Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی دادستان کل کشور دراولین همایش تجلیل از مدافعان جبهه اقتصادی شهرستان تاکستان در قزوین گفت: باید با مدیرانی که خدمات تولیدکنندگان را به بهانه بدهی و یا تاخیر در پرداخت آن ارائه نمی‌کنند، برخورد جدی شود. خبرگزاری میزان – سعید عمرانی، معاون قضایی دادستان کل کشور و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در اولین همایش تجلیل از مدافعان جبهه اقتصادی شهرستان تاکستان اظهار کرد: برخی افرادی که در سایه هستند و رانت خواری می‌کنند اجازه نمی‌دهند موانع تولید برداشته شود، اما دستگاه قضایی در مبارزه با این افراد و حمایت از تولید جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: در دستگاه قضایی ما به دنبال استیفای حقوق مردم هستیم و باور داریم اگر امروز مسئول شده ایم و فرصت خدمت به مردم را پیدا کرده ایم خداوند لطف کرده که گره گشای مشکلات دیگران باشیم و اگر غفلت کنیم کفران نعمت کرده ایم.
دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه تصریح کرد: در شرایط سخت اقتصادی و تحریم دشمنان وقتی یک کارآفرین برای ۵۰۰ نفر و یک تولیدکننده برای ۲ هزار نفر شغل ایجاد کرده ما باید وی را تکریم کنیم نه این که با قطع کردن خدمات آب، برق و گاز و یا گرفتن مالیات‌های سنگین آن‌ها را از سرمایه گذاری پشیمان کنیم.
وی اضافه کرد: باید با مدیرانی که خدمات تولیدکنندگان را به بهانه بدهی و یا تاخیر در پرداخت آن ارائه نمی‌کنند، برخورد جدی کنید.
عمرانی،گفت: در هر حوزه کاری، افرادی داریم که در سایه هستند و دیده نمی‌شوند، اما به صورت پنهانی مدیریت می‌کنند و اگر امروز مشکل مثلا واحد‌های فولادی حل نمی‌شود به واسطه همین افراد سایه است.
وی افزود: رانت خواران اجازه نمی‌دهند فریاد ما شنیده شود، اما در دستگاه قضا عزم جدی داریم در حد توان حامی تولیدکنندگان باشیم و شرایط کسب و کار و تولید را تسهیل کنیم.
عمرانی تصریح کرد: تازمانی که آدم خدا نباشیم و به فکر منافع شخصی باشیم به جایی نمی‌رسیم، امروز برخی افراد از طریق رانت هزینه‌های تولید را بالا می‌برند تا خودشان به سود‌های میلیاردی برسند.
دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه گفت: اگر چند نفر مانند شهید سردار سلیمانی بودند کشور گلستان می‌شد و امروز مردم از مدیران انتظار رفتار‌های اخلاقی و سلامت در کار را دارند.
عمرانی، در پایان تاکید کرد: امروز بایستی برخی ساختار‌های غلط را در بانک‌ها و فرآیند کار اداری بشکنیم و از تشریفات در محدوده مدیریتی خود بشدت دوری کنیم تا موجب بی اعتمادی مردم نشویم.   بیشتر بخوانید: بازدید دو ساعته دادستان کل کشور از شهرک صنعتی آق قلا   انتهای پیام/ برچسب ها: رفع موانع تولید اشتغالزایی حمایت از کالای ایرانی دستگاه قضایی قزوین

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رفع موانع تولید اشتغالزایی حمایت از کالای ایرانی دستگاه قضایی قزوین دادستان کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها