Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استفاده از ظرفیت انجمن‌های علمی به عنوان یک بدنه کارشناسی امری ضروری است و باید برای معرفی پروزه های کلان از این ظرفیت استفاده شود.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل در جلسه شورای عتف اظهار کرد: در این برهه از زمان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راهی ندارد؛ جز آنکه بخشی از پتانسیل تحقیقاتی را در راستای نیازهای جامعه قرار دهد و این امر به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تحقیقات بنیادی دارای ارزش خاصی است و باید با قوت پیش رود، ادامه داد: برج تولید علم در کشور همواره خودنمایی می‌کند، ولی این امر در برج تولید فناوری و نوآوری نیز باید جلوه‌گر باشد؛ باید تلاش کنیم بحث فناوری و نوآوری نیز رشد کرده و جایگاه خود را بیابد.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه سامانه جامع تحقیقات نیاز محور را آغاز کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: باید شرایطی ایجاد شود که نیازهای کشور احصاء شود و سعی کنیم برای تحقیقات کاربردی سیستمی طراحی کنیم تا به صورت سیستماتیک و نهادینه دنبال شود و با بهره‌مندی از امتیازهای ترغیبی و تشویقی اساتید و دانشجویان را به سوی این مهم سوق دهیم.

زلفی گل خاطرنشان کرد: انجمن‌های علمی، بهترین و قوی‌ترین صنف علمی هستند که می‌توانیم دست نیاز و طلب یاری به سمت آنها دراز کنیم. در نامه‌ای به ۴۴۰ انجمن علمی کشور از آنها درخواست شده است که هر یک از انجمن‌ها به تعداد گرایش‌هایی که عضو آن انجمن هستند یک پروژه کلان ملی اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید علاوه بر چالش‌های اساسی کشور، هنر آن را داشته باشیم که از همه اقشار علمی کشور کمک گرفته و آنها را به سمتی سوق دهیم که خودشان برای خود آرمان‌هایی را به تصویر بکشند.

غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز در این نشست، اظهار کرد: حیات دوم طرح‌های کلان ملی را در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری آغاز کرده‌ایم و طی ۶ ماهه گذشته، سه طرح به تصویب رسیده است.

وی افزود: ۳۰ میلیارد تومان برای طرح‌های کلان ملی در نظر گرفته شده و امید است با توجه به ریل‌گذاری جدید در طرح‌های کلان ملی کمک شود تا این مبلغ تخصیص یابد.

جلسه شورای عتف با حضور اعضای کمیسیون دائمی این شورا در سالن شهدای جهاد علمی این وزارتخانه برگزار شد. در این نشست گزارشی از اولویت‌های پژوهشی علم و فناوری کشور در افق ۱۴۰۱ _ ۱۴۰۵ و همچنین پایش و ارزیابی علم، فناوری و نوآوری کشور ارائه شد.

کد خبر 532329

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیر علوم تحقیقات و فناوری پروژه های ملی شورای عتف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کلان ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۹۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری

افشین مظفری شهردار ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با قدردانی از فعالیت‌های رسانه‌های این استان اظهار کرد: در راستای تبدیل شهر ایلام به شهر الکترونیک، یکی از اقدامات خوب شهرداری این شهر نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در شهر بوده و به‌زودی مرکز مانیتورینگ شهر در منطقه چغاسبز قبل از اربعین امسال افتتاح خواهد شد. با افتتاح این مرکز کل شهر ایلام به دوربین‌های پایش تصویری مجهز می‌شوند و بخشی از نارضایتی مردم درباره ترافیک شهر با پایش این دوربین‌ها کاهش می‌یابد.

وی عنوان کرد: بیش از ۴۰ پروژه عمرانی ازجمله سیلبند، پل روگذر، نورپردازی، المان، تعریض خیابان‌ها، جدول‌گذاری، ایجاد بلوار، پل عابر پیاده در سال گذشته توسط شهرداری ایلام اجرایی شده که بیشتر این پروژه‌ها در راستای مطالبات مردم شهر ایلام بوده و ایجاد بازارچه مرکزی شهر ایلام پیرو تأکید استاندار ایلام تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد. ایجاد پارکینگ طبقاتی یکی دیگر از پروژه‌های مهم شهرداری ایلام است که در ۲هزار و ۷۰۰ مترمربع با همکاری بخش خصوصی ساخته می‌شود.

شهردار ایلام با اشاره به پروژه فرهنگ‌سرای شهر ایلام گفت: تکلیف فرهنگ‌سرای این شهر به‌زودی مشخص می‌شود در صورت عدم فعالیت سرمایه‌گذار قبلی این پروژه به سرمایه‌گذار جدید واگذار می‌شود.پارک صخره‌ای یکی دیگر از اقدامات شهرداری ایلام در ورودی ارغوان این شهر ایلام بوده که زیرساخت‌های آن آماده شده است.

مظفری بیان کرد: خروجی شهر ایلام به سمت کنارگذر شرقی با اعتبار ۴ میلیارد تومان در حال ساماندهی است. نورپردازی و ایجاد المان در ورودی و خروجی شهر ایلام از دیگر اقدامات مهم شهرداری ایلام در راستای مطالبات مردم بوده که این مهم در حال انجام است. لاین غربی بام ایلام نیز به‌زودی ایجاد خواهد شد و بار ترافیکی این منطقه به‌ویژه برای دانشگاه‌های استان و بیمارستان رازی تسهیل می‌شود.

وی مطرح کرد: مطالبات پیمانکاران و کارگران شهرداری پرداخت شده و ۸۶۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری ایلام در سال جاری بوده که ۴۰ درصد آن در بخش عمرانی و مابقی آن هزینه‌های جاری خواهد بود این بودجه از منابع داخلی تأمین شده؛ البته این بودجه تا یک هزار میلیارد تومان قابل افزایش است.

شهردار ایلام با اشاره به همکاری با نهاد‌ها و ارگان‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های استان توضیح داد از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در طراحی آلمان‌های شهری و زیباسازی شهر ایلام استفاده می‌کنیم. ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در زمینه رشته‌های مرتبط با شهرداری و علم و فناوری بی‌نظیر است و باید این ظرفیت به کمک توسعه شهر ایلام بیاید. برای واگذاری طرح‌ها و پروژه‌های خلاقانه و زیباسازی شهر ایلام و آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه‌های استان در اولویت قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند