Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه موقت تهران گفت: اگر چهره‌ای شایسته‌ای است و دارای تمامی صلاحیت‌هاست، اما اگر در آن مسئولیت دیگری شایسته است، نباید اهمال کرد. اگر این اصل مورد توجه قرار گیرد، با یک تحول و انقلاب عظیم در همه عرصه‌ها روبرو خواهیم شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه نخست نماز جمعه امروز تهران با قدردانی از اقامه‌کنندگان نمازجمعه در سراسر کشور که با مصوبات ستاد کرونا همراهی کردند و پیشگام این عرصه بودند، گفت: برای حفظ سلامت عامه مردم اقامه نمازجمعه برای مدتی متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شیوه‌نامه‌ها باید بیش از گذشته رعایت شود.

وی در ادامه با اشاره به نامه امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر و توصیه رهبر انقلاب در آغاز دولت سیزدهم مبنی بر فهم این نامه عنوان کرد: امام علی (ع) در دوران و شرایط خاصی اقدام به انتصاب مالک اشتر به عنوان استاندار مصر کردند. در آن دوره معاویه شرایطی در برابر حکومت حضرت به وجود آورده بود که دوره "غارات" یاد می‌شود. معاویه گروه‌های را ایجاد و به نقاط مختلف برای قتل، غارت و ناامنی اعزام کرد. اکنون نیز این وضعیت را از سوی استکبار شاهد هستیم. داعش برای خلق ناامنی و در برابر حکومت‌هایی که منافع آنان را تامین نمی‌کنند و در برابر آن‌ها می‌ایستند، ایجاد و پشتیبانی شد.

وی با تاکید بر اینکه صدام نیز مورد حمایت مستکبران برای مقابله با انقلاب اسلامی بود، خاطرنشان کرد: امام علی (ع) در چنان شرایطی، مالک اشتر را برای هدایت مصر انتخاب فرمودند. ایشان با همه احترامی که برای محمد بن ابی‌بکر استاندار وقت مصر قائل بودند، مالک را منصوب کردند. حضرت در نامه‌ای برای ایشان مرقوم فرمودند که تو در نزد من از منزلت ویژه‌ای برخورداری و مسئولیت سنگین دیگری به تو خواهیم سپرد. مهمترین پیام این انتصاب جایگاه شایسته‌سالاری در اندیشه دینی و نظام سیاسی الهی است و یک درس عملی برای همه ماست.

وی اظهار داشت: اگر چهره‌ای شایسته‌ای است و دارای تمامی صلاحیت‌هاست، اما اگر در آن مسئولیت دیگری شایسته است، نباید اهمال کرد. اگر این اصل مورد توجه قرار گیرد، با یک تحول و انقلاب عظیم در همه عرصه‌ها روبرو خواهیم شد.

امام جمعه موقت تهران گفت: امام علی (ع) در توصیف مالک اشتر برای مردم مصر به نکاتی اشاره می‌کنند که نیازمند تامل است. ایشان می‌فرمایند که "من مالک اشتر را به عنوان والی و استاندار انتخاب می‌کنم. سخن او را به گوش بسپارید. از او اطاعت کنید." اگر پیوند دولت و ملت نباشد، مالک اشتر با همه شخصیتش فرمانده موفقی نخواهد بود. جایگاه مردم در اندیشه سیاسی علی بن ابی‌طالب بسیار برجسته است. امام در ادامه می‌فرمایند که "او را چون زره و سپر نگاهبان برای خویش قرار دهید." مالک شخصیتی است که می‌تواند برای مردم امنیت‌آور و اقتدارآفرین و تضمین‌کننده سعادت باشد. در کنار او می‌توان به آرامش و اقتدار دست پیدا مرد.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد ادامه داد: امام در ادامه در دلایل توصیه خود می‌فرماید که "بیم سستی در مالک نمی‌رود." مدیران در نظام اسلامی باید از بالاترین سطح عزم، اراده و انگیزه برخوردار باشند. مردم در آن‌ها سستی مشاهده نکنند. یکی از عوامل آسیب‌های امروز ما فقدان این عزم، اراده و شخصیت است. باید مدیران را در سطوح کلانی، میانی و حتی خُرد اینگونه انتخاب کنیم.

وی اظهار داشت: امام در ادامه می‌فرمایند که "مالک شخصیتی است که نماد عدالت و پای‌بند به اصول عقلی و علمی است." مالک در جایی که باید به سرعت تصمیم بگیرد و اقدام کند، سستی مشاهده نمی‌شود. آنجایی که جای تصمیم سریع است، تصمیم درست اتخاذ می‌کند و آنجایی که باید درنگ نماید، بادرنگ تصمیم می‌گیرد. مالک شخصیتی است که امام به ایشان می‌فرماید که تو در جایگاهی قرار داری که من برای به پاداشتن دین خدا از تو کمک می‌گیرم؛ همان جایگاهی که سردار سرافراز سپاه اسلام سردار شهید سلیمانی نزد مقام معظم رهبری داشت.

خطیب نمازجمعه اضافه کرد: باید به گونه‌ای خود را تربیت و اصلاح کنیم تا زعیم امت اسلامی نگاهشان به مدیران این‌گونه باشد.

وی خاطرنشان کرد: نکته دیگری که از این نامه به شایستگی استفاده می‌شود، اصل نظام‌سازی و دولت‌سازی در اندیشه دینی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در بیانات اخیر به آن اشاره کردند. صدها سند در قرآن کریم، سیره پیامبر اکرم، امیرالمونین و اولیای دین وجود دارد که حکایت از این واقعیت دارد که انبیا الهی به ویژه پیامبر اکرم (ص) در این مسیر قدم برداشتند. انبیا الهی برای ساختن انسانی که قیام او به عدل است و جامعه‌ای که مبتنی بر عدالت است اقدام نمودند. این اقدام نیز بدون یک نظام سیاسی کارآ و مبتنی بر اصول وحیانی و عقلی امکان تحقق وجود ندارد.

خطیب جمعه تهران خاطرنشان کرد: امیرالمومنین در پاسخ به این سخن خوارج که گفتند لا حکم الالله فرمودند که "آری احکام الهی و قرآن کریم باید در جامعه به پا داشته شود." یک جامعه دینی و اسلامی آن جامعه‌ای است که آموزه‌های قرآن در آن حاکم است، اما خوارج این جمله حق را می‌گویند، اما از آن نتیجه باطل می‌گیرند. آن‌ها می خواهند بگویند حکومت برای خداست. بعد امام پاسخ می‌دهند که "بدانید جامعه نیازمند به حکومت و نظام سیاسی است." اگر شما مردم ایران اسلامی اقدام کردید و راه را برای رهبری و زعامت شخصیتی چون امام امت و خلف صالح ایشان هموار کردید، اساس یک نظام الهی را بنیان گذاشتید. اما اگر از او فاصله گرفتید، جامعه بدون نظام سیاسی نمی‌ماند و قاجار و پهلوی حکومت خواهند کرد و تمام هویت و شخصیت دینی و ملی و همه حوزه‌های زندگی به نفع منافع نامشروع‌شان مصادره می‌کنند. 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد در ادامه بیان داشت: نامه امام علی بیانگر آن است که ایشان به عنوان امام و پیشوا و رهبر و زعیم و مدیر یک نظام سیاسی استانداری را انتخاب می‌کند. بنابراین باید در مسیر حکومت‌سازی، دولت‌سازی، نظام‌ سیاسی اسلامی ساختن قدم برداشت. ایشان ویژگی‌های این نظام سیاسی را هم بیان و شاخص‌ها را تعریف می‌کنند.
نخستین شاخص این است که مدیران شایسته انتخاب شوند. مالک اشترها باید در چارچوب قانون و قاعده و اصول و مبانی اسلامی قدم بردارند. امیرالمومنین (ع) دقیقا این چارچوب را برای مالک تبیین می‌فرمایند.

وی خاطرنشان کرد: امام پاسخ می‌دهند که ما برای چه قدرت سیاسی را به دست گرفتیم؟ مالک برای کدام هدف به مصر فرستاده شد؟ آیا آرمان و هدفی وجود دارد؟ چگونه این اهداف محقق خواهد شد؟ مالک باید چگونه قدم بردارد تا آن اهداف محقق شود؟ بنابراین اصول و مبانی، روش‌ها و راهبردها، سیاست‌ها و اخلاق به طور دقیق تعریف شده است که ان‌شاالله در خطبه‌های دیگر این‌ها را شرح خواهم داد.

ادامه دارد...

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماز جمعه تهران سید محمدحسن ابوترابی فرد نماز جمعه تهران سید محمدحسن ابوترابی فرد ابوترابی فرد حجت الاسلام نظام سیاسی مالک اشتر امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان

سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری با ابلاغ استاندار سمنان منصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان با صدور ابلاغی «فرج الله شوشتری» را بعنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان  منصوب کرد.

در ابلاغ شوشتری  آمده است: جناب آقای فرج الله شوشتری، نظر به مراتب تعهد تخصص و توانمندی جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند منان تحت توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و با پیروی از منویات و فرامین مقام معظم رهبری و با اهتمام به برنامه‌های دولت مردمی حضرت آیت‌الله دکتر رئیسی با تأکید بر شاخص‌های، عدالت‌محوری، انقلابی‌گری، مردمداری، پاکدستی، فسادستیزی، قانون‌مداری و تعامل سازنده با دستگاه‌های اجرایی در انجام وظایف و مأموریت‌های محوله موفق و مؤید باشید.                        

گفتنی است فرج اله شوشتری؛ فرزند شهید نورعلی شوشتری(شهید وحدت)، متولد اردیبهشت ماه 1356، اهل خراسان و دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی و دانشجوی دکترای مسائل ایران است و تا کنون مسئولیت‌هایی همچون مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان خراسان رضوی، عضو هیئت مدیره تأمین سرمایه بانک مسکن، رئیس هیئت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی، را عهده‌دار بوده است.

انتهای پیام/361/

دیگر خبرها

  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • کارگران زحمت کشور نیازمند توجه مسئولان هستند
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • لزوم توجه مسئولان به معیشت کارگران
  • تقدیر امام جمعه کاشان از اجرای طرح نور فراجا
  • مسئولان نظام به بیمه و امنیت شغلی کارگران توجه کنند
  • امام جمعه تهران خطاب به متدینین: انگ زدن به یکدیگر مصلحت نیست