Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز، هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. گاها این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. ما سعی داریم بسته خبری ویژه ای را جمع آوری نماییم و مخاطبان را در جریان اتفاقات مهم اقتصادی در طول هفته ای که گذشت قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

محمدرضا پورابراهیمی، در مورد مطلبی که از وی در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه سهام عدالت به ۱۰ میلیون نفر از جاماندگان تا ۲۲ بهمن اختصاص می‌یابد، گفت: سال گذشته طرحی در کمیسیون اقتصادی مجلس مبنی بر اختصاص سهام عدالت به جاماندگان مطرح و تصویب شد که طرح وارد صحن مجلس هم شد، اما دولت قبلی به بهانه اینکه این طرح بار مالی دارد و آن را قبول نکرد، در نتیجه بررسی آن در صحن مجلس متوقف شد

وی افزود: اخیراً با رییس‌جمهور مکاتبه شد که آقای رییسی هم این نامه را به وزیر اقتصاد و رییس سازمان برنامه و بودجه ارجاع داد و موافقت کلی خود را با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان اعلام کرد که امیدواریم به زودی نظر وزیر اقتصاد و رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام شود.

پورابراهیمی عنوان کرد: ‌البته کسانی که در ۶ دهک پایین درآمدی هستند تا ۲۰ میلیون نفر هم می‌رسند، اما در فاز اول افراد تحت پوشش، بازنشستگان و کارگران و ایثارگران ۱۰ میلیون نفر هستند که امیدواریم هر چه زودتر سهام عدالت به آنها اختصاص یابد.

زمستان قطعی گاز نداریم

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه مصرف سوخت خودروها در کشور حدود ۲ و نیم برابر استاندارد جهانی است، از عدم قطعی گاز خانگی در زمستان خبر داد.

جلیل سالاری، درباره احتمال قطع شدن گاز در زمستان سال جاری، گفت: از آنجا که تامین سوخت زمستانی دغدغه همیشگی مسئولان بوده، برای تامین این سوخت در زمستان نیز تاکنون جلسات متعددی با دستگاه‌های اجرایی ذیربط شامل وزارتخانه‌های نیرو، نفت و شرکت‌های تابعه و وزارت راه و شهرسازی در حوزه حمل و نقل و لجستیک برگزار شده است. در این راستا تراز عملیاتی براساس مصارف خانگی و صنایع خوراک و پتروشیمی‌ها تنظیم و میزان مصرف، مدیریت و پایش شده و به موازات آن موجودی سوخت مایع در مخازن نیروگاه‌ها افزایش یافت تا درصورت کاهش فشار گاز بتوان از سوخت جایگزین استفاده کرد.

علت اختلالات اخیر اینترنت در کشور مشخص شد

ابوالفضل روحانی - معاون فناوری مرکز ملی فضای مجازی، در پاسخ به چرایی اختلالات اخیر در کشور گفت: تنظیم‌گری وزارت ارتباطات در سال‌های اخیر به نحوی بوده که مزیت رقابتی توسعه ارتباطات ثابت در کشور از بین رفته و عمده توسعه کشور بر مبنای ارتباطات سیار بوده است. در چنین شرایطی خواه ناخواه افزایش تقاضا برای دسترسی به محتوا یا خدمات داخلی و خارجی موجب اختلال و کاهش کیفیت دسترسی خواهد شد. مخصوصا اینکه در دو سال گذشته با فراگیری بیماری کرونا، میزان استفاده از خدمات پرترافیک مثل VODها و آموزش آنلاین به شدت افزایش یافته است. این مسئله کمبودها و توسعه نیافتگی‌ها در زیرساخت ارتباطی کشور را بطور ملموس و بصورت عمومی هویدا کرده است.

گسترش روابط تجاری ایران و ترکمنستان

رستم قاسمی در شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان حضور داشت.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، در این نشست مقرر شد تجارت و مبادلات تجاری دو کشور توسعه پیدا کند؛ چرا که ترکمنستان در مسیر تجارت جهانی است و قرار شد از چین و هند به کشورهای بزرگی مانند ترکمنستان و از ترکمنستان به کشورهای شمالی و روسیه متصل شویم که این مسئله مزیت بسیار بالایی برای دو کشور دارد.

وی افزود: افزایش سطح تجارت بین دو کشور نیز مورد توافق قرار گرفت. به عنوان مثال پیش از این نمایشگاه بزرگی در ترکمنستان برگزار می شد که در آن نمایشگاه به سرعت محصولات بسیاری فروخته می شد و بعضا حجم مبادلات پس از این رویداد به بیش از یک میلیارد دلار می رسید؛ بنابراین مقرر شد که این نمایشگاه دوباره از سر گرفته شود.

حمله سایبری به سامانه هوشمند سوخت

از حوالی ساعت ۱۱ روز سه شنبه جایگاه های سوخت کشور دچار اختلال شدند در این باره همایون صالحی؛ رییس انجمن کانون جایگاهداران سوخت بهخبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز گفت: دیتاسنتر سامانه دچار اختلال شد و از کار افتاد که به دنبال آن عرضه بنزین متوقف شد. در حال حاضر معلوم نیست این مشکل چه زمانی برطرف خواهد شد ولی تا این لحظه روال بر استفاده از بنزین ۳ هزار تومانی بدون استفاده از کارت سوخت است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با بیان این که حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت‌رسانی توسط یک کشور خارجی انجام شده، گفت: با تمهیداتی که از قبل از لحاظ امنیتی در نظر گرفته شده بود، به هیچ وجه به اطلاعات سهمیه مردم لطمه‌ای وارد نشده و فقط در نظام خدمت‌رسانی اختلال ایجاد شده است.

رستمی مدیرعامل شستا شد

علی رستمی به‌عنوان مدیرعامل جدید شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) منصوب شد.رستمی دارای مدرک تحصیلی دکترای مدیریت بازرگانی گرایش مالی و دانش‌آموخته دانشگاه شهیدبهشتی است و مدیریت در شرکت‌های املاح معدنی ایران و خاک چینی را در کارنامه دارد.

پایان پیام

صفورا طالب زاده کد خبر: 1116484 برچسب‌ها اخبار روز

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اخبار روز سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۶۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد

وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حملات ادعایی سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات آلمان کاردار سفارت این کشور را احضار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حمله سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات در سال گذشته، کاردار موقت سفارت روسیه را احضار کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه این خبر را اعلام کرد. به گفته وی چنین احضاری یک ابزار قوی دیپلماتیک تلقی می شود. این سخنگو گفت: این حادثه نشان می دهد تهدید روسیه برای امنیت و صلح در اروپا واقعی و بسیار زیاد است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان عواقب این حمله هکری را در جریان سفر خود به استرالیا اعلام کرد. وی گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کردند.

حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب در ژانویه هدف حمله سایبری قرار گرفته است. حزب صدر اعظم آلمان در آن زمان گفت که این امر به دلیل یک شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود امکان پذیر شد.

به گفته بائربوک، تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی تاکید کرد: این کاملا غیر قابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

طبق ادعای اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان، گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس این ادعا در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعات نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم روسیه را عامل حمله هکری به روسیه دانست.

گروه APT28 که با نام "خرس شیک" نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و پس از آن در ایالات متحده آمریکا برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 شناخته شد.

بر اساس اطلاعات خبرگزاری آلمان، تمامی سرویس های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال و سرویس ضد جاسوسی نظامی در تحقیقات دولت فدرال شرکت داشتند.

بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرات بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

شورای آتلانتیک شمالی، مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیر ناتو، پیش از این نگرانی عمیق خود را در مورد افزایش حملات سایبری روسیه اما بدون ارائه جزئیات ابراز کرده بود.

اتحادیه اروپا هم "به شدت کمپین مخرب سایبری پیشرفته تهدید مداوم (APT28) تحت کنترل روسیه علیه آلمان را محکوم کرد. جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه به نمایندگی از اتحادیه اروپا گفت، اتحادیه اروپا متعهد به استفاده از طیف کامل اقدامات برای جلوگیری، بازدارندگی و واکنش به رفتار مخرب روسیه در فضای سایبری است.

اتحادیه اروپا اعلام کرد که نهادها، آژانس‌ها و تأسیسات دولتی در کشورهای عضو، از جمله لهستان، لیتوانی، اسلواکی و سوئد قبلاً توسط همین «بازیگر تهدید» مورد حمله قرار گرفته‌اند. در سال 2020، اتحادیه اروپا تحریم هایی را علیه افراد و نهادهای مسئول حملات APT28 به بوندستاگ در سال 2015 اعمال کرده بود.

در این بیانیه آمده است که رفتار روسیه با استانداردهای سازمان ملل برای رفتار مسئولانه دولت در فضای سایبری در تضاد است. اتحادیه اروپا چنین رفتارهای بدخواهانه را تحمل نخواهد کرد.

به دلیل ادامه جنگ روسیه علیه اوکراین، اتحادیه اروپا همچنین هفته‌ها است که در حال آماده‌سازی بسته چهاردهم تحریمی علیه مسکو است.

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد