Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، صبح روز، دوشنبه ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۰، خانمی که نخواست، نام و شهرتش بیان شود، با مراجعه به مجمع خیرین سلامت استان فارس، کمربند زرینی که هدیه همسر مرحومش به وی بود را به بنیاد خیریه سرطان جنوب اهدا کرد.

منوچهر باقری، مدیرعامل پروژه بیمارستان سرطان جنوب، به نمایندگی از ملک حسینی و تیم مدیریتی بنیاد خیریه سرطان جنوب و رامجردی، رییس مجمع خیرین سلامت استان، این کمربند ۲۳۰ گرمی طلا را از وی تحویل گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه لوح سپاس و تفاهم نامه تنظیم شده بین هیئت امنای بنیاد سرطان جنوب و اهداکننده، به این خیّر محترم تقدیم شد.

گفتنی است، تاسیس بنیاد خیریه سرطان جنوب، به‌منظور انجام خدمات عام المنفعه در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه در راستای کمک به درمان و تأمین نیازهای بیماران سرطانی، آموزش و پیشگیری با استفاده از منابع مالی و بهره گیری از توانمندی های مادی و معنوی خیرین و مردم نیک اندیش و شناسائی و تشویق و ترغیب توانگران نوع دوست در تأمین نیازهای بنیاد مذکور و ایجاد و توسعه مراکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیماران سرطانی با کلیه تجهیزات و امکانات پیشرفته مطابق با آخرین پیشرفت های علمی روز دنیا، پیش بینی شده است.

احداث بیمارستان تخصصی سرطان جنوب در شیراز، نمونه بارز عملکرد الهی و انسان دوستانه این بنیاد خیریه در جهت خدمت به هم وطنان است.

ملک حسینی، در مورد تاسیس این بنیاد می گوید: بیماران سرطانی واقعاً تحت فشار هستند. آنها خیلی اذیت می شوند و هزینه درمانشان نیز بسیار زیاد است، این بیماران علاوه بر مشکل جسمی، مشکلات روحی فراوان هم دارند، بنابراین باید کمک کنیم که دغدغه مالی نداشته باشند.

ملک حسینی بیان داشت: مردم فارس و جنوب ایران در خیر و برکت بی نظیر هستند، کمک کنند تا این مرکز هر چه زود تر ساخته شود، به یاری خدا تلاش می کنیم تا با کمک های مردم، بیمارستان سرطان را بسازیم، چون این بیمارستان تنها محل درمان نبوده و برای آموزش، پیشگیری و تحقیقات نیز برنامه ریزی شده است.

لازم به ذکر است، بنیاد خیریه سرطان جنوب، پذیرای تمام هم وطنان و هم شهری های نیک اندیش، برای یاری رسانی در ساخت این مرکز درمانی می‌باشد.

نشانی بنیاد: شیراز، میدان نمازی، درمانگاه امام رضا (ع)، طبقه ۷، واحد ۵ و شماره تلفن ۳۲۱۲۷۷۱۲-۰۷۱

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: خیرین سلامت فارس دکتر ملک حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۰۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم