Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گیلان، مرکز تحقیقات بین المللی مشترک اکوسیستم کاسپین با همکاری دانشگاه گیلان و ۲ موسسه تحقیقاتی وابسته به آکادمی علوم چین در راستای اجرای تفاهم نامه میان دانشگاه گیلان و موسسه اکولوژی و جغرافیایی شین چیانگ وابسته به آکادمی علوم چین و پیرو همکاری‌های نتیجه‌ بخش و مثمر ثمر میان دانشگاه گیلان و موسسه های تحقیقاتی وابسته به آکادمی علوم چین در این دانشگاه افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهمترین اهداف این مرکز ارزیابی فراسنجه‌های اقلیمی- اکولوژیکی در منطقه کاسپین و انجام پژوهش‌ های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای مرتبط با تغییر اقلیم، اکولوژی، تنوع زیستی و محیط زیست در این منطقه است.

چهارگروه پژوهشی شامل گروه های پژوهشی تغییر اقلیم، اکولوژی اکوسیستم‌ های خاکی و کشاورزی پایدار، توسعه پایدار آبزیان "چشم اندازها و حفاظت" و گروه پژوهشی محیط زیست برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

در راستای این تفاهم نامه و با تاسیس مرکز تحقیقات مشترک اکوسیستم کاسپین، طرفین تلاش خواهند کرد تا با تامین بودجه‌های مورد نیاز همکاری‌ ها در زمینه‌ تحقیق بر روی اکوسیستم کاسپین را تسهیل کرده و ظرفیت همکاری با دیگر طرفین را گسترش دهند.

همچنین موسسه های اکولوژی و جغرافیای شین چیانگِ و مرکز تحقیقات اکولوژی و محیط زیست آسیای مرکزی موظف خواهند بود تا در چارچوب بودجه‌ در دسترس تجهیزات فنی مرتبط با تحقیقات اکوسیستم کاسپین را در اختیار دانشگاه گیلان قرار داده و هر ساله ۲ یا سه دانشجو از دانشگاه گیلان را به منظور انجام برنامه‌های تحصیلی و یا فرصت‌های مطالعاتی پس از ثبت نام نهایی در دانشگاه آکادمی علوم چین پذیرا باشند.

همچنین طرفین با برگزاری همایش‌های سالانه‌ بین‌ المللی در زمینه‌ اکوسیستم منطقه کاسیپین، در جهت افزایش پژوهش های علمی تلاش خواهند کرد و برنامه های تبادل اساتید را بر اساس پذیرش متقابل راه اندازی خواهند کرد.

گسترش همکاری های علمی با موسسه های علمی تحقیقاتی چین در راستای سیاست های کلی جمهوری اسلامی ایران و توافق ۲۵ ساله بین ۲ کشور انجام می گیرد.

براساس آخرین آمار، هم اکنون حدود ۱۸ هزار دانشجو در رشته‌های مختلف مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای بیش از ۵۶۰ عضو هیأت علمی است.

دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای یک پردیس دانشگاهی و ۱۰ دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی، مکانیک و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.

 قرار گرفتن در جمع دانشگاه های برتر سه نظام بین المللی و رتبه بندی جهانی تایمز ،لیدن، شانگهای و دسته دانشگاه های یک درصد برتر دنیا و ۱۰ دانشگاه برتر جامع کشور جزئی از توانمندی های دانشگاه گیلان است.

برچسب‌ها رشت دانشگاه گیلان گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت دانشگاه گیلان گیلان رشت دانشگاه گیلان گیلان آکادمی علوم چین دانشگاه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد

چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح و کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، وزیر علوم در شهر یاسوج، چند پروژه زیرساختی حوزه دانشگاه یاسوج مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات فناوری در آئین افتتاح سردر دانشگاه یاسوج گفت: آموزش عالی توجه ویژه به علم و فناوری را در خود جای داده است.

زلفی گل افزود: این مهم از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر علوم تحقیقات فناوری با تقدیر از دست اندرکاران احداث سردر دانشگاه یاسوج اظهار کرد: امید است این سردر نمادی برای دانشگاه یاسوج بوده و همچون خورشیدی بدرخشد.

کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این آئین گفت: با ساخت این سردر ورودی دانشگاه از وضعیت مناسبی برخوردار شد.

کرمی با اشاره به اجرای چند پروژه عمرانی دیگر در دانشگاه افزود: با انجام محوطه سازی در کنار این سردر، بهره‌برداری از آن را شاهد بودیم.

 رئیس دانشگاه یاسوج افتتاح سردر دانشگاه یاسوج، کلنگ خوابگاه متاهلی و بازدید از چند پروژه را از برنامه‌های عمرانی این سفر دانست.

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • بسته شدن پرونده مرحله نخست کنکور در گیلان
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز