Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا دلبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تولید ذرت علوفه ای بخشی از نهاده های دامی مورد نیاز دامداران شهرستان داورزن در شرایط خشکسالی تامین شده است.

وی اضافه کرد: هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی شهرستان داورزن زیر کشت ذرت علوفه ای رفته بود که به طور میانگین در هر هکتار ۴۵ تن محصول برداشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به این که سطح زیر کشت ذرت علوفه ای در شهرستان داورزن با رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است گفت: عمده ذرت علوفه‌ای برداشت شده در داخل شهرستان مصرف و مازاد آن به سایر شهرستان ها ارسال می‌شود.

دلبری افزود: با توجه به بروز مشکلاتی در تهیه خوراک دام و نیز کمبود علوفه بر اثر خشکسالی کشت ذرت علوفه ای در بین کشاورزان شهرستان داورزن افزایش یافته است.

سطح زیر کشت محصولات کشاورزی داورزن ۲۰ هزار هکتار شامل ۱۷ هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است.

چهار هزار و ۷۵۰ بهره‌بردار در حوزه کشاورزی، باغداری و دامپروری داورزن فعال هستند و شغل ۸۵ درصد جمعیت این شهرستان کشاورزی و دامداری است.

مرکز شهرستان ۲۱ هزار نفری داورزن در ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها کشاورزی نهاده های دامی خشکسالی داورزن اتحادیه سراسری دامداران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی نهاده های دامی خشکسالی کشاورزی نهاده های دامی خشکسالی داورزن اتحادیه سراسری دامداران شهرستان داورزن ذرت علوفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۹۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: بیش از ۳۵۰ هکتار نخلستان در این شهرستان وجود دارد که ۱۷۰ هکتار آن مثمر است.
وی افزود: درختان خرما به‌ صورت سنتی و دستی توسط کارگران ماهر، گرده افشانی می‌شود و هر کشاورز بر اساس تعداد نخل‌های خود عملیات گرده‌افشانی را برای تولید محصول انجام می‌دهد.

فانی بیان کرد: در برنامه تغییر الگوی کشت، توسعه کشت نخیلات به‌عنوان یکی از کشت‌های کم آب بر و متحمل به بی آبی در دستور کار قراردارد که رقم زاهدی، شاهانی، پیاروم و کبکاب بیشترین توسعه را در شهرستان دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: گرده افشانی نقش بسیار مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و رعایت اصول و دقت در انجام آن ضروری است.

دیگر خبرها

  • جنگ علوفه شروع شده است
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • پرورش هزار و ۷۰۰ نفر شتر در داورزن
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا