Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@17:46:36 GMT

عرضه انار در "بورس کالا"

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۵۶۰۹

عرضه انار در 'بورس کالا'

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد میری‌دیسفانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: ورود محصولات کشاورزی به بورس کالا سبب می‌شود قیمت‌ها شفاف و با کنار رفتن بازار سنتی، دست دلالان به‌عنوان یک واسطه و سودجو در جهت بهره‌بردن از منافع تولید کوتاه شود. جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی پیگیر این موضوع است که برای کوتاه‌کردن دست دلالان از بازار انار، این محصول را در بورس عرضه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: با عرضه انار در بورس توسط باغداران استان و بستن قرارداد با کشاورزان، آن‌ها می‌توانند محصولات خود را به راحتی در بورس به فروش برسانند و نقش دلال‌ها در این بین کم‌رنگ خواهد شد.


مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی با اشاره به وجود بیش از ۸ هزار و ۴۰۰ هکتار باغ انار در خراسان‌رضوی ادامه داد: از این میزان ۱۵۰۰ هکتار مجهز به آبیاری تحت فشار است. جهاد کشاورزی به عنوان یکی از متولیان در جهت تولید بیشتر این محصول و ارتقاء کیفیت اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی کرده است.

بیشتر بخوانید

مسئولان مشکلات "شهر صد دانه یاقوت" را دریابند

میری احداث صنایع تبدیلی و انبار‌های ذخیره‌سازی انار را از دیگر اقدامات جهاد‌کشاورزی برای حمایت از کشاورزان دانست و بیان کرد: در کنار این‌ها بحث بسته‌بندی پیشرفته انار در شهر‌هایی که تولید انار بیشتر است در اولویت قرار دارد به نحوی که هم‌اکنون انار به‌صورت فله‌ای عرضه نمی‌شود، همچنین یکی از آفت‌هایی که باغ‌های انار با آن مواجه می‌شود، آفتاب سوختگی است که با اجرای طرح سایه‌بان جلوی این آسیب را می‌گیریم.


او در ادامه به تنش دمایی در استان و به‌تبع آن کاهش تولید انار در استان اشاره و تصریح کرد: سال گذشته میزان تولید انار استان ۱۲۰ هزار تن بود که امسال به‌دلیل تنش دمایی، خشکسالی، قطعی برق و خاموشی چاه‌های موتور با کاهش ۳۵ درصدی تولید مواجه شدیم.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی با اشاره به قیمت انار در بازار تاکید کرد: قیمت انار بستگی به کیفیت آن دارد، قیمت خرید انار امسال ۷ تا ۱۲ هزار تومان است، اما در بازار با قیمت بالایی عرضه می‌شود، در این زمینه پیگیری ورود انار استان به بورس در دستور کار قرار دارد و اقدامات اداری آن نیز در حال انجام است.

 

منبع؛ تسنیم

انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی بورس کالا جهاد کشاورزی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۵۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سیل خسارت سنگینی را به کشاورزی خراسان جنوبی وارد کرده است، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان‌ها، بالغ بر پنج هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیربخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

وی افزود: گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و بر اساس برآوردهای اولیه خسارات سیل به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در سطح اکثر مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند، بیان کرد: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.

جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بندها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

وی گفت: بر اساس گزارش‌های ارسالی، شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت را اعلام نموده که این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین خسارت به منابع آبی کشاورزی وارد آمده است، اظهار کرد: طبق گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ رأس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

جعفری گفت: البته تاکید می‌گردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

کد خبر 6090006

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد