Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در جریان بازدید از نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی ( رینوتکس2021) گفت: خوشبختانه نمایشگاه رینوتکس در طی سال های جاری از مسیر کمی به سمت کیفی شدن حرکت کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، غلامرضا باقری، در گفت و گو با خبرنگاران ضمن تقدیر از تمامی عوامل برگزاری این نمایشگاه اظهارکرد: جا دارد از بنیانگذاران اولیه این رویداد نیز قدردانی کنیم چرا که این را فرصت فراهم کرده اند تا آخرین و به روز ترین خدمات فنی ، مطالب علمی جدید ، تئوری های جدید و کارهای نوآورانه به متقاضیان فناوری عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد شرکت ها و مجموعه هایی که به این نوآوری ها و فناروی ها نیازمند هستند اطلاعی از این چنین اقداماتی در داخل کشور ندارند پس به این فضا نیاز داریم تا تولید کنندگان علم ، ابداع و خدمات را به متقاضیان فناوری نزدیک کنیم.

باقری استقبال خوب فناوران، شرکت ها و مجموعه های صنعتی را مورد توجه قرار داد و افزود: بر اساس بازخوردی که از دوستان گرفتیم علارغم مسائل کرونا نمایشگاه در سطح مورد قبول و خوبی برگزار شد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز با تاکید بر حرکت در مسیر خودکفایی خاطرنشان کرد: امروز صنایع ما بر اساس شرایط ظالمانه تحریم باید خودکفایی را در دستور کار خود قرار دهند، از ملزومات خودکفایی تولید در داخل کشور است و این مهم نیازمند تقویت تولید کننده است واین چنین رویداد هایی در معرفی فناوری های نو به تولید کنندگان مهم و تاثیر گذار است.

باقری ادامه داد: در بازدید چند ساعته خود از زون های تخصصی که فناوری های مورد نیاز پالایشگاه را عرضه می کنند مقرر شد با تعدادی از شرکت های فناور ودانش بنیان وارد مذاکره شویم و از توان علمی ، فنی و تخصصی آنها در رفع نیازهای فناورانه مجموعه بهره مند شویم.

وی با تاکید بر استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و فناوران اظهار کرد: 95 درصد کل قطعات مورد نیاز مجموعه را بومی سازی کردیم و معتقدیم پالایشگاه هم مصرف کننده فناوری و هم ابداع کننده فناوری است و یک رابطه دو طرفه در این رابطه در مجموعه حاکم است .

وی ارتباط تنگاتنگ این مجموعه صنعتی با دانشگاه ها را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در حیطه استفاده از فناوری های جدید با دانشگاه های مطرح ایران از جمله دانشگاه تهران، صنعتی شریف، دانشگاه تبریز، دانشگاه سهند و دانشگاه آزاد تبریز وارد تعامل شده ایم تا از توان این مجموعه ها برای رفع نیازهای پالایش نفت تبریز استفاده کنیم.

باقری با اشاره به دعوت از شرکت های دانش بنیان برای حل مسائل و نیازهای فناورانه پالایش نفت تبریز اظهار کرد: یکی از حوزه های مورد توجه ما بحث های زیست محیطی بوده و در این رابطه ارتباط بسیار خوبی با فناوران و شرکت های دانش بنیان برای رفع مشکلات زیست محیطی داشتیم.

وی افزود: در بحث تکنولوژی ما از آخرین تجهیزات تکنولوژی استفاده می کنیم ولی در حیطه کاربردهای روزمره برای نمونه نشت موردی مواد و یا بودار بودن آنها شرکت های دانش بنیان در این خصوص ورود کرده اند و مشکل در کمترین زمان ممکن رفع می شود و همچنین برای نمونه در حال کسب خدمات برای ارتقاع قیر و آسفالت هستیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز اظهار کرد: برای استفاده بهتر از توان فنی مجموعه با ارتقای واحد ها برای تولید محصولات جدید، واحد های قدیمی را از سرویس خارج نکرده ایم و با تغییر کاربری و با استفاده از علم روز و دانش فنی تولید محصول جدید در واحد های قدیمی را آغاز کرده ایم.

وی توجه به مسائل زیست محیطی و استفاده از فناروی های جدید در این بخش را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: در حال حاضر بیش از 40 میلیون دلار در بخش های زیست محیطی با پیشرفت بالای 80 درصد در پالایشگاه نفت تبریز در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز بار دیگر ضمن تاکید بر استفاده از پتانسیل این چنین نمایشگاه هایی در رفع نیازهای فناورانه شرکت ها گفت: در گیر کردن یا به چرخه در آوردن چرخه منطق تئوری و عمل در این نمایشگاه ها مورد توجه است ، این منطق جزو اصول اثبات شده مدیریت است که می گوید هر کاری می خواهید بکنید باید از تئوری استفاده شده بهره بگیرید و هیچ اقدامی را بدون تئوری آغاز نکنید. تئوری بایستی خلق شود و در عمل مورد استفاده قرار گیرد و نتیجه آن بررسی شود اگر رد شود تئوری دیگری جایگزین شود و اگر تایید شود باید تئوری را ارتقاع دهیم پس برای گردش منطق تئوری و عمل نیاز است مراکز تولید کننده تئوری و عمل به یکدیگر نزدیک شوند .

خبرنگار: حمیده بردباری

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز رینوتکس2021 پالایش نفت تبریز مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز شرکت های دانش بنیان زیست محیطی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال، از شکست پروژه تحریم حکایت دارد.

مصطفی نخعی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه آیین گشایش بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به خبرنگار شانا گفت: افزایش بیش از دو برابری شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت امسال، نشان‌دهنده رشد و پویایی این صنعت و در عین حال شکست پروژه تحریم است.

وی افزود: وزارت نفت در طول دولت سیزدهم اقدام‌های بسیاری در حوزه افزایش تولید و صادرات نفت انجام داده است؛ هرچند در این دولت، صنعت نفت با تحریم‌های بسیاری روبه‌رو شد و دشمنان تلاش کردند سدی در برابر فروش نفت ایران ایجاد کنند که البته ناکام ماندند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: امیدواریم در نمایشگاه امسال که به‌نوعی ویترین صنعت نفت کشور است شاهد امضای قراردادهای خوبی باشیم، زیرا این همکاری و قراردادها می‌تواند به توسعه هرچه بیشتر صنعت نفت و گاز کشور منجر شود.

به گزارش شانا، در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به‌عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین رویداد نفتی ایران، با حمایت و سیاست‌گذاری وزارت نفت، از سوی شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود و شرکت‌های اصلی وزارت نفت (شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران و شرکت ملی صنایع پتروشیمی)، شرکت‌های زیرمجموعه و تابع آن‌ها و دست‌اندرکاران اصلی صنعت نفت، در آن حضور جدی و فعالی دارند.

این رویداد با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • بازدید وزیر نفت از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آغازبه‌کار کرد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران آغاز به‌کار کرد
  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد