Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع سامانه جامع تجارت بسیار مهم است، این سامانه گلوگاه واردات و صادرات است همچنین باید نقش واقعی دلار در اقتصاد ایران را کاهش دهیم. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، عزت الله اکبری تالار پشتی در نشست هم‌اندیشی نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعضای شورای معاونین وزارت صمت که به میزبانی وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، گفت: موضوع سامانه جامع تجارت بسیار مهم است، این سامانه گلوگاه واردات و صادرات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بر استفاده حداکثری از ظرفیت تهاتر، حرکت در راستای برون‌سپاری و حمایت همه جانبه از بخش خصوصی نیز تاکید کرد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت موضوع اکتشاف به خصوص اکتشافات عمقی در بخش معدن، ادامه داد: اکتشافات عمقی در دنیا نقش مهمی را ایفا می‌کنند که در این حوزه نیز وزارت صمت برنامه‌های خوبی دارد.
اکبری تالار پشتی بر راه اندازی پروژه‌های ترانزیتی برای اتصال به بازار‌های جهانی تاکید کرد و افزود: برای تحقق اهداف صادراتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری، رییس جمهور و وزیر صمت می‌باشد ترانزیت نقش حائز اهمیتی دارد که در این حوزه هماهنگی فرابخشی و بین دستگاهی ضرورت دارد.
وی در خصوص صنعت خودروسازی نیز بیان کرد: مشکل اصلی صنعت خودروسازی ساختار است، ساختار‌ها باید درست شود و به سمت رقابتی شدن پیش برویم، البته در این حوزه سهم دولت و بخش خصوصی نیز باید تعیین گردد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین کاهش نقش واقعی دلار در اقتصاد ایران را مورد تاکید قرار داد.
گفتنی است در این نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به بیان مهمترین نقطه نظرات خود در خصوص ارائه الگو و برنامه جدید مدیریت بازار وزارت صمت پرداختند.     بیشتر بخوانید: رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس: ظرفیت معادن مغفول مانده است

 

انتهای پیام/

  برچسب ها: اخبار اقتصادی سامانه جامع تجارت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی سامانه جامع تجارت کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس سامانه جامع تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات