Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون پارلمانی سازمان انرژی اتمی گفت: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها دست سازمان انرژی اتمی در غنی‌‎سازی را باز کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، بهروز کمالوندی در در مراسم «حماسه تسخیر، آغازگر پیشرفت» که به همت فراکسیون دفاع واقتدار ملی و با همکاری سازمان بسیج دانشجویی به مناسبت 13 آبان در لانه جاسوسی برگزار شد، با بیان اینکه امروز سلطه آمریکا نه تنها کنار رفته بلکه در حال افول است و تنها تصویری از آن باقی مانده، گفت: امروز اگر کسی انگیزه و هدف داشته باشد می تواند پیشرفت کند و جمهوری اسلامی در بسیاری از حوزه ها اعم از نانو، هسته ای، موشکی و دفاعی سرآمد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پارلمانی سازمان انرژی اتمی با اشاره به پیشرفت‌های علمی همه‌جانبه کشور، عنوان کرد: ایران فقط در حوزه نانوهسته‌ای به پیشرفت نرسیده، بلکه امروز در حوزه رادیوداروها نیز بسیار پیشرفت کرده‌ایم و رقابت پذیر شده‌ایم، همچنین در حوزه لیزر بهداشتی و صنعتی حرف‌هایی برای گفتن داریم.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصوبه مجلس توانسته دست ما را باز کند، اظهار داشت: طبق برجام باید غنی سازی تنها 120 کیلو صورت می گرفت اما طبق آخرین امار، اورانیوم 20 درصد را تا 210 کیلو غنی کرده ایم و 25 کیلو نیز اورانیوم غنی شده 60 درصد داریم.
کمالوندی در ادامه با اشاره به اعتراف دول غربی نسبت به پیشرفت های هسته ای ما، ابراز داشت: اگر اراده کنیم می توانیم بیش از اینها اورانیوم داشته باشیم همچنین امروز از میزان تعیین شده تولید آب سنگین نیز گذشته ایم و بسیار بالاتر از آن تولید می کنیم و همه اینها علیرغم فشار سیاسی و اقتصادی ناشی از تحریم ها است./

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مجلس تحریم مذاکرات تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۴۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین

ناظران تحریم‌های سازمان ملل متحد در گزارشی به کمیته شورای امنیت مدعی شدند بقایای موشکی که ۲ ژانویه در شهر خارکیف اوکراین فرود آمد، از یک موشک بالستیک سری Hwasong-۱۱ کره‌شمالی بود.

به گزارش ایسنا، در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمالوندی: گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • دیدار نمایندگان فتح و حماس در چین/ پیشرفت مذاکرات مثبت بود
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس