Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@04:37:47 GMT

ورود سازمان بازرسی به خروج دستگاه کارخانه شیر ایلام

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۰۶۵۰

ورود سازمان بازرسی به خروج دستگاه کارخانه شیر ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، بازرسی کل استان موضوع تعطیلی و خروج ماشین آلات خط تولید کارخانه شیر ومحصولات لبنی واقع در شهرک صنعتی ایلام را مورد بررسی دقیق قرار خواهد داد.

مهدی اصلانی بازرس کل استان ایلام در خصوص تعطیلی و خروج ماشین آلات خط تولید واحد شیر واقع در شهرک صنعتی ایلام عنوان کرد: با توجه به سیاست‌های ابلاغی سازمان بازرسی کل کشور در زمینه نظارت بر حمایت از تولید و سرمایه گذاری و بهبود محیط کسب و کار و اشتغالزایی و همچنین در پاسخ به مطالبه گری به حق فضای عمومی و رسانه‌ای استان در این زمینه، علل و عوامل بروز رکود کاری در این واحد و خروج ماشین آلات و تجهیزات مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به رغم وجود قابلیت‌های کشاورزی و دامپروری استان و ضرورت توجه به زنجیره تولید تا مصرف با نگاه ویژه به فروش صادرات محور محصولات کشاورزی با ارزش افزوده بیشتر و وجود امکانات و ظرفیت‌های در اختیار کارخانه شیر ایلام، شاهد استمرار توقف و تعطیلی این واحد تولیدی هستیم بنابراین بررسی دقیق دلایل این امر برای جلوگیری از خروج سرمایه گذاری از استان و چاره اندیشی و اتخاد تدابیر لازم از مسائل ضروری و پراهمیت بوده که بر همین اساس گزارش‌هایی از اقدامات صورت گرفته از دستگاه‌های اجرایی ذی ربط مطالبه شده و در هفته آتی نیز با حضور مدیر عامل واحد مذکور و مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی ربط از محل کارخانه بازدید و جلسات کارشناسی و مدیریتی نیز برگزار خواهد شد تا کلیه جوانب امر به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

همچنین بازرس کل استان در ادامه افزود: بررسی دقیق طرح توجیهی و نحوه احداث و بهره برداری کارخانه شیر ایلام و نحوه حمایت‌ها و تسهیلات اعطایی برای پشتیبانی و مانع زدایی واحد تولیدی مذکور مورد توجه و رسیدگی خواهد بود تا چنانچه شرایط احیا و بازگرداندن آن به چرخه تولید باشد، با تصمیمات و پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و حمایت‌های نظارتی این بازرسی کل محقق شود و درصورت احراز ترک فعل نیز وفق مقررات اقدام خواهد شد.

تنها کارخانه شیر ایلام واقع در شهرک صنعتی شهر ایلام چند سال است به دلایل مختلف تعطیل شده هرچند در این مدت نیز در مقاطعی تولید داشته ولی در حال حاضر این کارخانه به طور کامل تعطیل شده است.

بیش از ۵۰ نفر از افرادی که در این کارخانه مشغول به کار بوده‌اند نیز بیکار شده‌اند.

یکی از مهمترین نکات این کارخانه، خروج دستگاه اصلی کارخانه (تتراپک) توسط سرمایه گذار به یکی دیگر از استان‌های کشور بوده در حالی که طبق قانون خروج ماشین آلات صنعتی از واحدهای تولیدی ممنوع است.

کد خبر 5338948

منبع: مهر

کلیدواژه: نظارت و بازرسی ایلام شیر خام ویروس کرونا بنزین جایگاه سوخت بوشهر خطبه های نماز جمعه پمپ بنزین آمار کرونا قوه قضاییه کرمانشاه گرگان ایلام عکس استانها اردبیل واکسن کرونا کارخانه شیر ایلام خروج ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد