Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، میدان نفتی آذر در سال ۹۱ توسط شرکت مهندسی و توسعه سروک آذر شروع و پس از ۸ سال تلاش شبانه روزی متخصصین داخلی شاغل در این پروژه نهایتا در سال ۹۹ با هدف تحقق دستور مقام معظم رهبری جهت جهش تولید و معنا کردن شعار «ما می‌توانیم» به بهره برداری رسید و روزانه نزدیک به ۶۵ هزار بشکه نفت از این میدان تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال در بین متخصصین ماهر و مجرب، این شرکت که در شکوفایی و به ثمر رسیدنش به عنوان پیچیده‌ترین میادین نفتی کشور به شمار می‌آید تعداد ۵ نفر نیرو متخصص بومی که جزو خانواده‌های ایثارگر و با سابقه اجرایی ۱۴ سال بوده‌اند از تاریخ ۸ فروردین ۱۴۰۰ در لیست تسویه و مازاد قرار داده‌اند.

سوال اینجاست مدیرانی که ادعا می‌کنند چرا نیروهای غیر بومی با همان تخصص و حتی پایین‌تر از بومی‌ها را با دو پرواز و صرف هزینه گزاف اقامت شبانه با حقوق‌هایی به نسبت خیلی بالاتر از نیروهای بومی هنوز در این پروژه مشغول کار هستند؟ چرا در این میدان نفتی لابی شیرازی‌ها توسط مدیر سایت مهندس که خود شیرازی است به راه افتاده؟

چرا دستگاه‌های نظارتی ورود نمی‌کنند؟

س- یکی از نیروهای ریلیز شده با سابقه بیش از ۱۴ سال در گفت‌وگو با فارس گفت: چرا دستور شورای تامین استانداری باید توسط شرکت نادیده گرفته شود؟ این بی‌عدالتی‌ها کی تمام می‌شود؟ چرا دستگاه‌های نظارتی قانونی ورود نمی‌کنند؟

وی افزود: جهت احقاق به حق این نیروها از مسوولین خواهشمندیم دستورات و پیگیری‌های مبذول را به عمل آورند، تا مشکلات پیشرو هر چه زودتر مرتفع شود.

مدیر شرکت می‌خواهد نیروهای غیر بومی را استخدام کند

ا-یکی دیگر از نیروهای بومی در گفت‌وگو با فارس گفت: استان محروم ایلام تا کی باید سکوت کند؟تا کی باید زیر بار ظلم حرف‌های بی‌پایه و اساس عده‌ای ناحق قرار گیرد؟ مسوولین بیدار شوند حرکتی کنند.

وی بیان کرد: بنده با سابقه اجرایی بیش از ۱۰ سال در شرکت مهندسی سروک آذر از تاریخ یکم آبان ماه سال جاری در لیست تعدیل نیروهای این شرکت قرار گرفته‌ام و شغل خودم را از دست داده‌ام این موضوع در سفر رییسی به استان و همچنین وزیر در دستور کار قرار گرفت اما حالا مدیر شرکت می‌خواهد نیروهای غیر بومی را استخدام و نیروهای بومی را اخراج کند.

شرکت نفتی مهران به تعهدات خود عمل نکرده است

امینی امام جمعه مهران با اشاره به این‌که بیش‌ از ۵۰ درصد نیروهای به ‌کارگیری شده در شرکت‌های نفتی مهران غیربومی هستند، اظهار کرد: شرکت‌های نفتی حتی به تعهدات آموزشی، بهداشتی، زیست‌محیطی، ورزشی در شهرستان مهران عمل نکرده‌اند.

وی با بیان این‌که رایزنی‌ها و پیگیری‌های زیادی جهت استخدام نیروهای بومی در پروژه میدان نفتی آذر انجام‌ شده است، افزود: استخدام نیروهای بومی حتی در پایین‌ترین سطوح نیز به‌سختی انجام می‌شود.

میدان نفتی آذر با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۹٪ در آستانه راه اندازی نهایی است

اسلامی مدیر سایت شرکت سروک نیز به فارس گفت: میدان نفتی آذر با پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۹٪ در آستانه راه اندازی نهایی است و لذا تعدیل نیرو در آن امری طبیعی است. 

وی بیان کرد: لازم به ذکر است که در پایان مهر ماه مجموعا ۲۵ نفر شامل ۲۱ نفر غیر بومی و ۴ نفر بومی از شرکت سروک آذر تعدیل شده‌اند که نیروهای تعدیل شده عمدتا از واحدهایی بوده‌اند که کارهای آن تمام شده و آن واحد با انباشت نیروی مازاد روبرو بوده و انتخاب افراد نیز بر اساس عملکرد کلی ایشان و نتایج ارزیابی عملکرد شش ماهه بوده است. 

مدیر سایت شرکت سروک تصریح کرد: ضمنا جذب نیروی جدید هم از سه ماه قبل به طور کلی در طرح آذر ممنوع شده و در این ایام هیچ نیروی جدیدی جذب نشده است.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در حال حاضر ترکیب کلی نیروهای شاغل در طرح آذر شامل ۶۸ درصد بومی و ۲۲ درصد غیر بومی است و آمار افراد بازنشسته در این شرکت نیز فقط ۴ نفر بوده که همگی در مشاغل حساس حراستی و فنی مشغول به کار هستند.

مدیریت شرکت نفتی هم باید در دست جوانان قرار بگیرد

شرافت مدیر کار اداره مهران نیز به فارس بیان کرد: بنده معتقدم در شرایط برابر باید نیروی غیر بومی تعدیل شود با اخراج نیروهای بومی موج مهاجرت و آسیب‌های اجتماعی گسترش پیدا می‌کند. 

وی افزود: در شرایط تورمی کنونی حفظ نیروها و نجات اقتصاد خانواده باید در دستور کار همه ما قرار بگیرد.

مدیر اداره کار مهران ادامه داد: من معتقدم مدیریت شرکت‌های نفتی هم باید در دست جوانان ایلامی قرار بگیرد جوانان نخبه‌ای در استان هستند که می‌توانند به راحتی میادین نفتی آذر و چنگوله را مدیریت کنند, نمونه ای از آنها همین جوانانی هستند که اکنون در لیست تعدیل قرار گرفته‌اند.

سرگردانی نیروهای بومی در این شرایط حساس اقتصادی گویای آن است که دستگاه‌های نظارتی هر چه زودتر به این موضوع ورود کنند، نیروهای تحصیل کرده‌ای که الان صاحب چندین فرزند بوده با اخراجشان موج مهاجرت و آسیب‌های اجتماعی گسترش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۱۳

منبع: فارس

کلیدواژه: میدان نفتی استخدام غیر بومی استخدام غیر بومی میدان نفتی آذر اخراج بومی میدان نفتی آذر نیروهای بومی غیر بومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۱۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام

به گزارش تابناک اقتصادی؛ توانایی ایران در مسیریابی و غلبه بر تحریم‌های نفتی و دستیابی به رکوردشکنی فروش نفت خام در شش سال گذشته، نشان از انعطاف‌پذیری، خلاقیت و نگاه راهبردی کشور در مواجهه با چالش‌های اقتصادی دارد. علیرغم اینکه ایران با محدودیت‌های قابل توجهی در صادرات نفت مواجه است، موفق شده است فروش نفت خود را افزایش دهد و سالانه تا ۳۵ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این موفقیت را می‌توان ناشی از اجرای سیاست‌های نوآورانه و آینده نگر در حوزه انرژی دولت سیزدهم دانست که ایران را قادر ساخته است از فرصت‌های جدید بازار سرمایه گذاری کند، پایگاه مشتریان خود را گسترش دهد و درآمد‌های ارزی خود را افزایش دهد.

در همین رابطه پیرامون عبور ایران از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام برابر با میزان فروش در زمان برجام در سال ۲۰۲۳ میلادی با خانم زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

زهرا فلاحی کارشناس انرژی در مورد مسیر خنثی سازی تحریم‌های تجارت نفت خام ایران گفت: رشد فروش نفت خام ایران نشان دهنده توانایی این کشور برای انطباق و تکامل در پاسخ به پویایی بازار در حال تغییر و فشار‌های ژئوپلیتیکی است. ایران با استفاده از استراتژی‌های بازاریابی جدید، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری و به حداکثر رساندن پتانسیل درآمد خود، توانسته است جایگاهی قوی در بازار جهانی نفت حفظ کند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به ایران برای غلبه بر تحریم‌های اقتصادی کمک کرده است، بلکه این کشور را به عنوان یک بازیگر قابل اعتماد و رقابتی در تجارت بین المللی نفت معرفی کرده است.

علاوه بر این، موفقیت ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز، جذابیت این کشور را به عنوان مقصد سرمایه گذاری و شریک استراتژیک در بازار انرژی برجسته می‌کند. ایران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های نفتی، توسعه میادین جدید نفتی و جذب سرمایه خارجی، به عنوان یک بازیگر کلیدی در جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز خود مطرح شده است. تمرکز بر ایجاد مشارکت‌های استراتژیک، ترویج سیاست‌های سرمایه‌دوستانه و ایجاد فضای کسب‌وکار مساعد، ایران را قادر می‌سازد تا به رکورد‌های سالانه سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد دلار دست یابد.

این کارشناس انرژی در رابطه با بازسازی پالایشگاه‌های نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی و پایان تعمیرات بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا اظهار کرد: دولت سیزدهم ایران استراتژی جسورانه و مبتکرانه‌ای را برای تغییر تجارت انرژی خود و تضمین بازار‌های تضمین شده برای صادرات نفت خام خود در پیش گرفته است. ایران با دور شدن از شیوه‌های سنتی تجارت نفت و بهره‌گیری از تخصص فنی و مهندسی داخلی، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و گسترش در بازار جهانی نفت شناسایی کرده است.

تصمیم برای تمرکز بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی، نوسازی و ارتقای امکانات موجود، و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند صنعت پالایشگاه، ایران را قادر ساخته تا وارد بازار‌های جدیدی شود و خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بخش انرژی آمریکای لاتین معرفی کند. امسال تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و شاهد از سرگیری کامل فعالیت بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایران از طریق سرمایه گذاری‌های استراتژیک در پالایشگاه‌های نیمه فعال در آمریکای لاتین، جای پای خود را در منطقه گسترش داده، عملیات پالایشگاهی را احیا کرده و خود را به عنوان ارائه دهنده پیشرو خدمات فنی و مهندسی قرار داده است. ایران با بهره گیری از تخصص و نبوغ ایرانی، خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار انرژی آمریکای لاتین، به ویژه در کشور‌هایی مانند ونزوئلا، که بازسازی پالایشگاه‌ها فرصت‌های جدیدی را برای همکاری و رشد باز کرده است، تثبیت کرده است.

زهرا فلاحی در پایان گفت: موفقیت ایران در عبور از تحریم‌های نفتی، افزایش فروش نفت خام و جذب سرمایه‌گذاری خارجی نشان‌دهنده چشم‌انداز استراتژیک و رویکرد نوآورانه این کشور در تجارت انرژی است. ایران با پذیرش فرصت‌های جدید بازار، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتریان خود و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی کشور‌های همسو با خود، خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار جهانی نفت معرفی کرده و خود را به عنوان یک شریک کلیدی در بخش انرژی تثبیت کرده است. در سال ۱۴۰۳ تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و مسیر توسعه صادرات نفت خام در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • تأملاتی درباب بومی نبودن نظریه‌ها در میدان جامعه‌شناسی کشور
  • ۹۸ درصد پذیرفته شدگان ان. جی. ال دهلران بومی هستند
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام