Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر روز جمعه به نقل از محمد تقی منوچهری اعلام کرد:بخش ارم دشتستان یکی از مناطق مهم کشاورزی استان است که به دلیل عدم مدیریت صحیح منابع آب از سوی جهاد کشاورزی، شرکت آب و خود باغداران با مشکلاتی رو به رو شده است.

وی اضافه کرد: قراراست بیست و سوم آبان نماینده شرکت سهامی آب منطقه‌ای و نماینده سازمان جهاد کشاورزی و نماینده منابع طبیعی در روستاهای مورد نظر بخش ارم حضور پیدا کنند و با مدیریت بخشدار، تمام مدارک و مستنداتی که برای تشکیل پرونده صدور پروانه بهره برداری از آب چشمه لازم است جمع آوری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منوچهری یادآورشد: سازمان جهاد کشاورزی نیز باید حقابه تمام نخیلات منطقه را مشخص تا اصلاح شیوه آبیاری انجام و سیستم آبیاری را از قرقابی فعلی به سیستم تحت فشار تبدیل کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: تعاون روستایی و جهاد کشاورزی در منطقه حضور پیدا کنند و در هفته آینده با حضور باغداران اقدام به تشکیل گروه (آب بر) کنند.

وی افزود: مدیریت توزیع آب نیز به گروه (آب بر) داده شود و کارهایی که در ارتباط با آبیاری نخیلات و مدیریت حقابه‌ها صورت می‌گیرد توسط خود گروه آب بر انجام شود.

منوچهری گفت: همکاران ما دربخش فنی سازمان جهاد کشاورزی، بررسی آب و خاک را برای اجرای سیستم آبیاری تحت فشار انجام می‌دهند واگر برای این کار نیاز به استخر و پمپاژ و انتقال آب هست آمادگی لازم برای این کار وجود دارد تا مشکلات بخش سریع‌تر مرتفع شود.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر نیز گفت: چند پیشنهاد برای حل مشکل کم آبی بخش ارم وجود دارد برای آنکه مدیریت توزیع به خوبی انجام شود.

عباسی  از باغداران خواست: مستندات و مدارک خود را برای صدور پروانه بهره برداری از چشمه  ارایه دهند  که سازمان جهاد کشاورزی هم بتواند برای اصلاح الگوی مصرف و تغییر شیوه آبیاری کارهای مقدماتی را انجام دهد.
وی یادآورشد:ممکن هست نیاز به احداث استخری در بالا دست باشد تا مدیریت بهتری بر مصرف آب داشته باشیم.

حدود ۴۰۰ خانوار فقط از روستای رودفاریاب بخش ارم از محل باغداری تامین معاش می‌کنند و حدود ۳۰ هزار اصله نخل در این روستا وجود دارد که بر اثر خشکسالی‌های پی در پی با کاهش شدید محصول مواجه شدند.

اخیر کلیپی در فضای مجازی باز نشر شد که نخلداران فاریابی بدلیل خشکسالی و کمبود آب نخل های خود را به کشورهای عربی صادر می کند اما مسوولان جهاد کشاورزی استان بوشهر این مطلب را تکذیب کردند.

برچسب‌ها بوشهر دشتستان کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر دشتستان کشاورزی بوشهر دشتستان کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی کشاورزی استان بخش ارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۱۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و باهدف ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.
سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد .
وی ادامه داد: از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان بررسی شد که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود دو هزار گلخانه خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه‌های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می‌شوند.

دیگر خبرها

  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط