Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مدیکال نیوز تودی، عارضه اختلال شناختی موسوم به «مه مغزی» مشکلی است که به طور گسترده پس از ابتلاء به کووید ۱۹ گزارش شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر؛ محققان در تحقیق جدید خود به مشکلاتی در رابطه با حافظه، توجه و پردازش فکر تا چندین ماه بعد در بازماندگان کووید ۱۹ پی بردند.

دکتر «ژاکلین بکر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی آیسان نیویورک، گفت: «یکی از نقاط قوت اصلی مطالعه ما این بود که معیارهای شناختی قابل اعتماد و معتبری داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در این مطالعه، عملکرد شناختی ۷۴۰ نفر که بین آوریل ۲۰۲۰ تا می ۲۰۲۱ از بیماری کووید ۱۹ بهبود یافته بودند، ارزیابی شد. تمامی این افراد تحت درمان بیمارستانی به صورت سرپایی یا بستری در بیمارستان قرار گرفته بودند.

محققان از اقدامات عصب روانشناختی معتبری برای بررسی میزان توجه، حافظه فعال، سرعت پردازش، عملکرد اجرایی، رمزگذاری حافظه، یادآوری حافظه و تشخیص استفاده کردند.

در ارزیابی، ۲۴ درصد از شرکت کنندگان در یادگیری اطلاعات جدید، به نام رمزگذاری حافظه، مشکل داشتند. یادآوری حافظه، که به بازیابی اطلاعات از قبل آموخته شده اشاره دارد، در ۲۳ درصد از شرکت کنندگان دچار اختلال شده بود و زمان صرف شده برای تکمیل یک کار ذهنی یا سرعت پردازش در ۱۸ درصد کُندتر بود.

محققان اثرات قابل توجهی را در افرادی که در بیمارستان بستری شده بودند نسبت به افرادی که به صورت سرپایی یا در بخش اورژانس تحت درمان قرار گرفتند، مشاهده کردند. در مقایسه با بیماران سرپایی، افراد بستری در بیمارستان ۲.۸ برابر بیشتر در معرض مشکلات توجه و ۲.۳ برابر بیشتر در معرض مشکلات رمزگذاری حافظه بودند.

آنها همچنین ۱.۸ برابر بیشتر احتمال داشت که مشکلاتی در عملکرد اجرایی داشته باشند، که می‌تواند بر سایر زمینه‌های عملکرد شناختی مانند حافظه تأثیر بگذارد. این نتایج یافته‌های یک مطالعه قبلی را تأیید می‌کند که نشان می‌دهد شدت بیماری ممکن است یک عامل تأثیرگذار در بروز اختلال شناختی باشد.

این مطالعه تقریباً ۸ ماه پس از تشخیص کووید ۱۹، اختلال شناختی را در افراد نشان داد.

دکتر بکر می‌گوید: «اگرچه پیش از این اختلالات شناختی در افراد مسن به دنبال عفونت‌های ویروسی و مراقبت‌های ویژه رخ داده است، اما بروز این اختلال در نمونه نسبتاً جوان، عجیب بود.»

پربیننده ترین رنگ‌ بندی جدید کرونایی کشور علت طاسی سر کشف شد! ماجرای قرمز شدن نقشه کرونایی کشور کشف درمانی جدید برای کووید ۱۹ مثلث مرگ در بدن انسان چیست؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا اختلال شناختی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۷۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی

با گذشت بیش از ۲۰۰ روز از تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بیمارستان ها و مراکز درمانی در زمره مهم ترین اهداف حملات ارتش اسرائیل در خلال این نبرد بوده اند. بیمارستان شفا در خلال این نبرد شاهد سه مرحله از جنایات نظامیان صهیونیست بوده اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پس از سپری شدن بیش از 200 روز از نبرد مفتضحانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه، بیمارستان شفا، به عنوان یکی از مهم ترین مراکز درمانی باریکه غزه شاهد حملات، اشغال، محاصره و تخریب مکرر نظامیان اسرائیلی قرار گرفته است. سه مرحله از جنایت های رژیم صهیونیستی در بیمارستان شفاء عبارتند از:

 

.

 

مرحله اول: دستاوردسازی خیالی (روز چهلم تا چهل و هشتم نبرد)

ارتش رژیم صهیونیستی برای ارائه دستاورد به افکارعمومی خود، عملیات زمینی در غزه را بیمارستان شفاء‌کشاند. این حمله با این بهانه آغاز شد که زیر بیمارستان مقر فرماندهان حماس قرار دارد. اما پس از حمله وحشیانه به کادر درمان و کشته شدن بیماران هیچ نتیجه ای حاصل نشد. این عملیات رسانه های رژیم صهیونیستی «رسوایی» لقب گرفت.

مرحله دوم:‌ محاصره (روز یکصد و هفتادم تا یکصد و هشتاد و دوم)

ارتش رژیم اسرائیل اقدام به محاصره 12 روزه بیمارستان شفاء در ایام ماه مبارک رمضان نمود. در این ایام، اخبار تعرض، اسارت و عدم دسترسی به مایحتاج غذایی و درمانی به گوش می رسید. تخریب کلینیک تخصصی و از بین بردن زیرساخت ها و محاصره 107 بیمار بستری در این بیمارستان در نهایت به شهادت 21 بیمار منجر شد.

حماس: جنایات اشغالگران در بیمارستان شفا، جنایاتی جنگی استافشای ابعاد جدید از جنایات هولناک صهیونیست‌ها در مجتمع شفاء

 

مرحله سوم: فاجعه انسانی (روز یکصد و هشتاد و چهارم)

پس از اعلام خفت بار اتمام عملیات زمینی علیه نوار غزه، حملات به بیمارستان ادامه یافت. خروج پیکر 409 شهید از گورهای دسته جمعی و خاک های اطراف بیمارستان، مفقود شدن بیش از 1500 نفر، نابودی بیش از هزار واحد مسکونی اطراف بیمارستان و به آتش کشیدن بخش های خدماتی بیمارستان، گوشه ای از جنایات نظامیان صهیونیست در این برهه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم؟
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند