Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@15:45:08 GMT

۲۹ مجوز تاسیس واحد صنعتی در شهرستان سربیشه صادر شد

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۴۴۷۶۷

۲۹ مجوز تاسیس واحد صنعتی در شهرستان سربیشه صادر شد

مهدی ملایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین در ۶ ماه نخست سال جاری چهار پروانه بهره‌برداری به ارزش ۲۷۶ میلیارد تومان در سربیشه صادر شد و از این طریق برای ۱۹۶ نفر شغل ایجاد شده است.

وی بیان کرد: ۳۲ پروانه بهره‌برداری صنعتی با سرمایه‌گذاری ۳۳۴ میلیارد تومان در شهرستان مرزی سربیشه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه گفت: یک شهرک و ۲ ناحیه صنعتی به مساحت ۹۳ هکتار در شهرستان سربیشه وجود دارد که از زیرساخت‌های نسبی برای استقرار واحدهای صنعتی برخوردار هستند و تکمیل زیرساخت‌ها به‌ویژه در حوزه انرژی و اتصال به شبکه گاز از جمله طرح‌های در دست اجراست.

وی ادامه داد: قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در مجاورت مرز ماهیرود از دیگر زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری و استقرار واحدهای تولیدی در این شهرستان است.

ملایی گفت: اکسید منیزیم، آجر نسوز، جرم‌های قلیایی و فیوز منیزیت، خوراک آماده طیور، پودرهای میکرونیزه بنتونیت، صفحه کروبی کابینت، سازه‌ها و مخازن فلزی، بتون آماده و قطعات بتنی از جمله تولیدات بخش صنعت شهرستان سربیشه است.

وی همچنین از وجود ۱۶ ماده معدنی و ذخیره قطعی بیش از ۴۱ میلیون تن سنگ‌های تزئینی از جمله گرانیت، مرمر، مرمریت، بازالت، منیزیت، کرومیت، پرلیت، مس، سنگ‌های نیمه قیمتی، خاک صنعتی و بنتونیت در این منطقه خبر داد و گفت: در سال جاری یک پروانه بهره‌برداری معدنی با سرمایه‌گذاری چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و با ذخیره قطعی ۱۹۶ هزار تن و اشتغال هفت نفر صادر شده است.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سربیشه بیان کرد: از ابتدای امسال چهار فقره گواهی کشف معدنی با ذخیره قطعی ۳۳۷ هزار تن و پنج فقره پروانه اکتشاف با پیش‌بینی هزینه اکتشاف چهار میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات ژئوفیزیک هوایی در عرصه‌ای به مساحت سه هزار کیلومتر مربع از این شهرستان انجام شده است افزود: مراحل پردازش داده‌های جمع‌آوری شده در حال انجام است که نتایج آنها زمینه‌ساز فرصت‌های جدید در حوزه اکتشاف و بهره‌برداری معادن خواهد بود.

ملایی گفت: بیش  از ۹۰۰ کیلومتر مربع از مساحت شهرستان سربیشه در قالب پهنه‌بندی اکتشافی تحت عملیات پتانسیل‌یابی و اکتشاف مواد معدنی قرار گرفته و تقویت زیرساخت‌های معادن و توسعه اکتشافات همواره از اولویت‌های این بخش است.

وی درباره بخش بازرگانی گفت: هزار و ۱۵ واحد صنفی این شهرستان در قالب هشت اتحادیه ساماندهی شده‌ و این واحدها ظرفیت مناسبی در حوزه توزیع، خدمات، خدمات فنی و تولیدی فراهم کرده‌اند که نقش اساسی در تامین نیاز شهروندان به کالا و خدمات برعهده دارند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه بیان کرد: از ابتدای امسال ۲۴ فقره پروانه صنفی جدید در شهرستان صادر شده است و  سال گذشته نیز ۸۱ فقره پروانه صنفی را صادر کردیم.

برچسب‌ها واحد تولیدی شهرستان سربیشه وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واحد تولیدی شهرستان سربیشه وزارت صنعت معدن و تجارت واحد تولیدی شهرستان سربیشه وزارت صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی سرمایه گذاری شهرستان سربیشه سرمایه گذاری معدن و تجارت بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اعتماد اعجازی بعد از ظهر دوشنبه در نشست با مسوولان استان اردبیل اظهار کرد: در استان تاکنون ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که دراین راستا رتبه استان در کشور دهم است.

وی افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کارهایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی هستند و نامشان در بانک اطلاعات کسب و کار کشور ثبت شده باشد.

فرماندار شهرستان اردبیل بیان کرد: خدمت‌رسانی به واحدهای صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود و آخرین مهلت صدور مجوز الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

اعتماد اعجازی ادامه داد: کلیه واحدهایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده‌اند، می‌توانند در فرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده و واحدهای صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

کد خبر 6092289

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • پلمب ۸ واحد مشاور املاک غیرمجاز در پردیس و بومهن + فیلم
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه