Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:59:42 GMT

/پیگیری پروژه/ پیاده‌رو جعفری عملیاتی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۱۰۶۴

/پیگیری پروژه/ پیاده‌رو جعفری عملیاتی می‌شود؟

ایسنا/لرستان خیابان جعفری یکی از قدیمی‌ترین و تاریخی‌ترین محلات بروجرد است. بافتی تاریخی که بناهای قدیمی همچون مسجد جامع، امام و راسته بازار در دل این بافت قرار دارد.

قرار بود پیاده‌رو در این خیابان ایجاد و تبدیل به یک جاذبه گردشگری شود تا با پیاده‌روی در این پیاده‌رو در تاریخ قدم بزنیم.

شهرداری بروجرد بنا داشت پیاده‌راهی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع را در این خیابان احداث کند تا گام‌های سبک شهروندان جای لاستیک‌های سنگین خودروها را بگیرند و خاطرات این محله قدیمی برای همیشه برای مردم این شهر ثبت و نگهداری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما براساس تصمیم کارگروه ترافیک شهرستان اجرای طرح پیاده‌رو سازی سه راه جعفری بروجرد متوقف و به زمان دیگری موکول شد.

در حالی‌که احداث این پیاده راه یکی از خواسته‌های دیرینه و به‌حق مردم است که با اجرای این پروژه می‌توانیم حس آرامش و آسایش را به همشهریان القا کنیم.

یحیی عیدی بیرانوند شهردار بروجرد در این رابطه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای خیابان جعفری خود شهرداری طرح تهیه کرده است زمانی‌که خودش طرح تهیه کرده پرسنل شهرداری توانمند هستند.

وی تصریح کرد: طرح به مشاور داده شده که از یک رتبه و شناسنامه علمی برخوردار بشود و مصوبه شورای ترافیک شهرستان را بگیریم.

شهردار بروجرد خاطرنشان کرد: تجربه همچین کاری را در کرمانشاه دارم و خودم اجرا کرده‌ام این را حتما پیگیری می‌کنیم مگر اینکه مردم در مقابل ما بایستند که آنها را توجیح می‌کنیم و فیلم برای آنها نمایش می‌دهیم که چه هست و می‌خواهد چه بشود.

عیدی بیرانوند اضافه کرد: هیچ مانعی هم برای آنها ایجاد نمی‌شود و در این مسیر جدی هستیم و در بودجه سال آینده اجرای محور پیاده جعفری را می‌آوریم اما در این راستا همکاران باید همکاری لازم را داشته باشند.

وی بیان کرد: باید مسیر گردشگری و جاده سلامت و محور پیاده مرکز شهر را راه بیندازیم و این ترافیک را به حاشیه‌ها انتقال بدهیم لایحه‌ای به شورای شهر داده‌ایم که هر پزشک و داروسازی که در مرکز شهر بخواهد دفتر و مطلب افتتاح کند جریمه زیادی را باید به شهرداری بدهد و هرکس در بافت کم تراکم و حاشیه‌ای بخواهد مطب و داروسازی داشته باشد ۳۰-۴۰درصد به آن تخفیف داده می‌شود.

سه‌راه جعفری یکی از خیابان‌های اصلی شهر بروجرد و در واقع مرکز خرید اصلی به حساب می‌آید؛ می‌توان گفت این خیابان پرترددترین خیابان شهر بروجرد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شورای شهر ايسنا بروجرد پیاده راه شهرداري پیاده رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: «ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان روز جمعه از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها ساختمان «امید» یا همان ساختمان جدید استانداری لرستان بود که در جریان بازدید خود از آن برای معاون عمرانی خودش و همچنین مدیرکل دفتر فنی استانداری یک التیماتوم تقریباً چهارماهه برای تعیین تکلیف بخشی از این پروژه و استقرار معاونت عمرانی در آن گذاشت.

برج «امید» در نقطه ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی

کرم‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در جریان این بازدید در سخنانی با بیان اینکه کلنگ ساختمان «امید» یا همان استانداری لرستان در سال ۹۲ به زمین زده شده است، اظهار داشت: زیر بنای این ساختمان ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

وی عنوان کرد: این ساختمان قرار بوده که ۱۳ طبقه احداث شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مجوز این پروژه از محل مجوز ۲۱۵ و فروش ساختمان قدیمی استانداری لرستان است، افزود: در حال حاضر ساختمان «امید» ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سوال استاندار از معاون عمرانی و مدیرکل دفتر فنی

کرم‌زاده، بیان داشت: تأسیسات مکانیکال و الکترومکانیکال این ساختمان در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه کل ساختمان نیز ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: اگر چهارطبقه آخر را بخواهیم تکمیل کنیم، بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در پاسخ به این سوال استاندار لرستان مبنی بر اینکه اگر بخواهیم معاونت عمرانی استانداری لرستان فعلاً در یک‌طبقه این پروژه مستقر کنیم، چه زمانی این بخش پروژه تکمیل می‌شود؟ تصریح کرد: باید تأسیسات و آسانسور را دراین‌رابطه عملیاتی کنیم.

کرم‌زاده، بیان داشت: اگر بخواهیم این دستور استاندار را عملیاتی کنیم با زیر ۱۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم کار را جمع کنیم.

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه فرایند انتخاب پیمانکار این بخش از پروژه زمان بر است، اظهار داشت: چون سامانه‌ای است، یک ماه زمان می‌برد که این امر عملیاتی شود.

اگر پروژه را تکمیل نکنید باید بروید در بیابان زندگی کنید!

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این اظهارات معاونت عمرانی استانداری لرستان، اظهار داشت: فردا صبح پروژه را برای انتخاب پیمانکار در سامانه بارگذاری کنید.

وی گفت: از فردا صبح شروع کنید کار را، من از مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان می‌خواهم که آخر ماه صفر و اول ما ربیع این بخش از پروژه را عملیاتی کند، در غیر این صورت تمام وسایل معاونت عمرانی را در ساختمان فعلی بیرون می‌اندازم! یا باید بروید در بیابان زندگی کنید یا در این ساختمان جدید.

استاندار لرستان، افزود: خبرنگاران به شما ۱۰ تا ۱۵ روز هم تخفیف می‌دهند.

کد خبر 6089393

دیگر خبرها

  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • مرگ موتورسوار در کورس با پراید/ فوت عابر پیاده در پی فرار راننده مقصر
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • خصوصیات شهید مطهری باید برای معلمین الگو باشد
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • فرونشست عمیق زمین در یکی از خیابان‌های مشهد
  • فرونشست عمیق زمین در تقاطع خیابان کلاهدوز و قاضی طباطبایی مشهد
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد