Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - به مناسبت روز جهانی شهرها معاون امور بین الملل شهرداری تهران به صورت ویدئو کنفرانسی در مجمع سالانه بین‌المللی دیپلماسی مردمی با موضوع «صلح و تفاهم متقابل در قرن بیست و یک» که توسط شهرداری شهر ولگوگراد روسیه و با همکاری سازمان شهرداران صلح ژاپن برگزار شد حضور یافت.
به گزارش شهر، حمیدرضا غلام‌ زاده، معاون امور بین‌الملل شهرداری تهران به نمایندگی از شهر تهران به عنوان شهر راهبر ایران سخنان خود را با موضوع نحوه فعالیت‌ های شهرداری تهران و دبیرخانه ایرانی سازمان شهرداران صلح در راستای ترویج و آموزش فرهنگ صلح و همچنین چگونگی حل چالش ‌ها و ایجاد همبستگی میان شهروندان در دوران همه‌گیری کرونا عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور بین‌ الملل شهرداری تهران در ابتدا از نقش دبیرخانه ایرانی شهرداران صلح و موزه صلح تهران در به عضویت رساندن هزار و 16 شهر ایران در سازمان شهرداران صلح و تشکیل شبکه ‌ای از نمایندگان شهرداری ‌های ایران، با هدف تشویق و ترغیب این شهرها در برگزاری رویداد هایی در راستای ترویج و آموزش فرهنگ صلح خبر داد.
غلام زاده در ادامه به برخی از فعالیت ‌ها همچون تدوین و رونمایی از کتب مختلف با موضوع صلح، برگزاری دوره ‌های آموزش صلح با موضوعات میانجیگری، ترویج عدم خشونت و نزاع و روش‌های حل و فصل اختلافات برای نسل جوان اشاره کرد.
او در راستای یکی از اهداف سازمان شهرداران صلح که همانا تلاش برای منع استفاده از سلاح های کشتار جمعی است، بیان کرد: ایران از جمله کشورهای قربانی سلاح ‌های شیمیایی در دنیا است که طی جنگ ایران و عراق ده ‌ها شهر آن بمباران، و بیش از دو هزار 500 تُن انواع سلاح‌ های شیمیایی علیه ایران، نه تنها در میادین جنگ، که حتی علیه غیرنظامیان در شهرها و روستا ها به کار گرفته شده است. به همین دلیل دبیرخانه ایرانی سازمان شهرداران صلح همواره بر آگاهی سازی جامعه جهانی نسبت به عوارض و آثار این سلاح ‌ها بر روی سلامت انسان و محیط زیست تلاش کرده و رویداد های مختلفی نیز برای انتقال تجارب این واقعه به نسل ‌های جدید برگزار شده است. در پایان امیدواریم سلاح های کشتار جمعی علیه هیچ کشور دیگری در جهان استفاده نشود.
معاون امور بین‌ الملل شهرداری تهران در بخش بعدی کنفرانس با موضوع بررسی چگونگی حل چالش ‌ها و افزایش همبستگی میان شهروندان در دوران همه‌گیری ویروس کرونا، به تشریح اقدامات شهرداری تهران در این ایام پرداخت و گفت: ویروس کرونا سبک جدیدی از زندگی را پدید آورد، این ویروس در وضعیت زندگی مردم اثرات بسیاری را به همراه داشته که بر رشد اقتصادی، اشتغال و بر وضعیت رفاه و معیشت خانوار مشهود بوده است. همه‌گیری و تبعات ناشی از آن بیشتر از همه بخش ‌هایی را متأثر ساخته که طبقات پایین جامعه را شامل شده، در نتیجه اقدامات فوری در این زمینه مورد نیاز بوده است.
غلامزاده در ادامه به برخی از اقدامات شهرداری تهران در پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا شامل: مشارکت در اجرای طرح شهید سلیمانی (مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور)، در اختیار قراردادن ظرفیت 241 خانه سلامت، برگزاری کنسرت‌ های آنلاین جهت افزایش نشاط شهروندان، جمع‌آوری سریع و مستمر پسماند های شهری، آموزش بیش از 100 مشاور و روانشناس داوطلب برای ارائه خدمات به شهروندان، ضد عفونی روزانه وسایل نقلیه عمومی، ایجاد مراکز واکسیناسیون برای شهروندان تهرانی و علاوه بر آن مهاجران و پناهندگان قانونی و غیرقانونی اشاره کرد.
او در پایان تاکید کرد که این اقدامات با وجود واکسیناسیون بیش از نیمی از مردم تهران همچنان ادامه دارد و امیدواریم تمام شهرهای جهان از این بیماری همه‌گیر مصون شوند.
شایان ذکر است که مجمع سالانه بین ‌المللی دیپلماسی مردمی در تاریخ 30 و 31 اکتبر و 1 نوامبر 2021، با موضوع «صلح و تفاهم متقابل در قرن بیست و یکم» با حضور نمایندگان شهرهای عضو سازمان شهرداران صلح و سازمان‌ های مرتبط با امور شهرها، به مناسبت روز جهانی شهرها (31 اکتبر) برگزار شد.
در این جلسه که به صورت آنلاین و گفتگو محور و به زبان‌های انگلیسی، روسی و اسپانیایی برگزار شد، نمایندگان شورای شهر و شهرداران شهرهای عضو سازمان شهرداران صلح همچون منچستر، هانوفر، گرانولرز، ولگوگراد، هیروشیما، بانکوک حضور داشتند.


On the occasion of the International Day of Cities on October 30 th, 2021, the Deputy International Affairs of the Municipality of Tehran participated in the International Forum of People’s Diplomacy on "Peace and Mutual Understanding in the 21st Century", which was organized by the Municipality of Volgograd, Russia in cooperation with the Mayors for Peace (MFP), Japan. During this meeting, first the Secretary General of MFP spoke about the future strategic plan of the organization, then a question and answer session was held with the presence of the Chairman of the Volgograd City Council.
Dr. Hamidreza Gholamzadeh, International Affairs Deputy of the Municipality of Tehran, who had attended the meeting on behalf of Tehran as the Iranian lead city of MFP, emphasized that the peaceful administration of Tehran has always been one of the priorities of the city’s management. Moreover, he explained some of the activities of the Municipality of Tehran and the Iranian Secretariat of MFP in promoting a culture of peace including membership of 1016 Iranian cities in MFP and formation of a network of representatives from Iranian municipalities to encourage them to hold events and related training courses.
Furthermore, Dr. Gholamzadeh mentioned some of the municipality of Tehran’s efforts to deal with challenges resulted from the COVID-19 pandemic including those efforts aimed at preventing the spread of the disease and increasing solidarity among citizens. He named some of the Municipality`s activities such as offering full services of Tehran’s health centers, holding online concerts to boost the vitality of the citizens, training more than 100 volunteer counselors and psychologists to provide services to citizens, daily disinfection of public transportation units and establishment of vaccination centers for all citizens including documented and undocumented immigrants and refugees.
The meeting was held online in English, Russian and Spanish with the presence of representatives from the city councils and municipalities of some member cities of MFP such as Manchester, Hannover, Granollers, Volgograd, Hiroshima and Bangkok.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: الملل شهرداری تهران سازمان شهرداران صلح شهرداری تهران معاون امور بین بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۶۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ

دهمین کنفرانس بین المللی وب پژوهی با حضور مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ از روز گذشته در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کار کرد و تا امروز، ۶ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد شایگان فرد، دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.تعداد ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

*مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد

همچنین در ادامه این کنفرانس آرش حیدری عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان سخنران ویژه درباره شکاف دیجیتال(گفتاری درباره نسبت فضای مجازی و فضای اجتماعی) نکاتی را مطرح کرد.
حیدری گفت: «مسئله اجتماعی، راه حل اجتماعی دارد» این گزارۀ کلیدی محوریتی اساسی در فهم علوم اجتماعی دارد. فقدان مواجهه با این گزاره موجب می‌شود که برای حل مسائل اجتماعی مسیرهایی غیر اجتماعی پیموده شود و این مسیر ضرورتاً با شکست مواجه خواهد شد.

وی افزود:  فهم امر اجتماعی همواره نسبتی با مفهوم فضا دارد. فضای اجتماعی در حدفاصل کنش‌ها، تعامل‌ها و روابط میان افراد شکل می‌بندد و چیزی را خلق می‌کند که «حوزه عمومی» نامیده می‌شود. حوزه عمومی عرصه تعاملات نمادین و معنادار انسان‌ها است و مجموعه وسیعی از الگوهای تعاملی را در بر می‌گیرد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در ادامه تشریح کرد: این شبکه تودرتو که حاصل کنش و واکنش میان انسان‌هاست ساختاری نظام‌مند به خود می‌گیرد و به سیستمی سیال بدل می‌شود. این سیستمِ سیال واجد کلیتی می‌شود که چیزی بیش از تک تک اجزای آن است. این تبیین بدان معناست که «جامعه جمع جبری تک تک افراد نیست» بلکه نظامی است که در نتیجۀ تعاملات جزئی واجد یک کلیت می‌شود و امور اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را در بر می‌گیرد. از این حیث جامعه یک کلیت است، یک فضای خلق شده است که بخش‌ها، اجزا و خرده‌نظام‌هایی دارد.
حیدری عنوان کرد:  با این مقدمه، فضای مجازی را باید زیرمجموعه فضای اجتماعی دانست. خطای رایج در فهم رابطه میان فضای اجتماعی و فضای مجازی آنجاست که گاه این دو را اینهمان فرض می‌کنند و فهم امر اجتماعی و فضای اجتماعی را به فهم فضای مجازی تقلیل می‌دهند. درست در این نقطه است که مفهوم شکاف دیجیتال موضوعیت می‌یابد.

وی همچنین عنوان کرد: جنس و نوع و کیفیت دسترسیِ کاربران به فضای مجازی تابع شرایط اجتماعی آنهاست. نابرابری‌ها، تضادها و تعاملات اجتماعی در فضای مجازی بازتولید می‌شوند. به عبارت دقیق‌تر شکاف‌هایی که در قلمرو اجتماعی در سطوح مختلف (سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی) تولید می‌شوند در قلمرو مجازی تکرار و تثبیت می‌شوند. درست در همین نقطه است که درباره فهمِ نسبت فضای اجتماعی و فضای مجازی نیاز به بازاندیشی اساسی وجود دارد.

عضو هیئت علمی گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: فروکاست فهم فرایندهای اجتماعی، مسائل اجتماعی، و فضای اجتماعی به فضای مجازی به معنای نادیده گرفتن منطق درونیِ امر اجتماعی است. فضای مجازی مبتنی بر بازنمایی است، اینکه چه کسی در چه جایگاهی توان بازنمایی بیشتری دارد بیش از آنکه به فضای مجازی مرتبط باشد به فرصت‌ها و امکاناتی وابسته است که در فضای اجتماعی کسب شده است. بنابراین بازنمایی فضای مجازی همواره واجد شکافی بنیادینی است با آنچه در فضای اجتماعی در حال رخ دادن است. بنابراین این مبحث برای مفهوم‌پردازیِ نسبت میان این دو فضا و توضیح چگونگی بازتولید روابط نابرابر اجتماعی در فضای مجازی است.

روز اول این مراسم با حضور اساتید و مهمانانی از مرکز تحقیقات مخابرات، وزارت علوم،تحقیقات وفناوری، ایرانداک، جهاددانشگاهی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی و علامه طباطبایی و….حضور داشتند و در این کنفرانس جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ