار به اتمام رسید، یعنی عملیات اجرایی ۵۶ واحد مسکونی در شلمزار آغاز شده و در گهرود تامین زمین انجام شده است، اما در بخش ناغان به دلیل مشکلات، تامین زمین تاکنون انجام نشده و به محض تامین و تحویل به بنیاد مسکن قرعه‌کشی و واگذاری به متقاضیان طرح انجام خواهد شد.

در ادامه خدایار باقری هارونی، مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: برای بحث نهضت ملی مسکن، در بخش ناغان اراضی ملی وجود ندار که مجبور به استفاده از بخش خصوصی شدیم.

وی با اشاره به بحث تونل زره، بیان کرد: پیمانکار طرح مطالبات بسیاری دارد اما برخلاف این مشکلات اعتبارات ماده ۵۶ طی ۴ روز آینده ابلاغ خواهد شد، از طرفی در سطح ملی اعتبارات عمرانی استان‌های سردسیر به خزانه ابلاغ شده که منتظر رسیدن سهم استان هستیم، همچنین اعتبارات دور دوم سفر به محض ابلاغ به پروژه تزریق خواهد شد و با سرعت بیشتر پیش خواهد رفت.

در ادامه  فردوس کریمی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: پمپاژ ناغان یکی از پروژه‌های مهم شهرستان کیار بوده که سال ۱۴۰۱ مورد بازدید قرار گرفت، یعنی اگر طرح به اجرا می‌رسید با نواقصی در تامین آب باغات و اراضی شمال بخش ناغان مواجه بود اما بازنگری اساسی طرح انجام و تخصیص به نیاز آبی ناغان اضافه شد، در حال حاضر ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات منطقه تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.

وی گفت: این پروژه دارای سه ایستگاه پمپاژ، دو باب مخزن و ۷ کیلومتر خط انتقال بوده که خط انتقال در حال اجرا و در حال تملک اراضی هستیم که پروژه دارای ۴۷ پیشرفت فیزیکی است و تاکنون حدوداً ۱۴ میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است.

کریمی، ساماندهی ۸۵ مورد پرورش ماهی در رودخانه سبزکوه برای اولین بار، تخصیص ۲۱۵۴ لیتر آب برای پرورش طیور، گلخانه و دامداری را از جمله اقدامات دولت سیزدهم در بخش ناغان برشمرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار از اراضی ده هکتاری واقع در پهنه شمالی شهر زاهدان (شهرک شهریار)
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های هادی در ناغان
  • واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در بخش ناغان، به شرط تامین زمین
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • دو عضو کانون مازندران منتخب در مسابقه دوست فلسطینی من