Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، علی میرزایی در نشست بررسی مشکلات جاده مرق - مرقکان با بیان اینکه از ابتدای این حادثه مدیران دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند اظهار کرد: بارندگی اخیر که موجب تخریب جاده شد یک هشداری برای مدیریت شهرستان بود که برای اصلاح اساسی و بدون نقص این جاده اقدام کنند.

وی افزود: این محور به دلیل جنس جاده، نوع خاک و سنگ‌ها و همچنین جغرافیای منطقه دارای حوادثی بوده که باید خدا را شاکر بود در طی دو حادثه اخیر در این محور تلفات انسانی رخ نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار و فرماندار ساوه با بیان اینکه برای حل اساسی مشکل این محور نیاز به بودجه قابل توجهی هستیم ادامه داد: در کمیته برنامه‌ریزی ۵ میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه تخصیص یافته که باید در جلسات ستاد مدیریت بحران استان اعتبارات بیشتری برای حلِ همیشگی مشکل این جاده در نظر گرفته شود.

میرزایی خاطرنشان کرد: با توجه به وجود جاده قدیم در بالادست مسیر فعلی تصمیم گرفته شد طی ۱۰ روز آینده ایمن‌سازی لازم در این محدوده برقرار شود تا تردد اهالی از سر گرفته شود.

وی با تأکید بر لزوم انجام مطالعات کارشناسی و در نظر گرفتن مباحث فنی لازم با توجه به جغرافیای منطقه در اجرای این پروژه اضافه کرد: برای تکمیل این پروژه حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و مباحث فنی، ایجاد پل و آبراهه برای ایمن‌سازی این جاده باید در نظر گرفته شود.

گفتنی است در این جلسه مدیران کل راهداری و راه و شهرسازی، دهیار و اعضای شورای روستا به بیان نقطه نظرات و مباحث کارشناسی پرداختند.

به گزارش فارس جاده ارتباطی روستاهای مرق - مرقکان در بخش مرکزی ساوه جمعه ۱۴ آبان ماه بر اثر بارش باران ریزش کرد و تردد اهالی را با اخلال روبرو کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت بحران ساوه فرماندار ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: تعمیر واحد سیار فرآورشی (اسکید مونتد) با ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز با رعایت همه الزام‌های ایمنی و فنی پس از پنج سال انجام شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، رضا طرفی درباره تعمیرات اساسی واحد سیار فرآورشی بیان کرد: با توجه به اینکه راهبری این واحد عملیاتی در سال ۱۴۰۲ به شرکت نفت و گاز اروندان تحویل شد، همسو با برنامه‌های کلان شرکت ملی نفت ایران برای برداشت هرچه بیشتر و افزایش تولید از میدان‌های مشترک، پس از تحویل‌گیری این تأسیسات از سوی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، برنامه‌های تعمیرات اساسی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این واحد تولیدی با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز، پنج سال عملیاتی بوده و پیش از این تعمیرات اساسی روی آن انجام نشده است، افزود: بر همین اساس، شرکت نفت و گاز اروندان برنامه‌های خود را برای اصلاح، تعمیر، نگهداری و بازرسی مخازن موجود به‌منظور افزایش تولید و کارایی بهتر تجهیزات فرایندی آغاز کرد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: در نشست‌های مشترک در همه بخش‌ها الزام‌های مورد نیاز در نظر گرفته شد و پس از صدور مجوزهای قانونی و دستورعمل‌های اجرایی و ایمنی از سوی مدیریت شرکت نفت و گاز اروندان به پیمانکار، کار تعمیرات اساسی از ۱۹ فروردین‌ امسال با نظارت و مدیریت ما آغاز شد.

طرفی با بیان اینکه تعمیرات اساسی روی پنج مخزن نفت شامل سه مرحله تفکیک‌گر و دو مرحله نمک‌گیر انجام شد، ادامه داد: مراحل تمیزکاری و تعمیر با خارج‌کردن ۶۰۰ قطعه داخلی آغاز شد و مرحله بستن آن‌ها طی روزهای اخیر پایان یافت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و راه‌اندازی دوباره ردیف نخست این واحد تصریح کرد: پیش از راه‌اندازی دوباره همه برنامه‌های ایمنی، PSSR (بازبینی ایمنی پیش از راه‌اندازی) و موارد مربوط به الزام‌های پیش از راه‌اندازی در نشست‌های تخصصی بررسی و با اجرای همه الزام‌های ایمنی دوباره راه‌اندازی شد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی اظهار کرد: در این تعمیرات اساسی ۶۰۰ مترمربع از مخازن و تجهیزات، ۶۰۰ قطعه، همه شیرآلات فرایندی، پمپ‌ها و دیگر تجهیزات مربوط به ردیف نخست کارخانه شست‌وشو، سرویس و تعمیر شد.

وی بیان کرد: در مدت این فرآیند، تعمیر همه مراحل کار با هماهنگی، نظارت بازرسی و اچ‌اس‌ئی انجام شد و هیچ‌گونه حادثه‌ای رخ نداد و رعایت نکات ایمنی را در درجه اول اهمیت کار قرار دادیم.

دیگر خبرها

  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • نحوه درست کردن لامپ LED با قیچی به روش برقکار کانادایی (فیلم)
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • قیمت تعمیر انواع مبل