Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: در حال حاضر کرایه جابجایی و حمل زباله سرسام آور شده و عوارض سطح روستا پرداخت نمی‌شود؛ با توجه به اینکه این‌ هزینه‌ها هر روز افزایش می‌یابد از کجا باید تامین شود؟! پس باید در تولید و مدیریت پسماند تغییر نگرش صورت گیرد.

علی فتح‌اللهی امروز در جلسه آموزشی مدیریت پسماند ویژه دهیاران شهرستان رشت، اظهار کرد: آموزش‌های اجتماعی زمانی اثرگذار است که فرهنگسازی اتفاق بیافتد، فرهنگ باید با زبان و نگاه خودمان بازگو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه رفتار یک انسان با قانون یا طبیعت، فرهنگ محسوب می‌شود.

فرماندار شهرستان رشت افزود: پسماند وارداتی یا تحریمی نیست، ماحصل فعالیت‌های انسانی است، اگر از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم نه تنها برای ما گرفتاری ندارد بلکه برای ما درآمد هم دارد؛ در دنیا حتی زباله خریداری می‌شود تا تولیدات مدنظر خود را افزایش دهند.

وی ادامه داد: اگر تغییر رفتار و نگرش و اراده برای پسماند رقم نخورد، زباله تولید هر روزه بشریت خواهد بود که باید مدام به فکر جمع آوری و تخلیه آن باشیم. در این راستا می طلبد که مقوله فرهنگ‌سازی تقویت شود.

فتح‌اللهی بیان کرد: در حال حاضر کرایه جابجایی و حمل زباله سرسام آور شده و عوارض سطح روستا پرداخت نمی‌شود؛ با توجه به اینکه این‌ هزینه‌ها هر روز افزایش می‌یابد از کجا باید تامین شود؟! پس باید در تولید و مدیریت پسماند تغییر نگرش صورت گیرد.

فرماندار رشت گفت: ما اگر تغییر نگرش ماهیتی نداشته باشیم، هزینه‌ها افزایش می‌یابند. باید مردم را به گونه‌ای هدایت کنیم که زباله‌ و پسماند را خود مدیریت کنند و در این راستا از تکنولوژی روز هم برخوردار شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی گزارش تصویری ورزشی سازمان مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۹۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: با وجود اینکه اطلاع‌رسانی کافی برای اعلام ساعت جمع‌آوری زباله صورت گرفته، نزدیک به ۱۲ درصد پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود.

سیدمحسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید.

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود یکی از مشکلات مهم محیط زیست شهری در قم است.

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود در حالی که ساعت اعلام شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا ۶:۰۰ است.

وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، با وجود اینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

کد خبر 748158

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود