Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در ششمین همایش ملی تجلیل از رتبه‌های زیر ١٠٠ کشوری بدون سهمیه دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر که در باغ موزه ملی انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدا به فرزندان عزیز و بزرگوار شهدا تبریک عرض می‌کنم که راه شهیدان را پر افتخارتر ادامه دادند و در ادامه موفقیت‌های پدران آسمانی و ایثارگر خود، موفقیت‌هایی را با همت بالایشان کسب کردند و بر افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف با استمرار فعالیت‌هایشان خواهند افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به طور ویژه به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگری که نشان دادند که در عرصه علم و علم آموزی و مجاهدت‌های علمی بدون درنظر گرفتن هیچ ملاحظه و سهمیه‌ای، سرآمدترین‌ها هستند، تبریک می‌گویم.

کاظمی به نهاد بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و افزود: این تنها بخش کوچکی از دستاوردهای این مجموعه بزرگ در کشور است که به فرمان امام خمینی(ره) و نگاه هوشمندانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی شکل گرفت و تاکنون هم استمرار پیدا کرد و برکات زیادی هم برای مجموعه فرزندان شاهد و ایثارگر به همراه داشته است.

وی ادامه داد: در کنار این فرزندان، دانش آموزان زیاد دیگری هم بهره‌گرفتند و از فضای خوبی که برای تحصیل و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در این مدارس شکل گرفته است، بهره بردند و معتقدیم باید این اتفاق بیفتد.

کاظمی اضافه کرد: فکر می‌کنم به رغم فعالیت‌های انجام شده با وضعیت مطلوبی که مدنظر است، خیلی فاصله داریم و دِینی که فرزندان شهدا و ایثارگران نسبت به ما، نظام و انقلاب دارند بسیار فراتر از اینهاست؛ هرگاه به یک خانواده شهید می‌اندیشم و فداکاری‌های این خانواده‌ها را مقابل چشمانم قرار می‌دهم، شرمنده می‌شوم.

وی تصریح کرد: هرچقدر تلاش، کوشش و تمهید مقدمات کنیم، ذره‌ای از ایثارگری‌ها و فداکاری‌های این عزیزان را نمی‌توانیم جبران کنیم؛ ما در مقابل خانواده‌‌های شهدا هم شرمنده‌ایم. البته مجاهدت‌ها و تلاش‌های همسران شهدا و خانواده‌های جانبازان در کنار دستگاه‌ها، این دستاوردها را به همراه داشته است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: در کنار بنیاد شهید و با کمک این بنیاد امروز نزدیک به ۱۳۵۰ مدرسه شاهد را در کنار طرح پراکنده شاهد در خدمت این خانواده بزرگ و عظیم شاهد و ایثار هستیم و با پوشش بیش از ۴۰۰ هزار دانش‌آموز شاهد، ایثارگر و کسانی که شایسته تحصیل در این مدارس هستند این خدمت‌رسانی را انجام می‌دهیم. همچنین ۱۹ هزار دانش‌آموز نیز تحت پوشش طرح پراکنده شاهد هستند.

وی اضافه کرد: مأموریت ذاتی که به این مدارس واگذار شده است کسب توفیقات علمی است و اکنون می‌توانیم بعد از گذشت سال‌ها از این اقدام ارزشمند نظام تعلیم و تربیت و بنیاد شهید که با فرمان امام(ره) انجام شد، یک بازبینی دقیقی انجام دهیم؛ مدارس شاهد را به ‌گونه آسیب‌شناسی کنیم که خدمات مطلوب‌تر و بهتری ارائه دهیم.

کاظمی ادامه داد: مدارس شاهد نقش مهمی در کنار مأموریت اصلی دارند چرا که کانون اصلی توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در یک منطقه و شهر هستند و یقینا مدارس شاهد باید مظهر اقتدار و جریان‌سازی‌های فرهنگی در میان دانش‌آموزان و جامعه باشند که با تلاش های خوب انجام شده این مدارس هم در عرصه‌های علمی و هم فرهنگی درخشیده‌اند و چقدر خوب  بود که بخش‌ها و فعالیت‌های فرهنگی شاهد هم امروز معرفی می‌شد.

وی با بیان اینکه با این همه امروز نیازمند تغییر بعضی رویکردها در مجموعه مدارس شاهد هستیم چرا که بخشی از نیازها تغییر کرده است، افزود: امروز به توسعه هنرستان های فنی و مهارت های مختلفی که دانش‌آموزان به آن نیاز دارند باید بیندیشمی و باید زمینه اشتغال دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر را در اولویت قرار دهیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: هیچ کجا بهتر از آموزش و پرورش برای مهارت آموزی نیست. آموزش و پرورش بهترین دستگاهی است که می‌تواند زمینه‌ تغییرات رویکردها و جهت‌گیری‌های بنیادین در مجموعه کشور فراهم کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش مدارس شاهد شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس شاهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری