Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی در فهرست اعلام شده دانشگاه استنفورد، نام عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک برای دومین بار در میان دانشمندان ۲ درصد برتر جهان درج شد.

بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شد، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز دو درصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر داود قنبری عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه صنعتی اراک نیز برای دومین بار در ردیف محققان برتر ایران براساس فهرست اعلام شده معرفی شد. این رده‌بندی هر سال با توجه به نتایج سال قبل پژوهشگران انجام می شود و قنبری برای سال دوم نیز در جمع دودرصد دانشمندان پراستناد دنیا حضور دارد.

از معیارها و شاخص های این رده بندی می توان به تعداد مقالات نویسنده از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰، سال انتشار اولین و آخرین مقاله نویسنده، رتبه‌بندی بر اساس تعداد استنادها با حذف خود استنادی اشاره کرد.

دکتر داود قنبری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک جزو اولین فارغ التحصیلان نانوفناوری است که از طرف انجمن نانوی ایران به عنوان دانش آموخته برتر کشوری معرفی شد. وی براساس پایگاه گوگل اسکولار با حدود ۴۰۰۰ ارجاع، بالاترین ارجاعات استانی را در زمینه علوم و مهندسی داراست.

به گزارش ایسنا، به نقل از دانشگاه صنعتی اراک، طی مسیر پژوهش ، وی سه مرتبه در رده های مختلف به عنوان پژوهشگر برتراستان مرکزی انتخاب شده است و چاپ بیش از ۱۳۰ مقاله علمی بین المللی، کتاب، اختراع و مشاوره بیش از ۳۰ پایان نامه کارشناسی ارشد از جمله فعالیت های دکتر قنبری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پژوهش دانشگاه نانوفناوری اراك دانشگاه صنعتی اراک عضو هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۷۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

به گزارش صدای ایران از ایسنا،محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حاشیه گفتگو با برخی دانشجویان دانشگاه یاسوج در محوطه این دانشگاه در جمع خبرنگاران افزود: اساتید چشم و چراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

وی اظهارکرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های آنها نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

زلفی گل تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

وی ادامه داد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وزیر علوم بیان کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • دانشگاه جای رفتارهای وحشیانه با دانشجویان و اعضای هیات علمی نیست
  • جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • حمایت اساتید دانشگاه در آمریکا از دانشجویان حامی فلسطین