Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، علیرضا ورناصری قندعلی در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکری، گفت: به دلیل عدم برخورداری حوزه انتخابیه من از شاخص‌های زیرساختی استاندارد، وقوع بلاهای طبیعی همواره رنج‌هایی فراتر از حوادث طبیعی به‌همراه می‌آورد.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی و هفتکل و اندیکا، افزود: از وقوع زلزله در شهرستان‌های اندیکا و ایذه در خوزستان و کوهرنگ در چهارمحال ‌و بختیاری ۳۷ روز می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورناصری تصریح کرد: به‌رغم زحمات فراوان دست‌اندرکاران، تذکرات پی‌درپی اینجانب و پیگیری‌های مستمر و حضور مدیران ارشد در منطقه، به علت شرایط خاص منطقه، شروع بارندگی‌ها، سرمای زودرس، شرایطی کرونایی، پراکندگی روستاها و صعب‌العبور بودن مناطق حادثه‌دیده، روند آواربرداری، تامین مایحتاج ضروری مردم، تامین علوفه برای احشام، اسکان اضطراری به ویژه چادرهای توزیع‌ شده مورد رضایت مردم صبور و نجیب منطقه نیست.

در ادامه محمد رشیدی با قدردانی از رییس جمهوری و هیات دولت برای سفرهای استانی، گفت: تلاش‌های شبانه روزی و اتفاقات مثبتی برای واردات واکسن و درمان بیماران کرونایی رخ داد به نحوی که روند نزولی در شیوع این بیماری طی می‌شود.

نماینده مردم کرمانشاه حمایت مجلس از دولت را در ادوار مجلس بی‌نظیر عنوان کرد و افزود: هیات دولت باید از مشورت با نمایندگان برای بهبود شرایط کشور استفاده کرده و پاسخگو باشد.

همچنین سیدسلمان ذاکر در تذکری، گفت: بیش از یک سال است که پیگیر نصب دستگاه‌های تولید نانو در ارومیه هستیم ولی با توجه به اینکه هزینه‌های آن به شرکت آلمانی پرداخت شده اما هنوز راه‌اندازی نشده است در حالی که این کار مستقیم و غیرمستقیم به اشتغال صدنفر منجر می‌شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر کشور ادامه داد: پرسنل همیاری ارومیه حدود ۱۰ ماه است که حقوق دریافت نکرده‌اند، آیا این پرسنل خانواده، اجاره و هزینه ندارند؟  

ذاکر ادامه داد: نیروهای شرکتی شهرداری‌ها، حجمی‌ها، قراردادی‌ها ۴ ماه است که این افراد حقوق نگرفته‌اند، آیا این انصاف است؟ مشکل را حل کنید.

وی با بیان اینکه بستر فساد نباید ایجاد شود، گفت: نباید از نجابت کارمندان سوء استفاده شود، درخواست می‌کنیم هر چه سریعتر به موضوع سیم صنعتی ارومیه رسیدگی کنید.

برچسب‌ها کوهرنگ کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی لالی مسجدسلیمان دولت خوزستان ایذه اندیکا زلزله در سی سخت هفتکل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کوهرنگ کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی لالی کوهرنگ کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی لالی مسجدسلیمان دولت خوزستان ایذه اندیکا زلزله در سی سخت هفتکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۵۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟