Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@04:40:11 GMT

صدور مجوز مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۵۴۰۵

صدور مجوز مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، رضا نقدی صبح امروز در جلسه اخذ دفاعیه مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان با بهره‌گیری از توان افراد متخصص و کارآمد و نیز بر مبنای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه خود در راستای تحقق اهداف و رسالت دانشگاه فنی و حرفه‌ای به‌عنوان دانشگاهی پویا، کارآفرین و اشتغال‌زا، موفق به اخذ مجوز فعالیت کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهداف، ضرورت و منافع تأسیس مرکز رشد را حمایت و تشویق افراد صاحب ایده به سمت ایجاد شرکت‌های کوچک و متوسط، ایجاد زمینه شکوفایی و حمایت از خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی در استان سمنان، بسترسازی جهت ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب، جذب صاحبان ایده و افراد خلاق در منطقه به‌ویژه در زمینه تجارت و بازرگانی و مطرح شدن استان در حوزه‌های فعالیت مرکز رشد در کشور دانست.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان افزود: تجاری‌سازی نتایج تحقیقات کاربردی و تولید ثروت، کمک به خلق ایده و جذب تیم‌های کارآمد و ایجاد واحدهای فناور و تلاش در جهت ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و حرکت به‌سوی اقتصاد مقاومتی و حرکت به‌سوی تکمیل و بهبود عملکرد تیم‌های ایجادشده در مرکز نوآوری با استفاده از ظرفیت دانشجویان و فارغ‌التحصیلان منطقه از دیگر اهداف تأسیس مرکز رشد است.

نقدی ادامه داد: تمرکز بر مزیت‌های نسبی استان سمنان شامل صنعت، انرژی، معدن، گیاهان دارویی و گردشگری، ایجاد تعامل مؤثر و سازنده با سایر فعالان زیست‌بوم نوآوری کشور ازجمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی کشور، دانشگاه‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر و سایر دستگاه‌های اجرایی مرتبط و راهبری مؤثر تیم‌ها و واحدهای فناور مستقر در جهت تولید محصولات و خدمات باکیفیت از دیگر اهداف راه‌اندازی مرکز رشد است.

وی افزایش توان رقابتی و ورود به بازار، ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی به تیم‌ها و واحدهای فناور، استفاده از ظرفیت واحدهای آزمایشگاهی و کارگاهی مجهز و تخصصی دانشگاه‌ها، تأمین‌کننده نیروی متخصص و موردنیاز شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی به‌منظور حمایت و پشتیبانی از تیم‌ها و واحدهای فناور مستقر در مرکز نوآوری را از اهداف ایجاد مرکز رشد دانست.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان ضمن اشاره به حوزه‌های فعالیت مرکز رشد و ارتباط با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و محل جغرافیایی منطقه به زمینه‌های تخصصی فعالیت مرکز رشد ازجمله ساخت انواع کامپوزیت‌ها و نانوکامپوزیت‌های طبیعی و مصنوعی، طراحی و ساخت انواع چوب پلاست – MDF و سایر فرآورده‌های سلولزی، طراحی و ساخت برد الکترونیکی جهت هرگونه تحقیقات و انجام پروژه – ساخت ربات‌های مسیریاب و ... اشاره کرد.

نقدی، طراحی هر نوع مدارهای فرمان توسط plc، طراحی اپلیکیشن های کاربردی (کامپیوتر نرم‌افزار-سخت افزار)، تولید هرگونه قطعه صنعتی، طراحی نرم‌افزار و اپلیکیشنهای موردنیاز، تست مقره - تست روغن ترانس، آزمایشگاه فنی مکانیک خاک و اجرا و مشاوره در زمینه احداث نیروگاه خورشیدی در توان‌های مختلف را از دیگر زمینه‌های تخصصی فعالیت مرکز رشد عنوان کرد.

وی اضافه کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان به‌عنوان دومین دانشگاه فنی و حرفه‌ای در کشور موفق به کسب مجوز مرکز رشد بین تمام استان‌ها شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان مهم‌ترین اهداف این مرکز را کمک به تجاری‌سازی ایده‌های فناور در دانشگاه، کارآفرینی و توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و فن در استان و کشور عنوان کرد.

نقدی افزود: بر این اساس برنامه‌های مرکز رشد دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان بر پایه ایجاد بستر مناسب و ارائه خدمات حمایتی برای ایجاد و توسعه واحدهای نوپا با اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن‌آوری از سوی کارآفرینان به‌ویژه اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان استوار است.

این جلسه با حضور دادگر مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ایمانیان رئیس پارک‌های علمی و فناوری و مراکز رشد و نوآوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای، معروفی معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، لشگرو معاونت آموزشی و پژوهشی استان و نعیمی مسؤول راه‌اندازی مرکز رشد برگزار شد.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: صدور مجوز مرکز رشد رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان رضا نقدی کانون شکوفایی خلاقیت و نوآوری کارآفرینی دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز الکترونیک کسب و کار

محمود رشیدی‌اقدم مدیرکل اقتصاد و دارایی کرمانشاه گفت : یکی از مهم‌ترین اقداماتی که هم‌اکنون توسط وزارت اقتصاد در حال انجام است موضوع تبدیل مجوز‌های کسب و کار کاغذی به الکترونیک و دریافت کد یکتا است که در صورت عدم دریافت مجوز الکترونیک توسط اصناف و سایر واحد‌های صنفی تا پایان اردیبهشت‌ماه پروانه آنها باطل می‌شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: اصناف و واحد‌های صنفی باید تا پایان اردیبهشت‌ماه نسبت به دریافت پروانه کسب و کار الکترونیک خود اقدام کنند، اما در غیر این صورت نمی‌توانند از تسهیلات دولتی بهره‌مند شوند.

رشیدی‌اقدم تصریح کرد: صاحبان کسب و کار و اصناف کرمانشاهی می‌توانند با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز‌ها در کمتر از سه دقیقه با وارد کردن کد ملی، کد پستی و شماره پروانه خود برای دریافت پروانه الکترونیک اقدام کنند و یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان این فرآیند را انجام دهند.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه درگاه ملی مجوز‌ها ادامه داد: یکی از کار‌های بسیار مهم دولت سیزدهم راه‌اندازی درگاه ملی مجوز‌ها است که در گذشته اگر فردی متقاضی دریافت پروانه کسب و کار بود باید مراحل اداری را برای دریافت پروانه طی می‌کرد و به نوعی به کفش آهنین نیاز بود، اما اکنون این روند اصلاح شده و هزینه صدور مجوز نیز اندک است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه افزود: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها با اطلاعات کافی، به صورت شفاف نسبت به صدور مجوز‌ها اقدام می‌کند و یکی از مهم‌ترین مزایای این طرح کوتاه شدن زمان صدور مجوز کسب و کار است.

رشیدی‌اقدم بیان کرد: سامانه درگاه ملی مجوز‌ها به بهبود فضای کسب و کار کمک شایانی می‌کند و نظارت پیشینی را به پسینی تبدیل می‌کند و صدور مجوز تنها به درگاه ملی مجوز‌ها واگذار شده و صدور پروانه کاغذی خلاف قانون است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

وی ادامه داد: در مجموع تاکنون ۸۹ هزار و ۷۲ درخواست در درگاه ملی مجوز‌های مربوط به استان کرمانشاه ثبت شده که ۵۶ هزار و ۴۴۲ مورد آن صادر شده و ۲۶ هزار و ۴۳۳ مورد رد شده و ۶ هزار و ۲۰۴ درخواست نیز در دست اقدام است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۹۰ درصد مجوز‌های کسب و کار در کمتر از سه روز صادر می‌شود، اما مجوز‌هایی که نیازمند استعلام و بازرسی چند دستگاه اجرایی است هفت روز زمان می‌برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • زارعی: واگذاری سرخابی‌ها از سوی AFC تایید شد
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان