Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@04:11:40 GMT

قلب‌های مهربان نیازمند مهر کیشوندان

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۳۳۷۲۸

قلب‌های مهربان نیازمند مهر کیشوندان

‍‍‍‍‍‍

به گزارش ایرنا، لبه تیز شمشیر برنده فقر بیشتر از هر کسی کودکان را زخمی می کند و آنها را از ابتدایی‌ترین نیازها بی بهره می کند که اگر به موقع به این نیازها پاسخ داده نشود معضلات فراوانی دامن گیر جامعه می شود واین مساله مسوولیت هایی را متوجه تک تک اعضای جامعه می کند.

راهکارهای زیادی برای حل این مساله وجود دارد که یکی از آنها کمک های مردمی و موسسه های خیریه است به طوریکه فعالیت این موسسه ها گامی انسان دوستانه در راستای کاستن از رنج های این قشر از جامعه بوده و به لطف انسان های خیر کم نیستند تعداد چنین موسسه هایی در کشورما، از این رو پویش قلب های مهربان از دل یکی از همین‌ها برخواسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه زیبا می شود زندگی وقتی که مهربانی را توشه راه بکنی و هرکجا که لازم باشد آن را بدون چشم داشت نثار اطرافیانت کنی مانند اعضای موسسه خیریه امداد رسانان بی راهه نورد که قلب مهربانشان تاب دیدن نیاز دانش آموزان سیستان و بلوچستانی و هرمزگانی نداشت و برای کمک به این کودکان اقدام به تشکیل پویش قلب های مهربان کردند.

موسسه خیریه امداد رسانان بی راهه نورد بعد از ۱۸ سال فعالیت در بخش درمان و امداد رسانی در حوادث و بلایای طبیعی اینبار با حضور در مناطق جنوبی کشور برای نقش آفرینی در راستای رسالت همیشگی اش، دیدن کم بضاعتی کودکان و دانش آموزان این مناطق را تاب نیاورد و پا را فراتر از حوزه درمان گذاشت.

اعضای این موسسه برای رفع نیاز این کودکان با راه‌اندازی پویش قلب های مهربان به دنبال پیوند نیت های خیر به چشمان منتظر دانش اموزان کم‌بضاعت روستاهای صعب العبور استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان هستند تا اولین درسی که این کودکان می آموزند درس عشق و مهربانی باشد.

چشم به راه قلب های مهربان کیشوندان

بعد از گذشتن از قشم و هرمز، کیش سومین گام این پویش برای رسیدن به هدفش می شود به طوریکه مدیرعامل موسسه خیریه امداد رسانان بی راهه نورد به خبرنگار ایرنا گفت: چشم به راه قلب های مهربان کیشوندان برای تزریق عشق به دانش اموزان بی بضاعت هستند.

پروانه میرزایی در خصوص علت راه‌اندازی این پویش اظهار داشت:  فعالیت اصلی موسسه کمک رسانی در بخش درمان است اما در برخی مواقع شاهد مواردی غیر درمانی هستیم مانند سفر اخیری که به روستاهای صعب العبور زابل و نیمروز استان سیستان و بلوچستان داشتیم حدود ۲۷۰ کودک بدون شناسنامه را در یک روستا شناسایی کردیم.

وی با بیان اینکه حدود ۱۶۰ نفر از این کودکان در سن مدرسه  اما از تحصیل محروم بودند یادآور شد: می‌دانستیم قانونی هست که اگر این افراد برای انجام کارهای قانونی خود به فرمانداری مراجعه کنند، می توانند مجوز ورود به مدرسه را بگیرند.

میرزایی افزود: اما آنان به دلیل بعد مسافت و عدم تمکن مالی و سایرمشکلات تا به حال این اقدام را انجام نداده بودند که این موسسه طی رایزنی با فرمانداری ها، بخشداری و مسوولان منطقه مقدمات اولیه اخذ این مجوز از جمله انگشت نگاری و شناسایی کودکان را با حضور نماینده فرمانداری در روستا انجام داد.

وی یادآور شد: طی یک روز از ۱۶۰ کودک ثبت نام و پس از اخذ مجوز راهی مدرسه شدند اما در برنامه آموزشی که نقاشی و آموزش را با هم تداخل داده بودیم متوجه شدیم تنها یکی از بچه ها مداد رنگی داشت که در اختیار کل بچه های مدرسه قرار داده بود.

مدیرعامل موسسه خیریه امداد رسانان بی راهه نورد یادآور شد: بر این شدیم که در این مرحله از کار درمان فاصله بگیریم و به بحث آموزش و تهیه نوشت‌افزار این دانش آموزان و با توجه به شناختی که از برخی مناطق هرمزگان داشتیم بپردازیم.

اهدای یک هزار و ۴۰۰ قلب

وی گفت: به همراه همسر و فرزندم برای تحقق این هدف یک پویش با سه مقصد راه‌اندازی کردیم که تا کنون مرحله اول دوچرخه سواری دور جزیره قشم به طول ۲۹۲ کیلومتر و دور جزیره هرمز به طول ۲۹ کیلومتر توسط همسرم آقای شهرام یوسفی انجام شده است.

میرزایی با اشاره به اینکه سومین مقصد این پویش دور جزیره کیش انتخاب شد با این تفاوت که این اقدام به مدت چهار روز توسط سه عضور خانواده شامل بنده، هسمرم و فرزندم انجام می شود یاد آور شد: در ۲ مقصد قبلی یک هزار و ۴۰۰ قلب به پویش اهداف شده و امید وار هستیم در مقصد سوم تعداد قلب ها به حد نصاب برسد.

وی اضافه کرد: هر ۲۰ هزار تومان هدیه یک قلب است و خیران می توانند با واریز کمک های خود به شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۱۱۶۳۵۷ بنام موسسه خیریه امداد رسانان بی راهه نورد در جمع‌آوری قلب ها این اعضا را یاری کنند و یا با شماره تلفن ۰۹۹۱۱۲۰۰۹۸۷ تماس بگیرند.

مدیرعامل موسسه خیریه امداد رسانان بی راهه نورد افزود: در صورتی که تعداد قلب ها در مقصد سوم به حد نصاب نرسد مرحله چهارم نیز در شهرستان بندرعباس برگزار خواهد شد و معتقدیم هنوز دانش آموزان زیادی در دور ترین روستاها و جاهایی که کمترین  ارتباط را با شهر و آبادی دارنذ با دست خالی به مدرسه می روند.

"چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار"، این بیت چه زیبا می گوید وقت آن است که کودکانی که روزگار طعم تلخ زندگی را به آنها چشانده کامشان را ما با مهربانی شیرین کنیم.

برچسب‌ها مناطق محروم کیش جزیره کیش هرمزگان کمک های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم کیش جزیره کیش مناطق محروم کیش جزیره کیش هرمزگان کمک های مردمی قلب های مهربان دانش آموزان قلب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

او افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

او با اشاره به حضور ۴۵ نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت ۱۳۰ همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه کنیم و این همان حلقه مفقوده است. 

او افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

او با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

او افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • چرا رونالدو زیادی مهربان شده است؟!