Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل میراث‌فرهنگی استان البرز از بهره‌برداری از نخستین هتل پنج ستاره کرج تا سه ماه دیگر خبر داد و گفت: ۲ هتل ۵ ستاره در البرز مجوز گرفتند. - اخبار استانها -

فریدون محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، در رابطه با اقتصاد غیر نفتی از طریق بخش‌هایی مانند گردشگری و صنایع دستی در استان البرز، اظهار داشت:  قومیت‌های مختلفی در استان البرز زندگی می کنند که تنوع قومیت در استان ظرفیت مناسبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 البرز در حوزه اقتصاد گردشگری استانی با تمامی قابلیت‌ها است، در نتیجه این استان می‌تواند الگوی اقتصاد غیرنفتی در کشور باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با بیان اینکه  این ظرفیت‌های بالقوه در استان باید مورد بهره برداری قرار گیرد، بیان کرد: حضور هئیت‌های تجاری در استان می‌تواند به فرصتی برای گردشگری تبدیل شود.

محمدی با اشاره به اینکه عدم استفاده از ظرفیتهای اقتصادی و تجار خارجی در استان یک ضعف است ، عنوان کرد: باید ارتباط میان متولیان صنعت البرز و اداره کل میراث فرهنگی استان برقرار شود تا به هنگام حضور هئیت خارجی بتوانیم در قالب یک برنامه ریزی مشخص آنها را با میراث فرهنگی و تاریخی البرز آشنا کنیم.

عدم استقبال مسافران از اقامت در هتل‌هاحمایت بسیج حقوقدانان فارس از کارگر هتل چمران شیراز؛ مدعی‌العموم به این ماجرا ورود کنددادستان عمومی و انقلاب شیراز: درباره سیلی‌خوردن کارگر هتل طرح شکایت شود قاطعانه رسیدگی می‌کنیم

وی با بیان اینکه سفر به شهرهای مختلف استان، خرید صنایع دستی، گوش دادن به‌ موسیقی سنتی از جاذبه هایی است که برای جذب گردشگر اهمیت زیادی دارد، گفت: ره‌آورد حاصل از حضور هئیت‌های تجاری در گردشگری دو برابر فایده‌ای است که در بخش صنعت و تجارت دارد اما متاسفانه این ظرفیت‌ها را در استان ایجاد نکرده ایم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با این توضیح که از نظر مکان‌های اقامتی زیرساخت های لازم برای اسکان هئیت‌های تجاری خارجی وجود ندارد، عنوان کرد: افرادی که در قالب این هئیت‌های تجاری به البرز و دیگر نقاط ایران سفر می کنند، عمدتا برای اسکان هتل‌های با سطح امکانات و خدمات بالا را انتخاب می‌کنند، به همین دلیل عمده هئیت‌های خارجی سفر کرده به البرز، در هتل‌های تهران اقامت می‌کنند.

محمدی با بیان اینکه اولین هتل پنج ستاره کرج تا سه ماه دیگر افتتاح می‌شود، افزود: کلاس و مشخصات این هتل در حد معیارهای جهانی است، برای ساخت دو هتل 5 ستاره دیگر یکی برای کرج و دیگری کردان هم مجوز ساخت داده ایم که عملیات ساخت این هتل‌ها در شرف آغاز است.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی در سطح کلاس جهانی در استان البرز، عنوان کرد: در حال حاضر چندین اقامتگاه بوم گردی در البرز وجود دارد که از نظر امکانات در سطح منطقه ای و ملی هستند. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه در کشورمان اقتصاد گردشگری  مورد توجه قرار نگرفته است، افزود: وابستگی به نفت و بی توجهی به اختصاص بودجه به گردشگری از موارد بی توجهی به این صنعت است. اگر به جایی برسیم که گردشگری یک منبع درآمدی برای کشور شود، آن زمان گردشگری اقتصادی به سمتی می رود که خود صنعتگران به سمت همکاری با اداره کل میراث فرهنگی روی می آوردند و باید بستری فراهم شود تا از جامعه‌های گردشگری و میراث فرهنگی بازدید کنند.

محمدی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری شهرستان‌های استان از جمله اشتهارد گفت: اشتهارد کویر را دارد و این شهرستان دستکندهایی با قدمت بیش از 2 تا 3 هزار سال دارد، غار نمکی این شهرستان از نظر گردشگری سلامت منحصر به فرد است.

وی با این توضیح که اشتهارد کوه‌های رنگی و مریخی دارد که جزو زیباترین کوه‌های رنگی دنیاست، عنوان کرد: برای رسیدن به نتیجه مطلوب در مورد گردشگری اشتهارد یک برنامه آمایشی محدود را اجرا کرده‌ایم. در این مورد یکی از شرکت‌های فعال در حوزه گردشگری طرح را تحت عنوان ژئوپارک بین المللی برای اشتهارد پیشنهاد داده است که مشتمل بر ساماندهی بیش از 80  خانه دستکند در قالب مکان‌های اقامتی در دل بیابان و کویر است و این مهم برای شهرک صنعتی که در نزدیکی این ژئوپارک قرار دارد، یک ظرفیت است. کویر و غار نمکی اشتهارد نیز در کنار هم یک‌ظرفیت گردشگری و منطقه ای نمونه در این شهرستان است که در کشورمان آن را به عنوان شهر صنعتی می شناسند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز در مورد انتظارات از صنعت برای کمک به توسعه گردشگری گفت: دست اندرکاران در حوزه صنعت که به کار تولید مشغول هستند، در واقع از منابع طبیعی و منابع ملی مردمی استفاده می‌کنند و مسئولیت اجتماعی در مقابل مردم و طبیعت دارند، خوشبختانه صنعتگران انسان‌های ارجمند، وارسته و خوش فکر و باعث افتخار کشورمان هستند و به وظائف خود واقف هستند و به خوبی عمل می کنند. صنعتگران برای ادای دین مسئولیت اجتماعی خود به مردم می توانند هئیت‌های تجاری را به سمت البرز و دیدن از جاذبه‌های گردشگری و خرید از صنایع دستی البرز و استفاده از مکان‌های اقامتی سوق دهند.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی استان البرز مدیرکل میراث فرهنگی هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۳۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری روستایی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: در نشست هم‌اندیشی و هم افزایی با اهالی حوزه فرهنگ و هنر بخش کدکن تربت‌حیدریه افزود: "گردشگری ادبی" که برخاسته از جاذبه‌های وابسته به حوزه زبان و ادبیات است، یکی از حلقه‌های مفقوده در صنعت گردشگری این استان و به خصوص شهرستان تربت‌حیدریه است.

حسن گیاهی افزود:  گردشگری ادبی نقش مهمی در حفظ و حراست از میراث زبانی دارد و با توجه به تامل و تفکر در ریشه‌های فرهنگی می‌توان آن را فرهنگی‌ترین نوع گردشگری نامید.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری روستایی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: این شاخه از گردشگری با توجه به ادبیات، به ویژه ادبیات سنتی و محلی که برانگیزاننده حس نوستالژیک است علاقه مندان و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده‌ است.

گیاهی افزود: کدکن در کنار کوچه باغ‌های عبیرآمیز و مُشک‌سار و کوه‌های سر به فلک کشیده خود، بهتران و مهترانِ عرفان و ادب ایران زمین همچون "فریدالدین ابوحامد عطار نیشابوری"، استاد دکتر "محمدرضا شفیعی کدکنی"، "ابراهیم ابن اسحاق (پدر عطار)" و بسیاری از دیگر از مفاخر را پرورانده است.

وی اظهار کرد: از این روی اگر بگوییم از این منطقه عِطر و طعم فرهنگ و ادب و عشق و عرفان و شعر و شور به مشام جان عاشقان می‌رسد، سخن به گزافه نگفته‌ایم.

او ضافه کرد: این شهر (بخش) که در دامنه رشته کوه کوهسرخ (ملکوه) و تقریبا درست در میانه نیشابور و تربت‌حیدریه قرار دارد، هرچند اکنون یکی از چهار بخش شهرستان تربت‌حیدریه به شمار می‌رود، اما در گذشته از مضافات ابرشهر نیشابور کهن (بخشی از جغرافیای نیشابور کهن) بوده و لهجه مردم آن نیز به گویش نیشابوری نزدیکتر است.

این کارشناس میراث فرهنگی گفت: امروز مقبره شیخ ابراهیم ابن اسحاق (پدر عطار نیشابوری) که در فضایی باز بین مزارع سرسبز باران خورده قرار دارد، محل توقف بسیاری از ادیبان و پژوهشگرانی است که در سفر به جنوب خراسان رضوی، اندکی در این مکان بیتوته می‌کنند.

گیاهی افزود: مجموعه معماری تاریخی شیخ حیدر (باغ مزار)، موزه باستان‌شناسی و نیز مسجد جامع تاریخی و زیبای حاج حسن کدکنی از دیگر ظرفیت‌های موجود برای تبدیل این منطقه به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه است.

بخش کدکن به مرکزیت کدکن با مساحت ۸۷۶ کیلومترمربع دارای ۱۷ روستا، ۲ دهستان و بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت کنونی آن حدود ۱۴ هزار نفر در ۶۵ کیلومتری شمال غربی مرکز شهرستان تربت‌حیدریه واقع است. از این میزان جمعیت، افزون بر سه هزار نفر ساکن شهر و بقیه ساکن روستاها هستند و این جمعیت از ۲ قومیت فارس و ترک تشکیل شده‌ است.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود