Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا به نقل از روابط‌عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، تمرکز بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای طی دهه گذشته به موضوع رده‌بندی سنی بازی‌ها بوده که ماحصل آن شکل‌گیری نظام ارزیابی و رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران «اسرا» است.

به نظر می‌رسد این بنیاد به مهم‌ترین هدف خود یعنی جلب‌توجه بازیکنان بازی‌های ایرانی به مسئله رده‌بندی سنی در انتخاب بازی نزدیک شده است؛ چراکه تازه‌ترین بازی‌نگاشت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با موضوع توجه به رده‌بندی سنی بازی‌های دیجیتال نشان می‌دهد که از میان ۳۲ میلیون بازیکن ایرانی ۷۸ درصد موضوع رده‌بندی سنی بازی‌ها برایشان اهمیت دارد و به آن توجه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازی‌نگاشت که بر اساس آخرین پیمایش مرکز تحقیقات بازی‌های دیجیتال از وضعیت مصرف بازی‌های دیجیتال در سال ۱۳۹۸ به‌دست‌آمده است حاکی از آن است که از میان ۳۲ میلیون بازیکن ایرانی ۷۸ درصد موضوع رده‌بندی سنی بازی‌ها برایشان اهمیت دارد و در انتخاب بازی به آن توجه دارند. در این میان، ۲۵ درصد از بازیکنان توجه خیلی زیادی به مسئله رده‌بندی دارند.

نتایج این پژوهش همچنان نشان می‌دهد که میزان توجه به رده‌بندی سنی بازی میان گروه‌های سنی مختلف نیز متغیر است؛ چنانچه در ۲ گروه سنی کودکان (به دلیل مداخله مستقیم والدین در انتخاب بازی) با ۳۵ درصد و میان‌سالان با ۳۰ درصد، بیشترین میزان توجه زیاد به این موضوع در میان بازیکنان دیده می‌شود.

نتایج این بررسی بیان‌گر نکته جالب‌توجه دیگری نیز هست و اینکه در رقابت میان بازیکنان زن و مرد بازی‌های دیجیتال در ایران در میزان توجه زیاد به موضوع رده‌بندی سنی بازی، زنان با آمار ۳۰ درصد از مردان که آمار ۲۳ درصد را از آن خود کرده‌اند، پیشی گرفته‌اند.

نگاهی به نتایج این پژوهش همچنان نشان می‌دهد که میزان توجه زیاد به رده‌بندی سنی بازی در میان بازیکنان متأهل دارای فرزند با ۳۱ درصد بالاتر از بازیکنان مجرد و بازیکنان متأهل بدون فرزند قرار دارد.

در این بازی‌نگاشت آمارهای جالب‌توجه دیگری در خصوص میزان توجه به رده‌بندی سنی در میان کسانی که هر روز بازی می‌کنند، توجه به رده‌بندی سنی در میان خریداران، متوسط بازی در روز، ژانرها و بازی‌های محبوب در میان بازیکنانی که به رده‌بندی سنی توجه می‌کنند و... نیز ارائه شده است که می‌توانید گزارش کامل آن را از اینجا دریافت و مطالعه کنید.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای تجسمی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای تجسمی بنیاد ملی بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای تجسمی بنیاد ملی بازی های رایانه ای بنیاد ملی بازی های رایانه ای توجه به رده بندی سنی رده بندی سنی بازی رده بندی سنی بازی ها بازی های دیجیتال میان بازیکنان میزان توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟

آفتاب‌‌نیوز :

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • عنایتی: شمس‌آذر نشان داد انگیزه جلوتر از حاشیه است
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است