Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، بهمن اسماعیل‌زاده ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن جلسات شرکت مخابرات اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت تکنولوژی و توسعه فناوری اطلاعات در چندین سال گذشته، جایگاه مباحث ارتباطی را در بین مردم بسیار بالا برده و به یکی از نیازهای اساسی مردم تبدیل کرده است و از این رو خدمت‌رسانی به مردم و ارائه خدمات به‌روز از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که مد نظر ما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر مصرف روزانه اینترنت در اردبیل به ۱۸۰ ترابایت رسیده است و کل پهنای باند استان که در گذشته از ۵ گیگابیت فراتر نمی‌رفت، هم‌اکنون با رشد ۶ برابری به ۳۰ گیگابیت رسیده و تمامی این خدمات نیازمند ایجاد بسترها و زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات بی وقفه به مردم بوده که در سال‌های گذشته انجام پذیرفته است.

راه‌اندازی ۸۵ سایت بی.تی.اس در استان

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل تشریح کرد: افزایش میزان مصرف اینترنت و نیاز مردم به این خدمات سبب شده تا بحث‌های توسعه‌ای را به صورت مداوم انجام دهیم به طوری‌که در سال گذشته تعداد ۲۸۰ سایت در مناطق شهری و روستایی را ارتقا دادیم و ۸۵ سایت بی.تی.اس راه‌اندازی شد.

اسماعیلی تصریح کرد: تحریم‌های ظالمانه و افزایش هزینه‌های خدمات و قیمت کالاها مشکلات بسیاری را در بحث درآمدزایی برای شرکت مخابرات ایجاد کرده، در حالی که تعرفه خدمات مخابرات از سال ۸۲ هیچ تغییری نکرده است و با این حال شرکت مخابرات در طول این مدت سعی کرده تا همچنان خدمات خود را به صورت به‌روز و منسجم ادامه دهد.

وی ادامه داد: حفظ ارتباطات مردم و ارائه سرویس‌های به‌روز جزو اولویت‌های اصلی ما بوده اما به دلیل وجود چنین مشکلاتی در بحث نوسازی و سرمایه‌گذاری‌ها با مباحث کمبود منابع مالی مواجه هستیم که در طول این مدت سعی کردیم تا با استفاده از راهکارهای مختلف، در ارائه خدمات و سرویس‌ها به مردم خللی ایجاد نشود.

سرقت ۲۵۰ هزار متر کابل مخابراتی در استان اردبیل

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل با اشاره به سرقت کابل‌های تلفن همراه تصریح کرد: سرقت کابل‌های تلفن یکی از مشکلات ما در ارائه خدمات بوده و در سال گذشته حدود ۲۵۰ هزار متر از کابل‌ها به سرقت رفتند که در این راستا تمهیدات لازم با هماهنگی و همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی انجام یافته و از سه روش برخورد قضایی، تغییر تکنولوژی و تبدیل کابل‌های هوایی به زمینی درصدد رفع این مشکل هستیم.

وی بیان کرد: یکی از راهکارهای تامین منابع مالی برای شرکت مخابرات، موضوع اصلاح و تغییر تعرفه‌گذاری‌ها بوده که این امر برای مشترکینی خواهد بود که کارکرد پایین داشته و یا خط تلفن‌شان به صورت غیرفعال است.

هزینه ۶ میلیون تومانی راه‌اندازی خط تلفن ثابت

اسماعیلی تشریح کرد: در حال حاضر هزینه تمام شده برای راه‌اندازی یک خط تلفن ثابت، نزدیک ۶ میلیون تومان است و از همین رو با اصلاح تعرفه می‌توان بجای تحمیل چنین هزینه‌ای برای راه‌اندازی خطوط تلفن ثابت جدید، از زیرساخت‌های خطوط تلفنی که به صورت راکد هستند استفاده کرد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۴۲۱ هزار مشترک تلفن ثابت، یک و نیم میلیون مشترک تلفن همراه، ۹۵ هزار مشترک ADSL و ۲ هزار مشترک فیبر نوری در سطح استان داریم.

آنتن‌دهی تلفن همراه در شهرها تقویت می‌شود

مدیرعامل شرکت مخابرات استان اردبیل در خصوص عدم آنتن‌دهی تلفن همراه در برخی نواحی شهری گفت: برخی از این مشکلات به ارتفاع دکل‌های گذشته باز می‌گردد که در حال حاضر افزایش ارتفاع برخی از این دکل‌ها انجام می‌گیرد و برخی دیگر نیز منوط به همکاری مردم برای احداث سایت‌های جدید در شهرک‌ها و نواحی شهری است که در این راستا احداث ۳۱ سایت از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده و تا به امروز ۱۵ سایت به بهره‌برداری رسیده و ۱۶ سایت دیگر نیز در حال احداث است.

انتهای پیام/3463/

منبع: فارس

کلیدواژه: تلفن همراه اینترنت مخابرات کابل مخابراتی آنتن دهی تلفن همراه شرکت مخابرات استان اردبیل ارائه خدمات حال حاضر راه اندازی تلفن همراه تلفن ثابت سال گذشته کابل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی، پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع این استان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جلسه مدیریت بحران استان کرمانشاه که به ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در این استان طی سال جاری مسدود شد.

وی افزود: این اقدام منجر به صرفه‌جویی و تقویت حوزه‌های آبی به میزان ۷.۰۵ میلیون مترمکعب شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به انسداد چاه‌های غیرمجاز در این استان، خاطرنشان کرد: کرد: پیرو مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با استفاده از ظرفیت‌های کارگروه سازگاری با کم آبی استان تمرکز مباحث به موضوع تأمین آب و آبرسانی کلانشهر کرمانشاه بود.

یگانه ادامه داد: اولین اقدام عملی در راستای مصوبات جلسات این ستاد نجات تالاب هشیلان و سراب یاوری بود که این اقدام منجر به شناسایی و مکان‌یابی ۶۳ حلقه چاه آب غیر مجاز در حریم آبخوان تأمین آب کلانشهر کرمانشاه شد.

وی با اشاره به لایروبی رودخانه‌های این استان در راستای مقابله با سیل در زمستان ۱۴۰۲، گفت: با برگزاری جلسات تخصصی و پیگیری دستورالعمل‌های اقدامات احتیاطی فصول پاییز و زمستان اقداماتی برای کاهش خطر سیل احتمالی به انجام رسید.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا برای نخستین بار قرارگاه مقابل با سیل با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تشکیل شد.

یگانه ادامه داد: پیش از آغاز فصل بارش سال جاری بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان کرمانشاه شامل رودخانه‌های رازآور، مرگ، گاماسیاب، قره‌سو و تنگ کنشت لایروبی شد.

وی اضافه کرد: موضوع لای روبی رودخانه‌های این استان بعد از گذشت حدود ۱۳ سال در سال گذشته انجام شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به طرح جایگزینی پساب فاضلاب در مصارف صنعتی، گفت: در این طرح تلاش شده است که استفاده از آب زیر زمینی به حداقل برسد.

یگانه ادامه داد: در راستای اجرایی شدن موضوع جایگزینی آب واحدهای صنعتی با منابع آب نامتعارف، برای پساب شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین اقدامات مؤثری انجام گرفته و پساب این شهرها جایگزین آب واحدهای صنعتی این استان شد.

وی از افزایش ضریب نفوذ بیمه منازل روستایی و شهری خبر داد و گفت: ضریب نفوذ بیمه از ۲۰.۹۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۲۳.۷۶ درصد در سال گذشته رسید که تا پیش از سال ۱۴۰۱ این ضریب حدود ۱۰ درصد بوده است.

به گزارش ایمنا، در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه شامل اقداماتی از جمله شناسایی و ساماندهی تشکل‌های کنشگر و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران، برگزاری مدون جلسات کمیته حفظ و صیانت از جنگل‌ها و منابع طبیعی ارائه شد و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به گزارش عملکرد در حوزه مربوطه پرداختند.

کد خبر 748465

دیگر خبرها

  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • کشف ۸ فقره سرقت در دیر/ سارق دستگیر شد
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • دستگیری باند سارقان سیم و کابل‌های برق در اسلامیه
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود