Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ساختمان فدراسیون دوچرخه سواری در مرکز شهر به امید ساختن یک محل اسکان رویایی فروخته شد اما در حال حاضر هیچ چیزی عایدش نشده است

فدراسیون دوچرخه سواری به نظر نمی رسد در فرصت چند ماهه ای که شرکت توسعه و تجهیز داده است، توانایی مالی برای تکمیل ساختمان نیمه کاره خود را داشته باشد.

به گزارش طرفداری و به نقل از ایسنا، شرکت توسعه و تجهیز با ارسال نامه ای به فدراسیون ها ساخت وساز در مجموعه آزادی را ممنوع کرده و به فدراسیون هایی که پروژه نیمه کاره دارند، برای تکمیل مهلت چند ماهه داده است و پس از پایان مهلت تعیین شده در صورتی که ساختمان همچنان نیمه تمام باشد شرکت توسعه  تجهیز با توافق با فدراسیون، پروژه را تکمیل و خوش به بهره برداری می رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوچرخه سواری یکی از فدراسیون هایی است که ساختمان نیمه کاره  با کلی بدهی روی دستش مانده و این بدترین خبر می تواند برایش باشد. ساختمان فدراسیون دوچرخه سواری در مرکز شهر به امید ساختن یک محل اسکان رویایی فروخته شد اما در حال حاضر هیچ چیزی عایدش نشده است.

فدراسیون اکنون با سرپرست اداره می شود و  سرپرست هم به صراحت  عنوان کرد توانایی ورود به بحث ساختمان  را ندارد چون علاوه بر اینکه چندین میلیارد برای تکمیل آن نیاز است، بدهی میلیاردی به پیمانکار قبلی هم همچنان به قوت خود باقی است بنابراین به نظر نمی رسد این ساختمان ظرف چند ماه  تکمیل شود.

نکته مهم این است که اگر شرکت توسعه و تجهیز این ساختمان را تکمیل و خودش به بهره برداری برساند، دوچرخه سواری هر چه را که داشته از دست می دهد. پول ساختمان قبلی که از دست رفته و ساختمان جدیدی هم نخواهد داشت.

دوچرخه سواری در بحث قهرمانی بدترین سال های خود را می گذارد و اکنون با توجه به وضعیت بلاتکلیف ساختمان، یک مشکل به دیگر مشکلات آن اضافه شده است.

البته نقش مجمع فدراسیون در رقم خوردن این اتفاق خیلی پر رنگ است چراکه اعضای مجمع در یکی از مجامع عمومی این اجازه را  به رییس فدراسیون وقت دادند تا ساختمان قبلی را بفروشد. هیچ یکی از اعضای مجمع ذره ای کار کارشناسی نکردند و حداقل از رییس فدراسیون سوال نکردند با توجه به تورم چگونه قرار است این ساختمان تکمیل و تجهیز شود؟ فقط به راحتی در مجمع موافقت خود را اعلام کردند و اکنون تنها چیزی که برای این فدراسیون باقی مانده است، آوارگی و بدهی است.

اخبار داغ 

ماموریت زشت خانم رقصنده تتلو در کنسرت ! / بی غیرتی تماشاچیان ! + فیلم هنگ کنگ شهری است در بلژیک! / آیتم ویژه طرفداری؛ بازبینی VAR گل سردار آزمون به یوونتوس (یوونتوس 4-2 زنیت) قرارداد ژاوی با بارسلونا 2.5 ساله خواهد بود دلبری کردن CR7 در برگامو؛ نگاه های جالب سولسشر به کریستیانو رونالدو / عکس

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۶۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی راهی بیمارستان شد
  • خودوری «بن گویر» واژگون شد
  • واژگونی خودوری وزیر امنیت داخلی اسرائیل (+فیلم)
  • واژگونی خودوری وزیر امنیت داخلی اسرائیل
  • واژگونی خودوری «بن گویر»