Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،مسعود ستایشی با حضور در ندامتگاه زنان ضمن تاکید بر اعمال تخفیفات بیشتر قضایی برای این قشر از محکومان اظهار کرد: استفاده از ظرفیت‌های قانونی قابل بهره برداری در آزاد‌ی مددجویان زندان‌های تهران یک کار ارزشمند، خداپسندانه و مردمی است تلاش داریم تا به احسن وجه به منصه ظهور و به انجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام دادگستری استان تهران گفت: به لطف خداوند متعال و با تمسک به ظرفیت‌های خوب و تسهیلات قانونی موجود، تلاش می‌کنیم خدمتی جهادی و موثر را انجام دهیم و تا حد امکان مددجویانی که استحقاق استفاده از تخفیفات قانونی و قضایی را دارند، آزاد شوند.

وی افزود: با توجه به خاص بودن وضعیت زنان زندانی، کلیه درخواست‌های منجربه آزادی از جمله اعمال نهاد‌های ارفاقی مانند آزادی مشروط، آزادی تحت نظارت سامانه‌های الکترونیک، تعلیق مجازات و عفو به صورت ویژه بررسی گردد.

ستایشی در پایان تصریح کرد: درخواست متهمان و اظهارات آنان در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گرفته، به نحوی اقدام شود که میانگین رسیدگی در خصوص مددجویان این ندامتگاه به کوتاه‌ترین زمان ممکن برسد.

همچنین در ادامه، مدیر کل زندان‌های استان تهران ضمن ارائه گزارشی از آمار جمعیت کیفری این مرکز گفت: بحمداله جامعه آماری مددجویان زن استان نسبت به مردان بسیار کمتر است، ولی همین تعداد نیز بایستی از حداکثر معاضدت و تخفیفات قضایی بهره‌مند شوند.

علی رستمی ابراز داشت: زن به عنوان مادر و ستون خانواده از جایگاه ارزشمندی برخوردار است، ولی گاهی اتفاق می‌افتد به دلیل ارتکاب جرمی و اغلب با داشتن شاکی خصوصی راهی زندان می‌شوند.

مقام عالی زندان‌های استان تهران تاکید کرد: بیشترین توجه و رسیدگی به وضعیت تغذیه، بهداشت و درمان و رفاه زندانیان اختصاص به ندامتگاه زنان دارد و اعتقاد کلی بر این است هر چه ارتباط مادران با خانواده هایشان بیشتر تحکیم شود، از آسیب مددجو و فرزندان جلوگیری خواهد شد.

رستمی افزود: مددکاران ندامتگاه در این زمینه تلاش می‌کنند و حضور قضات نیز جهت ارائه تخفیفات قضایی مانند عفو مشروط، استفاده از پابند الکترونیکی و مرخصی زمینه بازگشت آنان به کانون خانواده و توسعه بیشتر فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی را فراهم می‌نماید.

طی این بازدید معاون قضایی رئیس کل در امور زندانها، برخی از قضات دادگاه انقلاب، رئیس دادگستری ملارد، دادستان، رئیس دادگستری شهر ری، قاضی اجرای احکام شهریار، سرپرست مجتمع‌های قضایی قدس و قدوسی، قضات ناظر بر زندان و همچنین معاون امور زندانیان دادسرای تهران و سرپرست شورای حل اختلاف ویژه زندانیان استان تهران و قضات جهادی نیز حضور داشتند.

بنا به این گزارش، در پایان بازدید روز گذشته که ۹ ساعت به طول انجامید، ۱۳ نفر از مددجویان با اعطای تخفیفات قضایی، برگه‌های آزادی خود را از قضات دریافت نمودند.

از نکات بارز این دیدار، حضور قضات کیفری ۱ برای نخستین بار در این ندامتگاه بود که با متهمان و محکومان قصاص دیدار کردند.

همچنین پس از این حضور ۹ ساعته قضات در ندامتگاه زنان، مقرر شد کلیه واجدین شرایط استفاده از امتیاز نظام نیمه آزادی شامل آزادی تحت نظارت سامانه‌های الکترونیک و پابند الکترونیک به صورت فوق العاده بررسی و ظرف یک هفته جهت تصمیم گیری به حوزه ریاست از دادگستری ارسال شود.

شایان ذکر است پس از پایان مهلت یک هفته‌ای قائم مقام دادگستری استان تهران، تعداد مددجویانی که مشمول دریافت پابند الکترونیکی، مرخصی و یا دیگر تخفیفات می‌شوند، اعلام خواهد گردید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مددجویان ندامتگاه اعطای تخفیفات ندامتگاه زنان تخفیفات قضایی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛  رئیس سازمان زندان‌های کشور در مراسم آزادی این زندانیان گفت: ۵۰ نفر از این زندانیان، از محکومان جرایم مالی مانند مهریه و نفقه بودند که با کمک ستاد دیه استان آزاد شدند.

غلامعلی محمدی افزود: ۱۰۵ زندانی دیگر نیز با کمک حقوقی و قضایی به مناسب سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان، آزاد شدند.

وی افزود: اصلاح و تربیت مددجویان، مهمترین ماموریت و هدف سازمان زندان‌ها است.

محمدی گفت: تلاش برای آزادی زندانیان جرایم مالی نیز در دستور کار است که ستاد دیه هرمزگان در این زمینه فعالیت خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید؛ بهره برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان

در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر زندان مرکزی بندرعباس برگزار شد، به ۱۲ نفر از زندانیان به نمایندگی از دیگر زندانیان، حجم آزادی اهداء شد.

دیگر خبرها

  • دادگاه های صلح در محاکم اردبیل ایجاد می شود
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • سند تحول قضایی به مثابه قانون اساسی و نقشه راه دستگاه قضایی است
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • تشکیل کارگروهی برای رفع مشکلات کارکنان قضایی و قضات هرمزگان
  • اشاره غیرمستقیم اژه‌ای به حکم توماج صالحی
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران زنجانی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی