Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@23:01:30 GMT

۱۱ خیر مدرسه ساز در البرز تجلیل شدند

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۱۰۵۰

۱۱ خیر مدرسه ساز در البرز تجلیل شدند

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز البرز عصر دوشنبه در آیین تجلیل از این خیران  که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، گفت: خیرین مدرسه ساز فرهنگ احسان را در جامعه ترویج و تبلیغ می کنند و گذشت ، مهر و محبت را در کلاس هایی که می سازنند به دانش آموزان انتقال می دهند.

حسن مهرانی اظهارداشت: خیرین مدرسه ساز با خلوص نیت و خودباوری در میدان حضور دارند تا فرزندان ایران کوچک (البرز) در فضای مناسب تحصیل کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خیرین عزم ملی و مدیریت جهادی را در پروژه های خیرسازدر سرلوحه کاری خود قرارداده اند، خاطرنشان کرد: خیرین نیک اندیش با اراده ای پولادین در مسیر اعتلای کشور حرکت می کنند.

مهرانی اضافه کرد: ۷۵ درصد مدارس استان ۲ نوبته هستند و نیمی از مدارس ۲ برابر ظرفیت  موجود مورد استفاده قرار می گیرند.

وی با بیان اینکه  تاکنون خیرین ۴۰۳ مدرسه در البرز احداث کرده اند، گفت: به همت خیرین تاکنون چهار هزار و ۷۷۱ کلاس درس با زیربنای ۲۶ هزار و ۷۸۱ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ۴۶۲ میلیارد تومان ساخته شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز البرز  ادامه داد: استان البرز دارای  ۳۵۰ خیر مدرسه ساز شامل ۲۶۲ مرد و ۵۸ زن  و ۳۰ موسسه خیری است که به صورت ثبت شده در امر مقدس مدرسه سازی فعالیت دارند.

۱۴ پروژه خیری

سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز نیز گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ۱۴ واحد آموزشی با ۱۴۷ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش استان شد.

علیرضا کارگر موقربا اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره و تکریم شایسته خیران مدرسه ساز در گسترش فرهنگ مشارکت عمومی و استمرار این حرکت مهم فرهنگی، افزود: برگزاری بیست و سومین جشنواره خیران مدرسه ساز استان در راستای تبیین راهبردها و اهداف این دوره از جشنواره است.

وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی البرز در سال ۱۳۹۰ حدود ۲.۲۳ مترمربع بود، گفت : با همت خیرین و دولت اکنون این سرانه به ۳.۲۶ مترمربع ارتقا یافته است.

کارگر موقربیان داشت: استان البرز در متراکم ترین  و محروم ترین نقطه کشور از نظرسرانه آموزشی قرار دارد.

وی تصریح کرد: در استان البرز سالانه نیازمند احداث ۲۰۰ کلاس درس هستیم تا بتوانیم رشد جمعیت دانش آموزی را پوشش دهیم.

سرپرست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان البرز تاکید کرد: از نظر کمبود سرانه فضای آموزشی نیازمند احداث ۸۰۰ کلاس درس در یک برنامه بلند مدت هستیم تا بتوانیم به میانگین کشوری بعد از ۱۰ سال برسیم.

استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز خیرین مدرسه ساز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خیرین مدرسه ساز مدارس البرز خیرین مدرسه ساز خیرین مدرسه ساز استان البرز کلاس درس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۱۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل از هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر شنبه در جریان بازدید نماینده اردبیل در مجلس شورای اسلامی از مدرسه دارالفنون در اردبیل، اظهار داشت: این مدرسه در فضای به مساحت 10 هزار متر مربع و شامل 30 کلاس درس اعم از سالن آمفی‌تئاتر و سالن‌های مجزای ورزشی و آموزشی با ظرفیت 250 نفر به بهره‌برداری رسیده و امکان راه‌اندازی این واحد آموزشی و ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی آینده با همت آموزش و پرورش فراهم می آید.

وی تصریح کرد: یکی از بانک‌های عامل کشور در قالب مسئولیت اجتماعی اقدام به ساخت این مجموعه آموزشی کرده که هم در قسمت دختران و هم پسران امکان تحصیل برای دانش‌آموزان استان در این فضای آموزشی استاندارد و با کیفیت فراهم می‌آید.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: بهمن ماه سال 1401 کلنگ‌زنی این پروژه را شاهد بودیم و عملیات اجرایی این پروژه به سرعت انجام شده و حتی قبل از موعد مقرر آماده افتتاح است.

محمدی‌خلفلو افزود: در مجموع برای احداث مدرسه دارالفنون اردبیل 250 میلیارد تومان هزینه شده که امیدواریم با تحویل این فضای آموزشی بتوانیم در خدمت دانش‌آموزان باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: سال گذشته در مناسبت‌های مختلف بیش از 45 واحد آموزشی را تکمیل و تحویل آموزش و پرورش دادیم و امسال نیز مصمم هستیم تا مابقی واحدهای آموزشی نیمه‌تمام را به سرانجام برسانیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل اضافه کرد: در کنار بهره‌گیری از ظرفیت‌های دولتی، از توان خیران نیز بهره می‌بریم تا بتوانیم واحدهای آموزشی نیمه تمام را به سرعت تکمیل و امکان بهره‌برداری از این مجموعه‌ها را برای نسل‌های آینده فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو بیان کرد: تحویل 217 کلاس درس در سال گذشته سند افتخار برای نوسازی مدارس است و برنامه‌ریزی‌ها برای احداث 2 هزار کلاس درس نیز در سال‌های پیش رو هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل ادامه داد: امیدواریم امسال با تلاش مضاعف بتوانیم تا مهرماه پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل و آماده افتتاح کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • تجلیل از ٣٨ خیر مدرسه ساز در خراسان جنوبی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد