Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:38:46 GMT

یک نفر از هر هشت زن به سرطان پستان مبتلا می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۲۳۹۹۴

یک نفر از هر هشت زن به سرطان پستان مبتلا می‌شود

ایسنا/بوشهر متخصص زنان و زایمان گفت: به‌طور متوسط از هر ۸ زن یک نفر در طول عمر خود به سرطان پستان مبتلا می‌شوند.

دکتر سحر نوروزی فرد در همایش آگاهی‌رسانی سرطان پستان در شهرستان کنگان اظهار کرد: شایع‌ترین و بیشترین نوع سرطان در زنان ایرانی سرطان پستان است که به‌طور متوسط از هر ۸ زن یک نفر در طول عمر خود به سرطان پستان مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر نوروزی فرد بیان کرد: بالا رفتن سن، یائسگی دیررس و قاعدگی زودهنگام و ژنتیک ازجمله عوامل بالا رفتن ریسک ابتلا به سرطان پستان است و ازجمله مسائلی هستند که نمی‌توان این موارد را کنترل کرد زیرا جزئی از فیزیولوژی بدن هستند.

وی تصریح کرد: اما برخی از فاکتورها مانند شیردهی، زایمان، بارداری و خوردن داروهای ضدبارداری ازجمله مواردی هستند که زنان توانایی کنترل آن را دارند، بنابراین رعایت بعضی از نکات می‌توان به عدم یا تأخیر سرطان منجر شد.

متخصص داخلی شهرستان کنگان نیز بیان کرد: از سن ۲۰ سالگی به بعد هر خانمی باید خودآزمایی پستان را شروع کند.

دکتر محمد امامعلی زاده اضافه کرد: بهترین زمان برای انجام خودآزمایی ماهانه پستان ۲ الی ۳ روز پس از قطع خونریزی عادت ماهانه است و علاوه بر آن در دوران یائسگی و شیردهی معاینه را در روز اول هرماه یا هرروز دلخواه دیگر می‌توان انجام داد.

متخصص داخلی شهرستان کنگان تاکید کرد: خودآزمایی پستان جایگزین منظم ماموگرافی برای غربالگری و معاینه بالینی منظم پستان نمی‌باشد.

دکتر امامعلی زاده خاطرنشان کرد: مراحل خودآزمایی پستان ۲ مرحله شامل مشاهده جهت تشخیص بروز تغییرات در ظاهر پستان و لمس کردن می‌شود که لمس کردن برای معاینه صحیح پستان‌ها بهتر است.

با توجه به شایع بودن سرطان پستان و اهمیت تشخیص زودهنگام آن، به‌منظور تعیین اثیر یک برنامه آموزشی مناسب بر میزان آگاهی از روش‌های غربالگری ... و آموزش در مورد سرطان پستان، ماموگرافی معاینه از سوی پزشک و خودآزمایی پستان به طریقه سخنرانی، نمایش اسلاید و فیلم آموزشی توسط مدرسین این همایش ارائه شد.

این همایش با حضور معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، بانوان شبکه و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان، یکی از اعضا شورای اسلامی شهر کنگان و نماینده فرمانداری کنگان و با استقبال خوبی از مردم در سالن فرهنگ ارشاد اسلامی شهرستان برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرطان پستان خودآزمایی پستان سرطان پستان شهرستان کنگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟