Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:29:59 GMT

تفاوت موکت با سایر کفپوش ها

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۴۶۵۵۱

تفاوت موکت با سایر کفپوش ها

موکت از جمله کف‌پوش‌هایی است که در اکثر خانه‌های ایرانی می‌توانید مشاهده کنید چرا که زیبایی خاصی را به فضای خانه می‌بخشید ولی به مرور دیگر کف‌پوش‌هایی مانند لمینت، پارکت و ... به بازار آمده‌اند که تحولی خاصی را در دکوراسیون داخلی منازل ایجاد کردند البته هنوز که هنوزه موکت طرفداران خاص خودش را در فرهنگ ایرانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام پالاز آنلاین، اگر شما نیز در حال حاضر قصد خرید موکت را دارید ولی می‌خواهید قبل از خرید موکت به طور کامل با تفاوت‌های آن با سایر کف‌پوش‌ها به خوبی آشنا شوید و سپس با اطمینان خاصر اقدام به خرید کنید، با ما در ادامه این مقاله همراه شوید.

تفاوت طرز ساخت موکت و کف‌پوش‌های دیگر

برای ساخت موکت‌ها از دو الیاف طبیعی و مصنوعی استفاده می‌شود. منظور از الیاف طبیعی، نخ و پشم می‌باشد و منظور از الیاف مصنوعی، مواد شیمیایی مانند نایلون تا پلی‌استر می‌باشد ولی برای ساخت کفپوش‌های دیگر مانند لمینت، پارکت و ... از چوب طبیعی درختان استفاده می‌شود و به همین علت مزایای زیر را دارند

جنس محکم‌تری دارند

دیرتر خراب می‌شوند

مقرون به صرفه‌تر است

در محیط مرطوب باد نخواهد کرد

در محیط‌های آبی کوچکتر نخواهند شد

تفاوت ظاهر موکت و کفپوش‌های دیگر

موکت‌ها از نظر ظاهری با دیگر کف‌پوش‌ها تفاوت‌های بسیاری را نیز دارد که عبارتند از :

موکت‌ها به نسبت دیگر کفپوش‌ها نه تنها دارای رنگ و تنوع طرح بیشتری هستند بلکه حس بیشتری را به دیگران انتقال می‌دهند.

موکت‌ها در مقایسه با دیگر کفپوش‌ها دارای ظاهر نرم‌تر و به شدت ملایم‌تری هستند که می‌توانند لطافت خاصی را به فضا انتقال دهند.

ظاهر کفپوش‌های دیگر مانند لمینت و پارکت در مقایسه با موکت‌ها از نقش و نگارهای چوبی به وجود آمده‌اند.

تفاوت موکت و سایر کفپوش‌ها در رابطه با مقاومت در برابر آب و گرما

همانطور که گفته شد در ساخت برخی از موکت‌ها از الیاف مصنوعی استفاده شده است که همین موضوع باعث می‌شود آن‌ها به خوبی در مقابل آب مقاوم باشند ولی بهتر است که از آن در آشپزخانه استفاده نشود چرا که بهتر است آب به لایه‌های زیرین موکت نفوذ نکند ولی می‌توانید سایر کفپوش‌ها سخت در فضای آشپزخانه استفاده کنید، با وجود اینکه بهتر است این کفپوش‌ها را در فضایی که مدام با آب در ارتباط است، استفاده نکنید.

موکت‌ها در مقابل گرما مانند کبریت روشن و یا ماهی‌تاوه خیلی داغ مقاوم نمی‌باشد و کفپوش‌های چوبی نیز در مقابل گرما مقاوم نمی‌باشند ولی اثر سوختگی ایجاد شده قابل اصلاح می‌باشد.

تفاوت موکت و سایر کفپوش‌ها در تمیزکاری و مراقبت

بین موکت و دیگر کفپوش‌ها به ویژه کفپوش‌های سخت از نظر تمیزکاری و مراقبت تفاوت‌های بسیاری وجود دارد که این تفاوت‌ها عبارتند از:

تمیز کردن کفپوش‌های دیگر مانند پارکت، لمینت راحت‌تر از موکت می‌باشد چرا که زمانی که جارو می‌کشید به راحتی سطح این کفپوش‌ها را از هر گونه گرد و غبار پاک می‌کنید ولی احتمال این که گرد و غبار را از سطح موکت پاک کنید، کم است؛ حتی می‌توانید به راحتی سطح سرامیک را با مواد شوینده از هر گونه گرد و غبار پاک کنید.

در واقع برخی افراد تصور می‌کنند که گرد و غبار و آلودگی به جسم موکت نفوذ می‌کند و در الیاف آن گیر می‌کنند.

تفاوت موکت و سایر کفپوش‌ها از نظر دوام و نگه‌داری

1. موکت‌ها در صورتی که به خوبی از آن‌ها نگه داری شود، تا 10 سال بیشتر عمر نمی‌کنند ولی کفپوش‌های دیگر پارکت و لمینت اگر جنس خوبی داشته باشند، از دوام بسیار خوبی برخودار خواهند بود، به گونه‌ایی که تا چندین نسل برای شما کار خواهند کرد.

2. در صورتی که بخشی از موکت خراب شود یا بسوزد، باید آن را دور بیندازید و امکان تعویض بخشی از آن وجود ندارد ولی در صورتی که بخشی از پارکت یا موکت خراب شود، به راحتی می‌توانید آن را تعمیر کنید.

3. به طور کلی کفپوش‌های دیگر مانند پارکت و لمینت از دوام و نگهداری بالاتری نسبت به موکت برخوردار هستند.

تفاوت موکت و سایر کفپوش‌ها از لحاظ نصب

در ساخت موکت‌ها و کفپوش‌هایی مانند پارکت و لمینت از فوم استفاده می‌شود و تکه موکت پس از برش خوردن با چسب حرارتی مخصوص به یک دیگر وصل شده و بر روی کف نصب می‌شوند ولی در نصب لمینت از چسب استفاده نمی‌شود چرا که یک سری کلید نر و ماده وجود دارد که در یک دیگر چفت می‌شوند.

به طور کلی فرایند نصب موکت نسبت به سایر کفپوش‌ها سریع‌تر و آسانتر می‌باشد.

موکت‌ها از جمله کفپوش‌های قدیمی در نظر گرفته می‌شود ولی هنوز که هنوزه طرفداران خاص خودش را دارد چرا که در انواع رنگ‌ها و طرح‌های مختلف تولید می‌شود. در این مقاله تلاش شد که موکت از لحاظ طرز ساخت، ظاهر، مقاومت در برابر آب و گرما، تمیزکاری و مراقبت، دوام و نگه‌داری، نصب و ایمنی با دیگر کفپوش‌ها به طور کامل بررسی شود. امیدوارم که از خواندن این مقاله لذت کافی را برده باشید و اطلاعات کافی در رابطه با موکت‌ها را به دست آورده باشید تا بتوانید یک خرید عالی برای خانه خود از پالاز آنلاین داشته باشید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موکت کفپوش گرد و غبار موکت ها کف پوش ها تفاوت ها دیگر کف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا

سیدابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این اجلاس بین جمهوری اسلامی ایران و قاره پرظرفیت آفریقا و نیز تشکر از گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره اقدامات انجام شده برای برگزاری این اجلاس و نمایشگاه مرتبط با آن، بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق با زمان‌بندی مشخص برای تحقق اهداف اجلاس تاکید کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گام اول برای موفقیت و تحقق اهداف این اجلاس وجود اراده میان طرفین است که نفس برگزاری اجلاس نماد و نمودی از وجود این اراده است، گفت: گام دوم شناخت ظرفیت‌های متقابل است که اقدام وزارت صمت برای برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در کنار این اجلاس، قدم مهمی برای معرفی این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها به کشورهای آفریقایی است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه به رغم تحریم‌ها و فشارها، جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های بسیاری داشته و امروز می‌توان ایران را کشوری پیشرفته و فناور نامید، افزود: کسب شناخت از پیشرفت‌ها و دستیابی ایران به فناوری‌های نوین بسیار مهم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تقویت همکاری‌ها با کشورهای قاره آفریقا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مورد تأکید امام راحل بوده و در این سال‌ها نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر این مسئله تأکید داشته‌اند، اظهار داشت: تفاوت معناداری در نگاه جمهوری اسلامی ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد، ما به دنبال همکاری با کشورهای آفریقایی برای این کشورها و پیشرفت آنها هستیم، اما کشورهای غربی به گواهی تاریخ صرفاً به دنبال چپاول منابع و ثروت‌های کشورهای آفریقایی بوده و هستند.

رئیسی با بیان اینکه به باور ما در صورت فراهم بودن بسترهای لازم، مردم کشورهای آفریقایی همانند کشورهای غربی دارای استعداد و زمینه‌های فراوانی برای پیشرفت و دستیابی به جایگاه‌های رفیع علمی و فناوری هستند، تصریح کرد: اگر چه کشورهای غربی اینگونه تبلیغ می‌کنند که فقط خودشان توانایی دستیابی به فناوری‌های نوین را دارند، اما باور داریم که استعدادها و توانمندی‌های کشورهای آفریقایی در این زمینه به هیچ وجه کمتر از کشورهای غربی نیست.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت شناخت دقیق ظرفیت‌ها و استعدادهای موجود در کشورهای آفریقایی، وجود معادن و منابع گسترده در این کشورها و فناوری و دانش لازم برای بهره‌برداری و فرآوری این معادن در جمهوری اسلامی ایران را ظرفیت‌های متقابل و مکمل توصیف و اضافه کرد: کشت فراسرزمینی و تامین منابع اولیه برای مراکز تولیدی و صنعتی با قیمت مناسب از دیگر زمینه‌های همکاری با آفریقا هستند.

رئیسی با بیان اینکه خدمات فنی-مهندسی در جمهوری اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی بسیار پیشرفت داشته است، به بهره‌برداری از سد ساخته شده در کشور سریلانکا توسط متخصصان ایرانی در روزهای گذشته اشاره کرد که با بالاترین سطح تکنولوژی‌های نوین احداث شده بود و تصریح کرد: امروز متخصصان ایرانی توانمندی ساخت پالایشگاه و نیروگاه‌های پیشرفته را دارند و این ظرفیت مهمی برای گسترش همکاری‌های فیمابین ایران و کشورهای آفریقایی است.

رئیس جمهور گام بعدی در زمینه گسترش روابط دو طرف را شناخت موانع پیش‌رو و تلاش برای رفع آنها دانست و خاطرنشان کرد: تمهید زیرساخت‌های لازم برای گسترش روابط از جمله توسعه و تقویت خطوط کشیرانی، خطوط هوایی و رفع مشکلات نقل و انتقالات مالی و پولی از زمینه‌های ضروری برای گسترش روابط و همکاری‌ها میان دو طرف است.

رئیسی ادامه داد: طبیعتاً هر کدام از کشورهای آفریقایی شرایط خاص خود را دارند و لذا برای توسعه روابط با این کشورها لازم است برنامه متناسب با وضعیت هر کدام از کشورها تهیه و عملیاتی شود.

رئیس جمهور ضمن تشکر از گزارش ارائه شده در زمینه برنامه وزارت صمت برای رفع موانع موجود در مسیر گسترش روابط تا اجلاس سال آینده، گفت: یک‌سال زمان برای رفع این مشکلات زمان بسیار طولانی است و باید تلاش کنید موانع موجود نهایتاً در مدت ۳ ماه برطرف شود؛ وزیر و دست‌اندرکاران وزارت صمت نشان داده‌اند که توانمندی این کار را دارند و رفع این موانع نباید یکسال به طول بینجامد.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • روز دوم نوبت اول کنکور ۱۴۰۳/ تفاوت جالب میان داوطلبان زن و مرد؛ این رشته کمترین داوطلب را دارد