Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@01:54:51 GMT

شناسایی ۹۷ نقطه حادثه‌خیز در زنجان

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۷۹۸۵

شناسایی ۹۷ نقطه حادثه‌خیز در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان، از شناسایی ۹۷ نقطه حادثه‌خیز در راه‌های استان خبر داد.

عبدالحسین علی‌اکبری ظهر امروز (۱۸ آبان‌ماه) در جلسه شورای راهبری تصادفات زنجان، اظهار کرد: استان زنجان در مسیر کریدورهای مختلف بین‌المللی از جمله مسیر ترانزیت قفقاز، آسیای میانه، جاده ابریشم، کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب قرار گرفته و توسعه، بهسازی و ایمن‌سازی راه‌های آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌های استان را به ترتیب ۲۰۰ و ۱۱۳ کیلومتر برشمرد و گفت: با این ارقام زنجان ۸ درصد آزادراه‌ها و ۶ درصد بزرگراه‌های کشور را به خود اختصاص داده است. طول راه‌های اصلی در این استان ۳۴۲ کیلومتر، راه‌های فرعی ۹۷۴ کیلومتر و راه‌های روستایی ۴۲ هزار و ۱۱ کیلومتر است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در مورد حجم تردد در محورهای مواصلاتی استان زنجان، عنوان کرد: در شش ماهه نخست امسال ۱۴ میلیون و ۱۳۰ هزار و ۴۶۱ وسیله نقلیه از راه‌های استان عبور کردند که این رقم در مدت مشابه پارسال ۱۳ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۷۷ خودرو ثبت شده که افزایش ۲ درصدی ترددها را نشان می‌دهد.

این مسئول به برنامه جامع کاهش تصادفات اشاره کرد و گفت: ۵ محور در این ارتباط تعیین شده که شامل کاهش تصادفات واژگونی، کاهش تصادفات عابران پیاده، کاهش تصادفات راکبان موتورسوار، کاهش تصادفات خستگی و خواب‌آلودگی و کاهش تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها می‌شود و برای هر کدام از این محورها برنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد.

وی از شناسایی ۹۷ نقطه حادثه‌خیز در راه‌های استان خبر داد و افزود: از این تعداد ۵۰ نقطه دارای تصادفات عادی و معمولی است که با اقدامات کم‌هزینه و زودبازه نسبت به اصلاح آن‌ها اقدام می‌شود و ۴۷ نقطه نیز دارای تصادفات خاص است که برخی از آن‌ها اصلاح شده و برخی در دست بررسی و بعضی از آن‌ها نیاز به احداث تقاطع غیرهم‌سطح و هزینه‌های بالا دارد.

علی‌اکبری در مورد ماشین‌آلات حوزه راهداری، تصریح کرد: عمر ماشین‌آلات سبک ۱۱.۹ سال، دستگاه‌های نیمه‌سنگین ۲۳.۵ سال و ماشین‌آلات سنگین ۲۴.۸ سال است که این ارقام نیاز به نوسازی ناوگان را برجسته می‌کند. کمبود اعتبارات برای خرید ماشین‌آلات و نبود دستگاه‌های باکیفیت در بازار و تهیه قطعات اصل برای ماشین‌آلات از چالش‌های این حوزه به‌ شمار می‌رود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: تعداد فوتی‌های تصادفات درون‌شهری حدود ۳۵ درصد افزایش نشان می‌دهد؛ به‌ طوری که در هفت ماهه سال پارسال، ۲۰ نفر و امسال ۲۷ نفر جان خود را از دست دادند. در تصادفات برون‌شهری نیز ۱۳۳ نفر فوتی در سال گذشته و ۱۴۲ نفر فوتی در سال‌جاری با افزایش ۶.۷ درصدی ثبت شده است.

مهرداد ستاره با اشاره به اینکه در راه‌های خاکی روستایی نیز طی سال گذشته تعداد ۱۸ نفر و امسال ۳۱ نفر با افزایش ۷۲ درصدی در تصادفات جان باختند، ادامه داد: در مجموع تعداد متویان تصادفات در هفت ماهه پارسال تعداد ۱۷۱ نفر بود و امسال به ۲۰۰ رسید و ۱۶.۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان‌های زنجان و ابهر در تصادفات فوتی رشد داشتند، بیان کرد: در شهرستان‌های خدابنده، خرم‌دره، ماه‌نشان و طارم کاهش تصادفات منجر به فوت مشاهده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی اجتماعی راهداری و حمل ونقل جاده ای تصادفات جاده ای راه های استان کاهش تصادفات استان زنجان ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۷۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد