Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرکندی  روز شنبه به خبرنگار ان گفت: استان البرز در طول سال‌های گذشته، در حوزه فناوری، شتاب دهنده‌ها، استارتاپ‌ها و اقتصاد دیجیتال رشد بسیار خوبی داشته و اکنون حدود ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در این استان فعالیت دارند.

وی بیان داشت: ظرفیت‌های البرز، امکان تبدیل این استان  به یکی از مراکز مهم اکوسیستم نوآوری در کشور را فراهم کرده که با توجه به زیرساخت‌های آماده شده  به زودی شاهد تحول بنیادین در توسعه مراکز مرتبط با نوآوری و فناوری درالبرز خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرکندی افزود: کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز در زمینی به وسعت ۱۰ هکتار در حال آماده سازی است و فاز اول آن در یک هکتار، آماده استقرار شتاب دهنده‌های تخصصی، گروه‌های استارتاپی و دیگر فعالان نوآوری است.

وی بیان داشت: تسلط مدیران و کارشناسان ارشد شرکت دانش بنیان سیوان به فضای اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور و تجربه این شرکت در ایجاد مراکز مرتبط در نقاط مختلف، تنوعی از خدمات را برای گروه‌هایی که در کارخانه مستقر می‌شوند فراهم کرده است.

در طرح نهایی این کارخانه، تمام فعالیت‌های حقوقی، خدمات، بانکی و دیگر موارد در فضای اداری مجموعه قرار خواهد گرفت.

 مدیر کارخانه نوآوری البرز با اشاره به امکان و ظرفیت استقرار گروه‌های استارتاپی و حتی اعضای خانواده‌های آنان در محیط کارخانه گفت: مسیر پیاده روی،  فضای ورزشی و تفریحی، سینما و آمفی تئاتر، محیط بکر طبیعی، فروشگاه، مهد کودک، هتل، رستوران، کافی شاب بخشی از امکانات این کارخانه است که هر کدام در فازهای مختلف آماده‌سازی  قرار دارد.

وی افزود: در فضاهای اداری کارخانه ظرفیت استقرار حدود یک‌هزار و۵۰۰ نفر به شکل مستقیم و بیش از  ۱۰ هزار نفر به شکل غیرمستقیم فراهم شده است که حضور این تعداد از فعالان نوآوری و فنآوری از استان البرز یا استانهای اطراف مانند تهران، قزوین یا مازندران، می‌تواند تحولی اساسی در تبدیل استان البرز به قطب علمی و فناوری کشور ایجاد کند.

وی گفت : امکاناتی مانند زیرساخت‌های فنی، مربی و مشاوران خبره، سرمایه ‌گذاران ریسک‌ پذیر، خدمات ‌دهندگان به استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها، همچنین میزهای اشتراکی و اختصاصی برای فریلنسرها و تیم‌های جوان استارتاپی، سالن‌های فلت برای حضور شتابدهنده‌ها به همراه تیم‌هایشان، فضاهای اختصاصی و مستقل برای حضور کارآفرینان شرکت‌ها بخشی از امکانات برای تبدیل کردن این کارخانه به نماد فنآوری و نوآوری در استان البرز است که به زودی شاهد افتتاح رسمی آن خواهیم بود.

کارخانه نوآوری و صنایع خلاق با هدف بهره گیری از شرکت های دانش بنیان و ایجاد بستر برای فعالیت آنها و ایجاد اشتغال برای نخبگان علمی با همکاری شهرداری کرج و پارک علم و فناوری استان البرز در دست ساخت و تجهیز قرار گرفته است.

برچسب‌ها شرکت دانش بنیان استارتاپ کرج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان استارتاپ کرج شرکت دانش بنیان استارتاپ کرج کارخانه نوآوری استان البرز دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود