Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دیپلمات اروپایی به سی‌ان‌ان گفت که در حال حاضر هیچ فشار زمانی برای انجام مذاکرات بر روی ایران و هیچ طرف دیگر برجام نیست.

به گزارش برنا از شبکه خبری سی‌ان‌ان، این دیپمات اروپایی با اشاره به زمان ادامه مذاکرات در وین برای بازگشت آمریکا به برجام یادآور شد: باید این احساس ایجاد شود که انجام مذاکرات مقداری فوری است و به نظر من این اولین اقدامی است که باید انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این دیپلمات اروپایی گفت که تمایل تهران برای از سرگیری مذاکرات راه حل نیست بلکه یک گام مهم رو به جلو است. درحالیکه ایران بارها تاکید کرده که با مشخص کردن تیم هسته‌ای خود به مذاکرات در وین باز خواهد گشت، این دیپلمات  و دیگران مدعی هستند که این حرکت تاکتیک ایران برای تاخیر در بازگشت به مذاکرات وین است.

به گفته این منبع آگاه، اکنون مباحثه گسترده‌ای درباره افزایش فشار بر ایران وجود دارد.

همچنین منابع آگاه در واشنگتن به سی‌ان‌ان گفتند که یک گفتمان مداوم در دولت بایدن درباره اینکه چطور و چقدر فشار بر ایران وارد شود، وجود دارد.

با اینحال که ایران همواره به تعهدات خود در قبال برجام پایبند بوده و ایالات متحده به صورت یکجانبه توافق هسته‌ای را ترک کرده است، این منابع گفتند که واشنگتن و متحدانش به علت شکست در رسیدن به توافق اکنون تمایل بیشتری برای اعمال اقدامات با هزینه بیشتری بر ایران دارند اگر تهران به اقدامات ناسازگار با برجام ادامه دهد. 

این منابع در حالیکه به جزئیات این هزینه‌های اشاره نکردند، یک شخص آگاه از مذاکرات درون دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا گفت که بایدن در مورد گزینه‌های بالقوه در جریان دیدارهای حاشیه نشست گروه ۲۰ با متحدان خود صحبت می‌کند و این هزینه‌ها می‌تواند درحالیکه مذاکرات در دست انجام است، اعمال شود.

یک مقام آمریکایی آگاه از مذاکرات وین با اینکه ایران به صورت صریح برای بازگشت به مذاکرات در اواخر ماه نوامبر اعلام آمادگی کرده، ضمن ادعای اینکه اعلام عمومی ایران در این مورد "خوشبینی زیادی به ما نمی‌دهد" افزود که تا کنون شواهد اندکی وجود دارد از اینکه تیم ایران در صدد عمل گرایی و حل مسائل باقی مانده باشد.

آمریکا موضع دوگانه‌ای را در برابر از سرگیری مذاکرات در وین اتخاذ کرده است. از سویی مدعی می‌شود که ایران تمایلی برای بازگشت به میز مذاکره ندارد و از سوی دیگر نسبت به اعلام صریح تهران در مورد ادامه گفتگوها در اتریش بدبین است.

واشنگتن از طرفی اعتراف می‌کند که در حال انجام مذاکرات هم از اقدامات هزینه زا علیه ایران دست بر نمی‌دارد و سیاست فشار حداکثر دولت پیشین آمریکا را ادامه می‌دهد.​

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا ایران واشنگتن دولت ایالات متحده رییس جمهوری اتریش ایالات متحده ایران دولت رییس جمهوری واشنگتن انجام مذاکرات سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات

یک هیات شامل نیروهای امنیتی مصر عصر امروز (جمعه) به منظور میانجیگری مذاکراتِ رژیم اسرائیل و حماس بر سر تبادل اسیران، وارد تل‌آویو شد.

به گزارش مشرق، منابع صهیونیستی اعلام کردند که هیات مصری پس از ورود به تل‌آویو دیدارهای خود را با مقامات ارشد امنیتی رژیم اسرائیل در خصوص ابتکار قاهره برای دستیابی به توافق آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست از نوار غزه آغاز کرد.

منابع رژیم صهیونیستی افزودند که هیات مصری، یک تیم کاری است و «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر در آن حضور ندارد.

سفر هیات مصری به تل‌آویو در حالی صورت می‌گیرد که قرار است «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفر به عربستان سعودی، سه شنبه آینده وارد تل آویو شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری معا، بلینکن در سفر یک روزه خود به تل‌آویو با مقامات رژیم اسرائیل درباره تبادل اسیران صهیونیست در غزه و تحولات جنگ غزه گفت و گو خواهد کرد.

در این پیوند، پایگاه خبری «مصراوی» بامداد امروز (جمعه) به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند.

بر اساس این گزارش، این به معنای پایان جنگ نیست و رژیم صهیونیستی در خصوص اتمام جنگ کوتاه نخواهد آمد.

در همین رابطه رسانه‌های عربی گزارش دادند که مصر به رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده که حاضر است در ازای عدم حمله به رفح، مذاکرات آتش بس برای توافق با حماس را با میانجیگری خود از سر بگیرد.

از سوی دیگر رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • اسرای اسرائیلی خطاب به نتانیاهو: هر چه زودتر برای آزادی ما توافق کن!
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • ایران در عملیات «وعده صادق» سیلی دردناکی به اسراییل زد
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • دفاع مکارم شیرازی از بازگشت گشت ارشاد
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است