Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: کمیسیون تلاش دارد در سطح کشور با توجه به قابلیت‌ها و نیازمندی‌های مختلف مگاپروژ‌های بزرگ و قوی کشاورزی را اجرا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدجواد عسکری در دیدار اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: فلسفه وجودی مجلس قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای قانون است و یکی از وظایف و ماموریت‌های جدی مجلس در شرایط کنونی کشور بازدید و نظارت میدانی بر روند کارها در حوزه‌های مختلف خاصه حوزه کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از ایرادهای گذشته این بود که نحوه نظارت میدانی دقیق، قوی و شفاف نبود و امروز به دلایل مهم و حساس از جمله بحران کم‌آبی و خشکسالی نگاه مجلس و کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی تعامل با دستگاه‌های اجرایی و دولت است. امنیت غذایی از موضوعات جدی در جهان و به طور خاص در ایران است که به امنیت ملی گره خورده و اگر در راستای آن تلاش نشود آسیب‌ها جدی خواهد بود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه در مجلس طرح‌های مناسبی تدوین شده است، عنوان داشت: طرح امنیت غذایی در مجلس تدوین شده است و امروز تولیدگان دغدغه دارند و سفره مردم و تولیدکننده کمرنگ شده بنابراین در راستای ماموریتی که داریم باید در قوانین تجدیدنظر کرده و باید قوانین قدیمی به‌روز شوند و فضا را به گونه‌ای هموار کنیم که تولیدکننده بخش کشاورزی در تامین غذای مردم بی‌دغدغه تولید کرده و مصرف‌کننده نیز بی‌دغدغه مصرف کند.

عسکری بیان داشت: در طرح امنیت غذایی با 15 ماده همه ایرادهای وارد بر حوزه تولید کشاورزی از جمله نحوه خرید محصولات کشاورزی، نهاده‌های دامی، صادرات و.... برطرف شده است و مجلس موضوع مربوط به شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی را نیز پیگیری کرده است، در گذشته برای قیمت‌گذاری ارجاع می‌دادند به شورای اقتصاد که نگاه از بالا به پایین داشت اما در حال حاضر با تشکیل شورای قیمت‌گذاری تصمیم‌گیری‌ها از پایین به بالاست که در کشورهای توسعه یافته نیز همین روش اجرا می‌شود و موفق بوده است.

وی عنوان داشت: شورای قیمت‌گذاری متشکل از وزیر جهاد کشاورزی به عنوان عضو اصلی، وزیر اقتصاد، معاون رئیس جمهور، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، 6 نفر خبره از بخش کشاورزی و تشکل‌های کشاورزی و 2 نفر از همکاران کمیسیون کشاورزی با حق نظارت است، کفه ترازو در شورای قیمت‌گذاری به نفع تولیدکننده است، اگر دغدغه تولیدکنندگان برطرف شود با انگیزه کار کرده و نتیجه حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: با تشکیل شورای قیمت‌گذاری که جایگاه قانونی پیدا کرده است، خرید تضمینی در کمیسیون مطرح شد و محصولات بخش کشاورزی به ویژه محصولات استراتژیک به صورت تضمینی خریداری می‌شوند، در دنیا نیز محصولات کشاورزی استراتژیک به صورت تضمینی خریداری شده و دولت مکلف می‌شود در راستای نیاز جامعه محصولات را بخرد و راه نجات بخش کشاورزی نیز خرید تضمینی است.

عسکری تصریح کرد: موضوع صادرات از دیگر موارد مهم در کشاورزی است که تقریبا بالغ بر 500 میلیون نفر جمعیت پیرامون ما علاقمند به محصولات کشاورزی کشور ما هستند که به دلیل ارگانیک بودن آن است و فرصت طلایی و ظرفیت بسیار مطلوبی است و باید از آن استفاده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: کشاورزی ایران ظرفیت تامین ‌محصولات کشاورزی کشورهای همسایه را دارد"تنش آبی" اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس را به چهارمحال و بختیاری کشاندکشاورزی غیراصولی باعث نابودی منابع آب زیرزمینی می‌شود/ارتباط کاهش آب‌های زیرزمینی با ایجاد کانون گردوغبار

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون تلاش دارد در سطح کشور با توجه به قابلیت‌ها و نیازمندی‌های مختلف مگاپروژ‌های بزرگ و قوی کشاورزی را پیاده کند که این طرح باید عملیاتی شود چراکه اشتغال ایجاد و تولید اجرایی و عملیاتی می‌شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس مطرح کرد: دچار خشکسالی و بحران کم آبی هستیم هرچند همه دنیا با چالش خشکسالی مواجه است اما کشور در منطقه خشک و نیمه خشک قرار گرفته است، استان چهارمحال و بختیاری از مناطق پرآب و مستعد در بخش‌های مختلف است اما باید آب را مدیریت کنیم، در کمیته آب برنامه‌ مناسب تدوین شده و مجلس نیز همراهی خوبی دارد.

وی با بیان اینکه در نهاده‌های دامی و مراتعی به دلیل کمبود بارش بهره‌برداری مطلوبی نداشتیم، یادآور شد: تحریم‌ها و مشکلات بانکی نیز مسائل عدیده‌ای ایجاد کرده اما اقدامات لازم انجام و به تناسب نیاز استان‌ها نهاده توزیع می‌شود، همچنین مذاکراتی با برخی وزرای کشورها انجام و فضای تعادل کالا و تراز تجاری را فعال می‌کنیم.

عسگری با اشاره به اینکه سفر به چهارمحال و بختیاری هفتمن سفر استانی اعضای کمیسیون است، اضافه کرد: اگر نزولات جوی مناسبی داشته باشیم خواهیم توانست با تولید محصولات کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم و این تاکید مقام معظم رهبری است که در چشم‌انداز سند بیست‌ساله نظام، اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و مانع‌زدایی‌ها نیز بر آن‌ها تاکید داشته‌اند و نگاه مجلس و کمیسیون نیز تلاش در جهت حل مشکلات است.

انتهای پیام/7540 /ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس چهارمحال و بختیاری شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد

رئیس کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب رفع شد، از ارسال مجدد این لایحه به شورای نگهبان خبر داد.

به گزارش تسنیم، حجت الاسلام غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازات‌ها پرداخته است.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

 

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • رئیس‌جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد