Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: پیشگیری محدود به معاونت ما نیست و باید برای رسیدن به نتیجه مطلوب از ظرفیت‌های دیگر نهادها، سازمان‌ها و مردم استفاده کرد. خبرگزاری میزان - اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در نشست با مدیران کل این معاونت به کمبود‌های موجود و سوءمدیریت در برخی از بخش‌های جامعه اشاره کرد و گفت: امروز با حجم زیادی از آسیب‌ها روبه‌رو هستیم که مهم‌ترین آن‌ها طلاق، حاشیه‌نشینی، اعتیاد و مفاسد اخلاقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب‌ها را به سه دسته فوری و آنی، مدت‌دار و هویتی- دینی- ملی تقسیم کرد و گفت: نحوه برخورد با این آسیب‌ها با یکدیگر متفاوت است و باید با آسیب‌های آنی، سریع و در اسرع وقت برخورد کرد و آسیب‌های مدت‌دار نیاز به زیرساخت‌های مناسب دارد و رفع آن‌ها زمان‌بر است.

وی عنوان کرد: اجرای برنامه‌های پیشگیرانه وظیفه منحصر به معاونت ما نیست و تمام سازمان‌ها و نهاد‌ها باید با تمام ظرفیت‌های درونی و برونی خود در این مهم کمک کنند. تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه انجام شده است، اما کافی نیست و باید موضوعات مطرح شده در این زمینه فقط جنبه نظری نداشته و خروجی موثر داشته باشد و علاوه بر برنامه‌محور بودن آن، موضوع‌محور باشد.

جهانگیر به موضوعات مغفول مانده در جامعه که زمینه فساد دارند اشاره کرد و گفت: باید در حوزه جرایم جدید و مغفول مانده در کشور توجه خاص شود. علائم جرایم جدید را کشف و جلوی زمینه بروز آن‌ها را بگیریم. اطلاعات به خودی خود ارزشی ندارند و اطلاعاتی ارزشمند است که واحد تحلیل باشند و بتوان خروجی مناسبی از آن‌ها به دست آورد.
وی عنوان کرد: از این بستر‌های جرم‌زا در کشور زیاد است، اما تاکنون، چون متولیان زیادی داشته کمتر به آن‌ها پرداخته شده است و معاونت پیشگیری باید نقش نظارتی و پیشگیرانه خود را در این بستر‌ها عملیاتی کند. معاونت پیشگیری باید رویکرد پیشگیرانه خود در جامعه و مردم تقویت کند.

جهانگیر با تاکید بر نقش مردم در کاهش جرایم گفت: تجربه نشان داده است که استفاده از ظرفیت‌های مردمی نتایج خوبی داشته است. استفاده از توانمندی‌های مساجد، پایگاه‌های بسیج، خیرین و بانوان در جلوگیری از جرم باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون رئیس قوه قضاییه با اشاره به سابقه تاسیس این معاونت گفت: با وجود اینکه چند سالی از شکل‌گیری این معاونت گذشته و اقدامات بسیار خوبی در پیشگیری صورت گرفته است، اما انعکاس آن در جامعه چندان محسوس نیست و مردم شناخت زیادی از این معاونت و فعالیت‌های آن ندارند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با تاکید بر نقش معاونت در جامعه عنوان کرد: باید ببینیم که چقدر و در چه حوزه‌هایی مشکلات مردم را کاهش داده‌ایم؟ چقدر سیاست‌ها و راهبرد‌های ما بر سیاست و راهبرد‌های کلان در کاهش جرائم موثر بوده است؟ مردم چقدر از اقدامات ما آگاهی دارند و نظرشان چیست؟ آیا ثمربخش بودن فعالیت‌های ما در جامعه احساس می‌شود؟ در تصمیم‌سازی دیگر بخش‌ها چقدر نقش داشته‌ایم؟ پیشنهاد‌های ما در دو قوه دیگر چقدر موثر بوده است؟   بیشتر بخوانید: اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه شد وی به لزوم بازنگری در سیاست‌ها تاکید کرد و گفت: با وجود ظرفیت‌های خوب قانونی موجود می‌توانیم جایگاه پیشگیری را بیش از پیش ارتقا دهیم. هنر ما باید این باشد که علائم کلیدی وقوع جرم را تشخیص و حوزه‌های جرایم جدید را شناسایی کنیم و نباید منتظر بروز و ظهور آن‌ها باشیم. اگر با نگاه مدیریت بحران به امر پیشگیری نگریسته شود دیگر تصمیم‌گیری‌های ما ساده‌انگارانه و خوشبینانه نخواهد بود. باید با نگاه آینده‌نگرانه در امر پیشگیری نگران غافلگیر شدن نباشیم؛ چون جرم جلوتر از مجازات است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: برنامه‌ریزی برای هماهنگی و هم‌افزایی مجموعه‌های درون قوه قضاییه و ظرفیت‌های دادگستری باید صورت گیرد و از دل آن برنامه‌های پیشگیرانه احصا کنیم و نظارت برای تاثیر کلان بر حوزه‌های مختلف داشته باشیم.

وی یکی از ظرفیت‌های برون‌قوه‌ای را نمایندگان قوه قضاییه دانست و گفت: این نمایندگان ما در مراکز و نهاد‌های زیادی حضور دارند و فلسفه حضور آن‌ها پیشگیری از جرم است. اگر ارتباط خوب و مستمری با آن‌ها داشته باشیم می‌توان پیشنهادات و راهکار‌های آسیب‌زدا را احصا و در اختیار مراکز تصمصیم‌گیر قرار داد.

جهانگیر به ظرفیت‌های فراقوه‌ای دیگر نهاد‌ها به ویژه صداوسیما اشاره و اظهار کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های خوب رسانه ملی در پیشگیری، فرهنگ‌سازی کنیم و باید بدانیم که تاثیر فیلم، سریال، تیزر و ... بسیار اثرگذارتر از سخنرانی است.

انتهای پیام/ برچسب ها: پیشگیری از وقوع جرم آسیب های اجتماعی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم آسیب های اجتماعی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد

رضایی ضمن تقدیر از عملکرد نوآورانه راهیان نور امسال از تداوم ارتباط فرماندهان جنگ و حضور مستمر آنان در راهیان نور استقبال کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ستاد مرکزی راهیان نور، محسن رضایی که در دیدار دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور و رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با وی سخن می‌گفت، همچنین اظهار کرد: باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد.

 در  این دیدار ،سرهنگ حسین زاده دبیر ستاد مرکزی راهیان نور ضمن ارائه گزارش عملکرد ستاد راهیان نور کشور در راهیان نور کشور از حضور سردار سرلشکر محسن رضایی در مناطق عملیاتی جنوب کشور در ایام اوج راهیان نور تقدیر کرد.

در ادامه، هادی قاسمی رئیس سازمان بسیج دانشجویی ضمن ارائه گزارش عملکرد و قدردانی از سرلشکر رضایی در جهت حضور در یادمان شطعلی و روایت گری برای دانشجویان و گزارشی از عملکرد راهیان نور دانشجویی در قرارگاه علم الهدی از برگزاری دوره های تخصصی راویان جوان دفاع مقدس توسط این سازمان خبر داد.

در پایان این دیدار، نشان خادم الشهدا و لوح سپاس  توسط دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور و رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور به نمایندگی از خادمین شهدا به سردار سرلشکر محسن رضایی اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد