Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، قانون جهش تولید مسکن یکی از مهمترین و محوری‌ترین اولویت‌های دولت سیزدهم به شمار می‌رود که مهمترین هدف آن برنامه‌ریزی برای تولید یک میلیون واحد مسکونی در سال است.

حجت‌الله غلامی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: دولت مصمم به اجرای قانون جهش تولید مسکن و تولید چهار میلیون واحد مسکونی در افق چهار ساله است که برای تحقق آن باید برنامه ریزی مناسبی در ابعاد مختلف از جمله تامین زمین مورد نیاز انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت: این برنامه ریزی باید به گونه‌ای باشد که استفاده از بافت فرسوده شهری و زمین‌های موجود داخل شهر‌ها در اولویت قرار گیرد و اگر تامین زمین از محل این ۲ امکانپذیر نبود آنگاه از روش‌های دیگر مانند الحاق زمین به محدوده شهری استفاده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان تاکید کرد: برای استفاده از بازآفرینی بافت فرسوده شهری بمنظور اجرای طرح جهش تولید مسکن باید از روش‌های تشویقی مانند اعطای تسهیلات بانکی کم بهره یا صدور رایگان پروانه ساختمانی بهره گرفت تا مردم به سمت آن ترغیب شوند.

غلامی با اشاره به اولویت نبودن روش الحاقی زمین برای اجرای طرح جهش تولید مسکن، تصریح کرد: روش‌های تشویقی از استقبال مناسی از سوی مردم صورت می‌گیرد.

وی با یادآوری آغاز نشدن ثبت نام جهش تولید مسکن در برخی از شهر‌های استان اصفهان، گفت: در حال حاضر ثبت نام این طرح برای ۴۳ شهر استان انجام می‌شود و در برخی از شهر‌ها که هنوز ثبت نام آغاز نشده مشکلاتی مانند تامین زمین مورد نیاز وجود دارد.

وی با اشاره به بررسی پیشنهاد مدیر کل راه و شهرسازی اضافه کرد: اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان پیشنهاد کرد که ابتدا ثبت نام کلی برای این طرح صورت گیرد و در مرحله بعد پس از شناسایی متقاضیان واجد شرایط و تعداد دقیق آنها، موضوع تامین زمین، بررسی شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان یادآور شد: در قانون جهش تولید مسکن، مقرر شده که طرح جامع مسکن کشور توسط شورای عالی مسکن بازنگری شود که مسئولیت آن به عهده شورای عالی معماری و شهرسازی و در استان‌ها با اداره‌های کل راه و شهرسازی است.

وی افزود: بر این اساس طرح جامع مسکن کشور باید در مدت سه ماه بازنگری و سپس پس از مشخص شدن نیازها، اقدام شود.

حدود ۱۴ هزار هکتار از اراضی شهری استان اصفهان در زمره بافت‌های فرسوده وناکارآمد شهری قرار دارد که این میزان حدود ۱۰ درصد کل بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری کشور را شامل می‌شود.

مهر امسال حجت الاسلام سید ابراهیم رییسی رییس جمهور قانون جهش تولید مسکن مصوب مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و امور اقتصادی و دارایی ابلاغ کرد که بر اساس آن دولت موظف است نیاز سالانه مسکن کشور را براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی مستند به مطالعات طرح جامع مسکن در مناطق شهری و روستایی تامین و به نحوی برنامه ریزی و اقدام کند تا در چهار سال نخست اجرای این قانون، سالانه به طور متوسط حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور برای متقاضیان واجد شرایط بر اساس قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و آیین نامه‌های مربوطه عرضه شود.

ثبت‌نام از متقاضیان واحد‌های طرح جهش تولید مسکن از اواخر مهر امسال آغاز و امکان ثبت‌نام برای ۴۳ شهر استان اصفهان فراهم شد.

سبز بودن فرم «ج»، نداشتن مالکیت خصوصی، متاهل و یا سرپرست خانوار بودن و سابقه حداقل پنج سال سکونت در شهر مورد تقاضا چهار شرط اصلی برای ثبت‌نام در این طرح است.

اصفهان حدود پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد و سومین استان پُرجمعیت کشور به‌شمار می‌آید.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بافت فرسوده تولید مسکن تسهیلات بانکی قانون جهش تولید مسکن راه و شهرسازی استان اصفهان برنامه ریزی تامین زمین ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان

 مدیر طرح بازافرینی شهری شهرداری اصفهان در جلسه مربوط به طرح نوسازی و بازآفرینی محله جامی اصفهان با بیان لزوم استفاده از مشارکت مردم در اجرای طرح بازآفرینی شهری گفت: اگر بخواهیم طرح بازآفرینی را در شهر اجرا کنیم باید با دعوت و مشارکت مردم انجام پذیرد.

حسن سلمانی افزود: بازآفرینی محله جامی با اجرای همزمان ۵ طرح خدماتی و نوسازی شهرداری اصفهان با جدیت در حال انجام است.

او گفت: برای جلب رضایتمندی و امیدآفرینی هر چه بیشتر شهروندان ساکن در این محدوده و جلب مشارکت و ظرفیت‌های سرمایه گذاری در محله جامی در جهت تحقق برنامه‌های بازافرینی محله  باید دفتر مشارکت محلی از طریق مدیریت شهری با محوریت شهروندان راه اندازی شود.

سلمانی با تشریح اقدامات پیشرو و ظرفیت‌های ایجاد شده از طریق ضوابط و تشریح ان‌ها برای شهروندان نسبت به مشارکت شهروندان در تحقق بازافرینی تاکید کرد و گفت: شهرداری  مزایا و تسهیلات خوبی  برای متقاضیان بازافرینی و نوسازی درنظر گرفته اما  نیاز است تمام ارگان‌های اجرایی در این امر مشارکت کرده و مردم به عنوان صاحبان شهر ، اصل جدایی ناپذیر این مشارکت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد