Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نکته‌ی اساسی‌ای که در صحبت‌های حضرات هم بود، این بود که از لحاظ اشتغال، از لحاظ مشکلات زندگی و معیشتی به این قهرمانانی که دچار مشکلاتی از این [قبیل]و در این زمینه‌ها هستند، به معنای واقعی کلمه رسیدگی بشود خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR، رهبر انقلاب ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ در دیدار قهرمانان المپیک و پارالمپیک ایران در بازی‌های ۲۰۲۰ توکیو بیاناتی ایراد فرمودند که در این مجال به مناسبت روز ملی پارالمپیک بازخوانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بسم الله الرّحمن الرّحیم (۱)
والحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.

خیلی خوش آمدید همه‌ی شما؛ از دیدن شما انسان احساس خرسندی و سربلندی میکند. قهرمانی در مسابقات ورزشی بخصوص در سطح بین‌المللی، حامل یک پیام مهمّی است؛ آن پیام عبارت است از پیام توانایی، نشاط، همّت، قدرت اراده؛ یعنی همه احساس میکنند که این کسی که توانست قهرمان بشود و روی سکّو‌ی قهرمانی بِایستد، همّت کرده، اراده کرده، توانایی خودش را بالفعل کرده، نشاط به جامعه میبخشد؛ این پیام مهمّ قهرمانی در صحنه‌های بین‌المللی ورزشی است؛ در واقع قهرمان‌ها آموزگاران ایستادگی و امید و نشاطند. شما‌ها با قهرمانیِ خودتان اثبات میکنید که کار‌هایی که بظاهر نشدنی است، در واقع شدنی است؛ این برای کشور ما خیلی آورده‌ی مهمّی است

شما‌ها با قهرمانیِ خودتان اثبات میکنید که کار‌هایی که بظاهر نشدنی است، در واقع شدنی است؛ این برای کشور ما خیلی آورده‌ی مهمّی است؛ این پیام برای دوران ما بسیار ارزشمند است. دستگاه‌های زیادی مشغول برنامه‌ریزی‌اند، در کارند برای اینکه جوان ایرانی را از امید و نشاط دور کنند، دچار افسردگی کنند، دچار ناامیدی کنند. شما در یک چنین فضائی این پیام امید را تزریق میکنید به کلّ جامعه؛ این بسیار ارزشمند است.

بنده اگر در پی قهرمانی‌های گوناگون ورزشکارانمان یک پیام کوتاهِ دوکلمه‌ای عرض میکنم، بدانید از عمق جان است؛ چون قدر این حرکت شما را انسان میداند. خب، بسیاری از شما‌هایی که توانستید سکّوهای جهانی را فتح کنید و پرچم کشورتان را در مقابل چشم همه‌ی مردم دنیا بالا ببرید، امکانات بسیار محدودی داشتید، امکانات کمی داشتید، امکاناتتان ناچیز بود -بخصوص در بعضی از مناطق کشور که امکانات محدودتری دارند-، امّا همّتتان بالا بود، اراده‌تان قوی بود، عزمتان راسخ بود؛ این برای جوانان کشور پیام است؛ و همان طور که عرض کردیم، خنثی‌کننده‌ی تلاش کسانی است که دوست دارند امید را سلب کنند و فضای ناامیدی در کشور به وجود بیاورند.  
البتّه باید خدای متعال را شکر کنیم که این قهرمانی و امیدآفرینی صرفاً در عرصه‌ی ورزش نیست؛ ما در عرصه‌ی علم هم همین جور هستیم، در عرصه‌ی فنّاوری هم همین جور هستیم، در عرصه‌ی ادب هم همین جور هستیم؛ کار‌های بزرگی دارد انجام میگیرد در کشور؛ که یکی از وظایف مسئولینِ ما نشان دادن صادقانه و واقعی این کار‌ها است؛ که خب این کار بدرستی انجام نمیگیرد. ما خیلی موفّقیّت داریم در عرصه‌ی علم، در عرصه‌ی ادبیّات، در عرصه‌ی فنّاوری، در عرصه‌ی هنر و عرصه‌های گوناگون دیگر.   یک ورزشکار به مدد وطن‌فروشی یا به مدد خودفروشی به مدال دست پیدا میکند؛ این مدال هیچ ارزشی ندارد، این قهرمانی ارزش ندارد؛ این ضدّ ارزش است؛ این قهرمانی آن قهرمانی ارزشمند نیست
یک نکته در باب قهرمانی ورزش این است که قهرمانی و مدال‌آوری هم مثل خیلی از چیز‌های دیگر عالم درست و نادرست دارد، سالم و ناسالم دارد. بعضی از قهرمانی‌ها یا مدال‌آوری‌ها سالم نیست، ناسالم است؛ ارزشمند نیست. شما نمونه‌های این را در دنیا خیلی دیده‌اید؛ از ناداوری‌ها و بند و بست‌های سیاسی و رشوه دادن‌هایی که در برخی از میادین ورزشی بین‌المللی اتّفاق افتاده بگیرید تا کاری که یک ورزشکار ممکن است بکند، از موادّ نیروزا، دوپینگ و مانند این‌ها استفاده کند، تا آنجایی که یک ورزشکار به مدد وطن‌فروشی یا به مدد خودفروشی به مدال دست پیدا میکند؛ این مدال هیچ ارزشی ندارد، این قهرمانی ارزش ندارد؛ این ضدّ ارزش است؛ این قهرمانی آن قهرمانی ارزشمند نیست.

امّا جلوه‌های ارزشمند را شما نشان دادید؛ شما، هم در این میدان بین‌المللیِ امسال، هم در برخی از میدان‌های گذشته ارزش‌های انسانی والایی را توانستید ارائه بدهید. من آنچه را در تلویزیون دیدم -تا آنجایی که فرصت کردم، یا بعضی چیز‌ها را شنیدم، خودم توفیق پیدا نکردم ببینم، امّا اطّلاع پیدا کردم- عرض میکنم. این رفتار اخلاقی و جوانمردانه‌ای که شما‌ها همراه با معنویّت نشان دادید: نام‌گذاری کاروان ورزشی به نام شهیدان و بخصوص به نام شهید سلیمانی، یک کار بسیار ارزشمند است؛ اهدای مدال از سوی چند نفر از قهرمان‌ها به شهیدان خاص که اسم آوردند این مدال به آن فلان شهید اهدا میشود، این‌ها خیلی ارزش است؛ استفاده از چفیه به عنوان نماد ایثار و مقاومت و سجده‌ی خدا بر روی چفیه؛ این‌ها ارزش است؛ این‌ها معنویّت را در سطح افکار عمومی جهان و احساسات جهانی میپراکند و منتشر میکند که خیلی باارزش است؛ حجاب بانوان ورزشکار که این دختر عزیزمان گفتند، واقعاً ارزش بزرگی است؛ پوشش چادر قهرمان طلائی این مسابقات در جایگاه پرچمداری با چادر، لباس ایرانیِ زن مسلمان را در مقابل چشم مردم دنیا نشان دادن؛ صحنه‌ی ابراز عشق و محبت به پرچم عزیز ایران و اشک شوق، اشک غیرت در مقابل پرچم که دارد بالا میرود؛ صحنه‌ی نماز خواندن، صحنه‌ی در آغوش گرفتن حریف مغلوب، صحنه‌ی احترام تیم والیبال به مادر شهید بابایی (۲) که من سال‌ها پیش به این خانواده‌ی محترم در منزلشان ابراز احترام و ارادت کردم و به منزلشان رفتم؛ می‌شناسم مرحوم بابایی را و این خانم را. این‌ها تجلّی ارزش‌های اسلامی و انقلابی است؛ این‌ها معرّف ایران است. ورزش قهرمانی آن وقتی ارزش دارد که هویّت یک ملّت را نشان بدهد. آن‌هایی که از ورزشکار‌های اجاره‌ای و خریداری‌شده استفاده میکنند، آن‌ها نمیتوانند هویّت ملّتشان را نشان بدهند

ورزش قهرمانی آن وقتی ارزش دارد که هویّت یک ملّت را نشان بدهد. آن‌هایی که از ورزشکار‌های اجاره‌ای و خریداری‌شده استفاده میکنند، آن‌ها نمیتوانند هویّت ملّتشان را نشان بدهند؛ از یک جای دیگری، از یک کشور دیگری یک ورزشکاری اجاره بشود، پول به او بدهند که بیا برای تیم ملّی ما ورزش کن، این نمیتواند هویّت یک ملّت را نشان بدهد. شما‌ها با این رفتارهایتان هویّت ملّت ایران را نشان دادید؛ نشان دادید که جوانمردی وجود دارد، معنویّت وجود دارد.

زن‌های ورزشکار ما در این نوبتِ مسابقات جهانی -و نوبت‌های قبل هم همین طور- ثابت کردند که حجاب اسلامی مانع درخشش نیست کمااینکه ما در میدان سیاست هم این را ثابت کردیم، در میدان علم هم این را ثابت کردیم، در میدان‌های مدیریّتی هم این را ثابت کردیم؛ در میدان ورزشی هم شما ثابت کردید که حجاب مانع درخشش زنان نیست، بر خلاف تبلیغات دشمنان و فریفتگان به حرف‌های دشمنان که راجع به حجاب چیز‌هایی را میگفتند و میبافتند و منتشر میکردند. این حجاب شما به زن‌های کشور‌های مسلمان دیگر هم روحیه داد. من شنیدم در این سالها، زن‌های ورزشکارِ بیش از ده کشور مسلمان دیگر با حجاب در میادین بین‌المللی ورزش ظاهر شده‌اند؛ این کار‌ها معمول نبود، این کار را شما کردید؛ بانوان قهرمان و ورزشکار ایرانی این کار را کردند و این راه را باز کردند.
خب یک نکته‌ی مهم در باب ورزش‌های بین‌المللی موضوع رژیم جنایتکار صهیونیستی است؛ این خیلی چیز مهمّی است. رژیم سفّاک و نسل‌کش و نامشروع سعی میکند با حضور خود در میدان‌های ورزشی بین‌المللی برای خودش مشروعیّت دست و پا کند؛ برای این کار از میدان‌های ورزشی استفاده میکند و مستکبرین جهانی و وابستگان آن‌ها هم کمک میکنند و از او پشتیبانی میکنند. در این حوزه من به شما -هم به مسئولین محترم ورزش، هم به خود ورزشکارها- عرض میکنم، به هیچ وجه منفعل نشوید؛ به هیچ وجه منفعل نشوید. البتّه آن‌ها اقدامات مقابله‌ای انجام میدهند؛ این وظیفه‌ی وزارت ورزش، وزارت امور خارجه، دستگاه‌های حقوقی است که از راه‌های حقوقی و از راه‌های دیپلماسی از ورزشکار حمایت کنند و نگذارند به او ظلم بشود. ورزشکار آزاده‌ی سربلند ما نمیتواند به خاطر یک مدال با نماینده‌ی یک رژیم جنایتکار در میدان ورزشی دست بدهد و او را عملاً به رسمیّت بشناسد.

[البتّه]این کار سابقه هم دارد. حالا امروز برای رژیم صهیونیستی جنجال میکنند، امّا در گذشته رژیم سابق آپارتاید آفریقای جنوبی همین جور بود؛ خیلی از ورزشکار‌های دنیا با [ورزشکاران]او مسابقه نمیدادند؛ آن رژیم از بین رفت و نابود شد، این هم از بین خواهد رفت؛ این هم نابود خواهد شد؛ بنابراین مسئله‌ی خیلی مهمّی است که باید دستگاه‌ها از حقوق ورزشکار ایرانی و حتّی ورزشکار‌های غیر ایرانی که به خاطر مواجه نشدن با نماینده‌ی رژیم صهیونیستی دچار محرومیّت و مانند این‌ها شده‌اند -مثل همین ورزشکار الجزایریِ این دفعه- دفاع کنند، باید از این‌ها حمایت بکنند.

یک نکته‌ی دیگر که قبلاً هم این را من گفته‌ام و [روی آن]تکیه کرده‌ام، مسئله‌ی کیفی‌سازی ورزش بین‌المللی است. تکیه کنید بر اعزام در رشته‌های مدال‌آور -ما در برخی از رشته‌ها استعداد‌های خیلی خوبی داریم و مدال‌آوری‌مان خیلی خوب است- و نیز بر ورزشکاری که احتمال مدال‌آوری‌اش وجود دارد؛ یعنی واقعاً تیم ملّی را، مجموعه‌ی ورزش‌های بین‌المللی را که از ایران عازم میشوند، با کیفیّت بالا بفرستید. کمیّتها را هر چه بتوانید کمتر کنید بهتر است، امسال ظرفیّت کاروان پارالمپیک ما خیلی کمتر از دفعه‌ی قبل بود، امّا مدال‌آوری‌شان خیلی خوب بود، توانستند کار کنند؛ این مسئله‌ِی [حضور]باکیفیّت را این‌ها یک مقداری بیشتر رعایت کردند؛ این را دنبال کنید و این یک نکته‌ای است که به نظر من مهم است.

یک مأموریّت مهم برای دستگاه‌های ورزشی این است که رتبه‌ها را در المپیک بالا ببرید. حالا اشاره کردند که ما در آن یک‌چهارمِ اوّل قرار داریم، لکن ایران کشور سرافرازی است؛ ما هر چه بتوانیم رتبه‌ها را بالا ببریم، بهتر است. رتبه‌ی بیست‌وهفتم [شدیم]؛ رتبه‌ی مناسب با کشور عزیز ما بیش از این‌ها است، بالاتر از این‌ها است. برنامه‌ریزی کنید برای این؛ برنامه‌ریزی کنید که بتوانید ان‌شاءالله رتبه‌ی کشور را بالا ببرید. البتّه امسال رتبه‌ی پارالمپیک خوب بود [امّا]نسبت به سال‌های گذشته بالاترین نبود -این دفعه سیزدهم شدند، [امّا]به نظرم یک دوره ظاهراً یازدهم شدند؛ این جور به ذهنم هست- به هر حال خوب بود. هر چه میتوانید این کار را دنبال کنید.   از تولیدکنندگان تجهیزات ورزشی در داخل کشور حمایت کنید. من شنیدم که امسال از لباس ورزشی‌ای که محصول تولیدی کشورمان بود، چندین کشور استفاده کردند؛ این نشان ایرانی در دنیا درخشید
یک نکته‌ی قابل توجّه این است که از تولیدکنندگان تجهیزات ورزشی در داخل کشور حمایت کنید. من شنیدم که امسال از لباس ورزشی‌ای که محصول تولیدی کشورمان بود، چندین کشور استفاده کردند؛ این نشان ایرانی در دنیا درخشید؛ خب در واقع توانستند با این کار، انحصار کلیشه‌ایِ بعضی از نشان‌های بین‌المللی را بشکنند؛ این خیلی باارزش است؛ این را حمایت بکنید؛ هم از این تولیدی حمایت بشود، هم بقیّه‌ی ابزار‌های ورزشی در داخل تولید بشود و همان طور که اینجا در مورد لباس توانستید این برتری را به دست بیاورید، در مورد بقیّه‌ی ابزار‌های ورزشی هم احتمالاً [موفّق]خواهید بود.

یک]نکته [ هم سفارش به ورزش‌های اصیل ایرانی]است [ بنده بار‌ها در گذشته هم تأکید کرده‌ام. حالا مثلاً فرض کنید چوگان یک ورزش ایرانی است؛ اصلاً مال ما است، [امّا]دیگران دارند از چوگان استفاده میکنند، و ما خیلی کم. در حالی که چوگان مال شما است و این‌ها از لحاظ جذب جهانگرد و مانند آن هم میتواند جذّاب باشد. این جور ورزش‌ها خیلی خوب است؛ و همچنین استفاده از مربّیان ایرانی که این برادر عزیزمان هم اشاره کردند، این هم جزو توصیه‌های همیشگی ما است که تا آنجایی که ممکن است از مربّیان ایرانی استفاده کنید. از خدای متعال میخواهیم شما‌ها را موفّق بدارد، شما‌ها را سالم بدارد.  

یک نکته‌ی اساسی‌ای که در صحبت‌های حضرات هم بود، این بود که از لحاظ اشتغال، از لحاظ مشکلات زندگی و معیشتی به این قهرمانانی که دچار مشکلاتی از این [قبیل]و در این زمینه‌ها هستند، به معنای واقعی کلمه رسیدگی بشود؛ یعنی این عدالت ورزشی در همه جا، هم از لحاظ جغرافیایی، هم از لحاظ نوع ورزش‌ها یک عدالتی بیش از آنچه امروز دارد اِعمال میشود، بایستی مورد توجّه قرار بگیرد. امیدواریم ان‌شاءالله خداوند متعال شما‌ها را محفوظ بدارد، باقی بدارد؛ سربلند کردید کشورتان را، ملّتتان را، ان‌شاءالله خداوند شما‌ها را سربلند بدارد و بخصوص جانبازان و معلولین عزیزمان مشکلات جسمی‌شان ان‌شاءالله کمتر بشود و بر این مشکلات فائق بیایند و بتوانند ان‌شاءالله بیش از این بدرخشند همچنان که تا امروز هم درخشیده‌اند.

والسّلام علیکم و رحمة‌الله و برکاته


۱) در ابتدای این دیدار، آقای سیّدحمید سجّادی (وزیر ورزش و جوانان)، خانم هاشمیه متقیان و جواد فروغی مطالبی بیان کردند.
۲) خانم کونیکا یامامورا مادر شهید محمّد بابایی در سالن برگزاری مسابقات حضور داشتند و اعضای تیم والیبال دسته‌گل قهرمانی خود را به ایشان اهدا کردند.   بیشتر بخوانید: در همه‌ بخش‌ها یک تحرّک انقلابی باید به وجود بیاید   انتهای پیام/ برچسب ها: رهبر انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای بین المللی قهرمانی ارزش نشان دادید قهرمانی آن یک ورزشکار ان شاءالله دستگاه ها مدال آوری شما ها یک نکته ی عرصه ی همین جور خیلی خوب ورزش ها یک ورزش ما خیلی هم همین صحنه ی ی ارزش البت ه ی ورزش کار ها ی کشور رتبه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر

ایسنا/همدان رییس هیات بوکس همدان با اشاره به آغاز نخستین دوره مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور انتخابی تیم ملی به میزبانی شهرستان ملایر گفت: این مسابقات با حضور ۲۳۰ ورزشکار، ۳۰ مربی و سرپرست و ۳۰ داور رسمی ستاره دار از امروز-ششم اردیبهشت ماه_ به مدت پنج روز برگزار خواهد شد.

سعید دهقانی‌آزاد پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این مسابقات به یاد زنده یاد «محمدامین روستایی» نایب قهرمان مسابقات بوکس کشور و عضو تیم ملی بوکس برگزار می شود، افزود: ۳۱ استان کشور به اضافه جزیره کیش و توابع تهران در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

دهقانی آزاد ادامه داد: تیم استان همدان با ۱۳ وزن و استان های دیگر با هفت وزن و پایین تر( با توجه به قابلیت ها و قهرمانی های قبلی هر استان) در این مسابقات شرکت می کنند.

وی با تاکید بر اینکه این میزبانی در این سطح برای نخستین بار در ملایر اتفاق می افتد، گفت: افتتاحیه این مسابقات امروز ساعت ۱۵ برگزار و پس از آن بلافاصله بلافاصله آغاز می شود.

دهقانی آزاد از حضور رئیس فدراسیون بوکس برای فینال مسابقات خبر داد و بیان کرد: در استان همدان حدود ۲۰۰۰ بوکسور با ۷۰ مربی فعالیت می کنند و در این رشته چند قهرمان آسیا داشتیم.

رییس هیات بوکس همدان با تاکید بر اینکه بوکسورهای استان همدان در ۱۳ وزن از آمادگی بسیار خوبی برخوردار هستند و طی دو ماه گذشته چندین بازی تدارکاتی با استان های لرستان، زنجان، گیلان و کرمانشاه برگزار شده است ابراز امیدواری کرد با کمک خداوند و همت ورزشکاران بر روی سکو خواهیم ایستاد.

دهقانی آزاد با بیان اینکه پدر مرحوم روستایی سرمربی تیم نوجوانان استان همدان در مسابقات کشوری است، تصریح کرد: مرحوم «محمدامین روستایی» نائب قهرمان کشور بود و برای قهرمانی آسیا آماده می شد که متاسفانه این اتفاق برایش افتاد.  

رئیس هیئت بوکس شهرستان ملایر نیز در ادامه اظهار کرد: این مسابقات در این سطح برای نخستین بار در ملایر به مدت شش شب و پنج روز با حضور ۲۶۰ نفر برگزار خواهد شد.

داریوش زهره وندی ادامه داد: ۲۳۰ ورزشکار، ۳۰ مربی و سرپرست و ۳۰ داور رسمی ستاره دار و ۳۰ مهمان ویژه از روسای هیئت های استان‌ها و مسئولان فدراسیون و در مجموع حدود ۳۰۰ نفر در این مسابقات حضور دارند.

زهره وندی با اشاره به سابقه ۵۰ ساله ورزش بوکس در ملایر گفت: در حال حاضر در ملایر سه سالن بوکس با سه رینگ شامل یک سالن برای بخش خصوصی، سالن فراجا و سالن بوکس مجموعه تختی وجود دارد.

وی با اشاره به فوت مرحوم روستایی قهرمان کشور و عضو تیم ملی جوانان مطرح کرد: این مسابقات با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره مرحوم روستایی برگزار خواهد شد.

زهره وندی با بیان اینکه هزینه برگزاری این مسابقات حدود یک میلیارد تومان است، افزود: فدراسیون بوکس قول مساعدت به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و اداره کل ورزش و جوانان استان نیز مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان برای برگزاری این مسابقات را دادند.

وی از وجود ۱۰ تیم بوکس، ۱۰ مربی فعال در سه سالن ورزشی و ۳۰۰ بوکسور فعال در چهار رده نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در سطح شهرستان ملایر خبر داد.

زهره وندی خاطرنشان کرد: دو ورزشکار ملایری که یکی از آنها برادر مرحوم روستایی است، در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر نیز ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره مرحوم روستایی گفت: رشته بوکس جزء رشته هایی است که ورود به آن نیازمند جسارت، ممارست، تمرین و توانمندی های خاص است و «محمدامین روستایی» ورزشکاری از یک خانواده ورزشی و فردی جسور و با انگیزه بود که متاسفانه به دلیل یک سانحه ورزشی فوت کرد.

حمیدرضا سپهری نیا ادامه داد: پیگیر بودیم تا مراسم یادبودی برای مرحوم روستایی برگزار کنیم و مسابقات شهرستانی و استانی بوکس به میزبانی ملایر برگزار شد اما جای میزبانی مسابقات کشوری به یاد این مرحوم خالی بود.

سپهری نیا افزود: ابتدا قرار بود این مسابقات اوایل اسفند ماه برگزار شود که بدلیل برگزاری انتخابات و آغاز ماه مبارک رمضان، به تیر ماه و پس از برگزاری امتحانات مدارس و دانشگاه ها موکول شد اما با توجه به پیش رو بودن مسابقات آسیایی و اینکه این مسابقات انتخابی تیم ملی است، در نهایت به این تاریخ رسیدیم.

وی عدم وجود خوابگاه ورزشی در خور شان و مناسب در شهرستان را مهمترین عامل از دست دادن میزبانی مسابقات ورزشی در شهرستان دانست و گفت: میزبانی مسابقات ورزشی سبب تقویت گردشگری، شناخت استعدادهای شهرستان و ایجاد نشاط در سطح شهر می شود.

سپهری نیا مطرح کرد: به همت فرماندار ویژه ملایر تمام ظرفیت‌های موجود دستگاه های دولتی، دانشگاه ها و آموزش و پرورش استفاده و مشکل خوابگاه و اسکان ورزشکاران تا حدودی حل شد.

وی از آماده سازی فضای مسابقات و سالن برای برگزاری این مسابقات خبر داد و یادآور شد: بیش از ۱۰ سال است که در ملایر مسابقات رسمی کشوری به مدت پنج شبانه روز برگزار نشده و این برای نخستین بار است که مسابقات کشوری در این سطح در ملایر برگزار می‌شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر با تاکید بر اینکه در شهرستان رینگ بوکس استاندارد و خانه بوکس استاندارد نداریم، گفت: کمبود فضای ورزشی رزمی در شهرستان برای ما زجرآور است، چرا که استعدادهای خوب و علاقمندان بسیاری به ورزش های رزمی در سطح شهرستان وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید ائمه جمعه اردبیل بر رفع مشکلات معیشتی معلمان و کارگران
  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • حضور ۲۳۰ ورزشکار در مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور در ملایر
  • نبی: پرسپولیس در دهه 70 خصوصی بود
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • بندر انزلی، میزبان کشتی ساحلی کارگران قهرمانی کشور
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی