Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:40:15 GMT

دیوید کوهن به عنوان سفیر آمریکا در کانادا انتخاب شد

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۷۵۵۳۵

دیوید کوهن به عنوان سفیر آمریکا در کانادا انتخاب شد

سنای آمریکا دیوید کوهن، مدیر فناوری که زمانی رئیس ستاد شهردار فیلادلفیا بود را به عنوان سفیر جدید ایالات متحده در کانادا تایید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از گلوب اند میل، دیوید کوهن، وکیل، لابی گر و جمع آوری کننده کمک مالی که به عنوان مشاور ارشد در غول ارتباطات ایالات متحده Comcast خدمت می‌کرد، در ماه ژوئیه توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، به عنوان سفیر آمریکا در کانادا نامزد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که از سوی سنا به عنوان سفیر بعدی آمریکا در کانادا انتخاب شده با محافل سیاسی غریبه نیست. کوهن علاوه بر خدمت به عنوان لابی گر اصلی Comcast، پنج سال را به عنوان رئیس ستاد اد رندل، شهردار فیلادلفیا در دهه 1990 فعالیت می‌کرد.

او همچنین میزبان اولین رویداد جمع آوری کمک‌های مالی کمپین موفقیت آمیز انتخابات ریاست جمهوری 2020 بایدن بود.

کوهن در جریان استماع تاییدیه خود در ماه سپتامبر، از روابط کانادا و ایالات متحده تمجید کرد.

اما او همچنین گفت که دولت بایدن بی صبرانه منتظر اعلام سیاست بلندمدت اتاوا در مورد چین است.

او جاه طلبی‌های چین را به عنوان یک تهدید وجودی برای ایالات متحده توصیف کرد و به اعضای کمیته روابط خارجی سنا گفت: «همه ما منتظریم که کانادا چارچوب خود را برای سیاست کلی خود درباره چین منتشر کند.»

او همچنین گفت که در گفتگوها شرکت خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که سیاست های کانادا منعکس کننده سخنان این کشور در مورد رفتار با چین است.

تنها چند روز بعد از این بود که روابط بین چین و کانادا به دلیل بازداشت خودسرانه دو کانادایی، مایکل کوریگ و مایکل اسپاور توسط چین، متشنج شد. این اتفاق در پی دستگیری منگ وانژو، مدیر اجرایی هوآوی توسط کانادا، به دستور ایالات متحده رخ داد و باعث شد روابط این دو کشور چرخش چشمگیری پیدا کند.

وزارت دادگستری ایالات متحده با به تعویق انداختن تعقیب قضایی وانژو که متهم به دور زدن تحریم های آمریکا علیه ایران بود، موافقت کرد. آزادی او از بازداشت در ونکوور پس از چند ساعت با آزادی دو کانادایی همراه شد.

کانادا هنوز به طور رسمی نگفته است که آیا قصد دارد جلوی استفاده از تجهیزات هواوی در شبکه 5G در حال گسترش در این کشور را بگیرد یا نه، اگرچه هر چهار شریک اطلاعاتی از جمله ایالات متحده، بریتانیا، نیوزلند و استرالیا قبلا این اقدام را انجام داده‌اند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كانادا آمريكا عنوان سفیر ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۵۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاله غریط استعفا داد + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وبگاه این وزارتخانه نوشت که هاله غریط معاون مدیر مرکز رسانه‌های منطقه‌ای در دبی نیز بوده و حدود ۲ دهه پیش به عنوان یک مقام سیاسی و حقوقی به وزارت امور خارجه پیوسته است.

هاله در پلتفرم شبکه اجتماعی لینکدین نوشت: در آوریل ۲۰۲۴ پس از ۱۸ سال خدمت برجسته در اعتراض به سیاست آمریکا در غزه استعفا دادم.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره این استعفا در کنفرانس مطبوعاتی روز پنجشنبه گفت که این وزارتخانه کانال‌هایی برای تبادل نظر کارمندان خود در صورت توافق نداشتن با سیاست‌های دولت دارد.

استعفاهای قبلی

حدود یک ماه قبل از آن، آنیل شلین از دفتر حقوق بشر وزارت خارجه استعفای خود را اعلام کرد و جاش بول، مقام وزارت خارجه نیز اکتبر گذشته استعفا کرد.

طارق حبش، یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش آمریکا-آمریکایی فلسطینی الاصل- ژانویه گذشته از سمت خود استعفا کرد.

ایالات متحده به دلیل حمایت از رژیم اشغالگر به دلیل تجاوز مستمر به غزه که منجر به شهادت بیش از ۳۴ هزار شهروند فلسطینی شده که بیشتر آنها زن و کودک هستند مورد انتقاد فزاینده بین‌المللی و گروه‌های حقوق بشری قرار گرفته است.

رویترز گفت که با افزایش تلفات جنگی، گزارش‌هایی از نشانه‌هایی از مخالفت در دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا وجود دارد.

نوامبر گذشته، بیش از هزار نفر از مقامات آژانس توسعه بین‌المللی ایالات متحده، وابسته به وزارت خارجه، نامه‌ای سرگشاده را امضا کردند که در آن خواستار آتش‌بس فوری شدند.

کد خبر 847245 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا فلسطین فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • به وقتِ بیداری
  • روسیه به کانادا هشدار داد
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود