Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، ۲۳ عنوان برنامه با محوریت کتاب همچون تقدیر از نویسندگان و ناشران ۲۳ کتاب در حوزه شیرازپژوهی و برگزاری دوره آموزشی چهار روزه برای ناشران همزمان با بیست‌ونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی در شیراز برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، صابر سهرابی (مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس) ضمن اشاره به اهمیت برگزاری هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: معمولا هرگاه رویداد‌های فرهنگی و هنری برگزار می‌شود با سنجشی که در پایان برنامه‌ها صورت می‌گیرد شاهد هستیم که مردم بیشتر به این حوزه رجوع می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش‌مان این است فرهنگ و صنعت نشر را در کشور و به‌ویژه استان فارس گسترش دهیم.

وی افزود: با توجه به این که فضای مجازی و رسانه‌های برخط هم به کمک ما آمدند، هفته کتاب زمینه‌ای برای توسعه و گسترش فرهنگ کتابخوانی در میان مردم شده است و معتقدم هر سال باید با حمایت دولت پررنگ‌تر از سال قبل برگزار شود.

او در ادامه با اشاره به برنامه‌های این استان در هفته کتاب توضیح داد: با توجه به جایگاه شیراز به عنوان پایتخت کتاب ایران طی دو سال گذشته، خوشبختانه شهر شیراز با همکاری نهاد‌های اجرایی استان مثل شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نهاد کتابخانه‌ها و سایر دستگاه‌های فرهنگی، برنامه‌های متنوعی را در این دو سال اجرا کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس بیان کرد: امسال با توجه به شعار پیش‌بینی شده، 23 عنوان برنامه را با محوریت شهرداری شیراز، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز، نهاد کتابخانه‌ها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان به مدت یک هفته اجرا خواهیم کرد.

وی ضمن بیان این‌که امسال برای اولین بار حدود 23 عنوان کتاب در حوزه شیرازپژوهی منتشر شده است، عنوان کرد: این کتاب‌ها توسط نویسندگان و پژوهشگران شهر شیراز نوشته شده‌اند که قرار است از پدیدآورندگان و ناشران این حوزه تجلیل و تقدیر کنیم. تقدیر از چاپخانه‌دارانی که در حیطه نشر فعالیت می‌کنند و به پویایی و فعال کردن صنعت نشر و کتاب کمک کرد‌ه‌اند نیز یکی دیگر از این برنامه‌ها است.

او با اشاره به برگزاری دوره آموزشی برای ناشران در این ایام نیز اظهار کرد: یک دوره آموزشی چهار روزه برای ناشران در حوزه تولید محتوا و مسائل و مشکلات حوزه نشر در شهر شیراز نیز در هفته کتاب برگزار می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس تجلیل از ناشران برتر استانی و کتابداران برتر را از دیگر برنامه‌های این استان در هفته کتاب معرفی کرد و افزود: یک باب کتابخانه جدید نیز در بخش قلات شهر شیراز افتتاح می‌شود که ساخت آن توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده و در این هفته تحویل نهاد کتابخانه‌های عمومی می‌شود. تجهیز تعدادی از کتابخانه‌های شهر شیراز با همکاری شهرداری و دیدار با نویسندگان برتر استانی از جمله برنامه‌های ما در هفته کتاب خواهند بود.

صابر سهرابی در پایان درباره مشارکت کتابفروشان استان فارس در طرح پاییزه کتاب که همزمان با هفته کتاب اجرا می‌شود، تصریح کرد: خوشبختانه در دوره‌های قبل با توجه به استقبال خوبی که مردم شیراز، شهرستان‌ها و کتابفروشی‌های فارس در این طرح داشتند پیش‌بینی می‌کنیم که بار دیگر استقبال خوبی از طرح خواهد شد.

بیست‌و‌نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از بیست‌وچهارم آبان‌ماه تا یکم آذرماه ۱۴۰۰با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُرکنیم» در سراسر کشور برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صابر سهرابی رویدادهای فرهنگی هفته کتاب مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می شود هفته کتاب کتابخانه ها شهر شیراز برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • برپایی میز تخصصی ناشران ارتش جمهوری اسلامی
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم