Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@13:53:42 GMT

بازارچه صنایع دستی مینودشت آماده بهره‌برداری است

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۷۳۱۰۳

بازارچه صنایع دستی مینودشت آماده بهره‌برداری است

رضا پورمهدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: آغاز ساخت این بازارچه به مساحت ۳۳۷ متر مربع شامل هفت غرفه برای عرضه محصولات صنایع دستی مربوط به سال ۹۷ است که لیست هنرمندان متقاضی دریافت غرفه‌ها به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان ارسال گردید.

وی افزود: پس از دریافت انشعابات آب، برق و گاز از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان، بازارچه صنایع دستی مینودشت افتتاح می‌شود و غرفه‌های آن در اختیار هنرمندان شهرستان برای عرضه تولیدات قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت گفت: با راه‌اندازی این بازارچه در پارک مرکزی شهر برای ۹ نفر اشتغالزایی می‌شود.

وی یادآورشد: بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ هنرمند مینودشتی در رشته‌های مختلف صنایع دستی از جمله ابریشم‌بافی، نمدمالی سنتی، گلیم‌بافی، قلاب‌بافی، حصیربافی، سوزن‌دوزی سنتی، خراطی با چوب و تولیدات چرم فعالیت دارند که حدود ۳۰۰ نفر آنان بیمه هستند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت گفت: حجم تولیدات هر کدام از رشته‌های صنایع دستی در شهرستان متفاوت است به عنوان نمونه هر هنرمند ابریشم‌باف سالانه حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ متر پارچه می‌بافد و این میزان برای حصیربافی ۴۰۰ تا ۶۰۰ متر مربع است.

پورمهدی افزود: ایجاد مرکزی ثابت برای عرضه محصولات صنایع دستی، موجب رونق اشتغال و افزایش درآمد هنرمندان می‌شود.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری مینودشت، گفت: متقاضیان ایجاد ۳۰ واحد بوم‌گردی در مناطق روستایی این شهرستان که مراحل اداری، دریافت استعلام‌ها و صدور موافقت اصولی برای آنها انجام شده، منتظر دریافت تسهیلات ارزان قیمت هستند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مینودشت افزود: ۱۷ واحد بوم‌گردی روستایی در مناطق خوش آب و هوای جنگلی و کوهستانی و همچنین ۲۲ خانه مسافر در مناطق شهری و روستایی شهرستان فعالیت دارند.

موقعیت جغرافیایی کم نظیر مینودشت در حاشیه جاده بین المللی شمال - مشهد، در کنار طبیعت زیبا و بکر این شهرستان با انبوهی از منابع طبیعی خدادادی مانند جنگل‌های هیرکانی، آبشارها، چشم اندازهای زیبا، مناطق مرتفع و روستاهای جنگلی و کوهستانی و صنایع دستی اقوام آن، فرصت مناسبی برای توسعه گردشگری مینودشت فراهم کرده است.

شهرستان مینودشت مطابق سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۹۵ تعداد ۷۵ هزار و ۴۸۳ نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها گنبدکاووس گردشگری مینودشت گلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس گردشگری مینودشت گنبدکاووس گردشگری مینودشت گلستان گردشگری و صنایع دستی صنایع دستی مینودشت میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: با حمایت‌های استاندار آذربایجان‌غربی در حال حاضر ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی، مرمتی و فنی اختصاص یافته و در این زمینه ۸۰ طرح در حال اجرا است.

وی با ابراز تأسف برای از بین رفتن تعدادی از خانه‌های قدیمی ارومیه در سالیان گذشته  افزود: یکی از اولویت‌های این اداره‌کل حفاظت از این اندک خانه‌های تاریخی شهر بوده و طرح مطالعه ویژه بافت تاریخی ارومیه به‌عنوان نخستین استان در سطح کشور به انجام رسیده که نقش مهمی در حفظ بنا‌های تاریخی و خانه‌های با ارزش آن خواهد داشت.

صفری در ادامه  گفت: تعدادی از بنا‌های تاریخی استان در مالکیت دستگاه‌های اجرایی قرار داشته و طبق قانون دستگاه‌های متولی وظیفه مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی را برعهده دارند که متأسفانه در این راستا کم‌کاری شده و بسیاری از بنا‌های با ارزش استان در حال تخریب است.

به گفته  مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی، برای حفاظت بنای تاریخی، یکی از برنامه‌های ما این است مالکیت یا حق بهره‌برداری از آنها به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی واگذار شود تا با عزم جهادی بتوانیم آن بنا‌ها را مرمت و حفاظت کرده و برای آن بنا‌ها کاربری فرهنگی و گردشگری مناسب تعریف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است