Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو عمرانی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، بیان کرد: برداشت محصول گوجه‌فرنگی خارج از فصل از هزار و ۵۰۰ هکتار کشتزار شهرستان جم و بخش ارم و بوشکان شهرستان دشتستان چند روز زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به اینکه اکنون میزان برداشت بسیار نیست، برداشت محصول در استان بوشهر در قیمت گوجه‌فرنگی در بازار تاثیر چندانی ندارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: امسال در ۱۱هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع استان گوجه‌فرنگی کاشته شده است و پیش‌بینی می‌شود۶۰۰ هزار تن محصول از این مزارع برداشت شود.

عمرانی عنوان کرد: اوج تولید محصول در استان بوشهر از اواخر آذر شروع می‌شود و ما نگران آن زمان هستیم که شرایط بازار به گونه‌ای نباشد که کشاورزان دچار مشکل شوند.

او گفت: با توجه به اینکه برای آبیاری گوجه‌فرنگی از چاه کشاورزی استفاده می‌شود در زمان حاضر مشکلی برای تامین آب وجود نداشته، اما به هر حال بارش‌ها در بهبود شرایط چاه‌ها موثر است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: طبق پیش‎بینی‌ها بارش پاییزی کمی داریم، اما زمستان در شرایط عادی خواهد بود.

عمرانی معتقد است با توجه به برچیده‌شدن ممنوعیت صادرات به عراق و برنامه‌ریزی برای صادرات به کشور‌های دیگر از جمله روسیه، قطر و پاکستان، بازار گوجه‌فرنگی بوشهر خوب باشد.

او همچنین گفت: شواهد نشان می‌دهد که کارخانه‌های تولید رب نیز محصولاتشان را صادر کرده‌اند بنابراین به مواد اولیه نیاز دارند و به سراغ گوجه‌کاران خواهند آمد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: ۶۰ درصد از محصول برداشت شده از مزرعه‌های گوجه‌فرنگی استان به صورت تازه خوری و ۴۰ درصد فرآوری شده مصرف می‌شود.

زمان برداشت گوجه‌فرنگی در استان بوشهر از آبان هر سال تا اردیبهشت سال بعد آن است.

پارسال از ۱۱هزار و ۲۰۰ هکتار مزرعه در این استان ۵۶۰ هزار تن گوجه فرنگی برداشت شد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گوجه فرنگی کشت خارج از فصل محصول کشاورزی کشاورزان گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۸۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان هندیجان گفت: با حضور کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه ۸ رقم گندم در قالب پروژه PVS (مقایسه ارقام) گنــدم آبــی که در روسـتای چـــم تـنــگ، حوره مرکز جهاد کشاورزی هندیجان شرقی کشت شده بود انجام شد.

علی شکاری افزود: هدف از اجرای این طرح انتخاب بهترین رقم از لحاظ عملکرد و سازگاری با منطقه و تحمل به شوری و آفات و بیماری‌ها می‌باشد.

وی اظهار داشت: ارقام کشت شده شامل آزادگان، اوج، برات، خلیل، داریون، سارنگ، سحر و مهرگان است.

شکاری تصریح کرد: عملیات برداشت این طرح همراه با کیل گیری و نظارت کارشناسان صورت پذیرفت.

وی اضافه کرد: باتوجه به نتایج به دست آمده مشخص شد عملکرد ارقام اوج و خلیل نسبت به دیگر ارقام بالاتر بوده است.

شکاری اظهار داشت: همچنین ارقام خلیل و داریون نسبت به دیگر ارقام به ورس حساس‌تر بودند.

دیگر خبرها

  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • برداشت جو قصیل در قم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • پرونده داغ چای روی میز مسئولان گیلان