Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از چالوس، بعد از سیل روز پنج‌شنبه ۲۰ آبان، آب آشامیدنی مناطقی از بخش مرکزی چالوس که از لوله‌کشی بر روی سطح رودخانه چالوس تامین می‌شد، به علت طغیان رودخانه و شکستن و تخریب تاسیسات، بطور کامل قطع شد.

*گلایه از تکرار قطعی آب

تامین آب آشامیدنی از نیازهای ضروری مردم روستاها بعد از سیل است که تکرار همیشگی این مسئله پس از سیل و روند کند تعمیر لوله و آبرسانی با تانکر موجب گلایه روستائیان منطقه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستاهای شهرآرا، سینوا چشمه، اقامتی پذیرایی و بخشی از روستای دارکلای علیا حدودا در ۵ کیلومتری شهر چالوس از جمله روستاهایی هستند که هر ساله به دلیل انتقال آب از سطح رودخانه و با یک طغیان رودخانه آب آشامیدنی آنها قطع می‌شود و خسارت سنگینی را برای مردم و اداره آب و فاضلاب به بار می‌آورد.

*قصه تکراری هر ساله تخریب لوله‌های انتقال آب بعد از سیل

تخریب لوله آب بر روی سطح رودخانه چالوس برای این روستاها به یک قصه تکراری تبدیل شده است و هر ساله باید شاهد تخریب لوله‌ها در این مسیر باشیم در صورتی که برای کار اساسی اداره آب می‌تواند چند متر بالاتر و از زیر پل فلزی و یا پایین‌تر برای انتقال آب استفاده کند.

*آبرسانی با تانکر آبفا به مردم سیل‌زده

مدیر اداره آب و فاضلاب چالوس در رابطه با چگونگی تعمیر و آبرسانی آب به مردم سیل‌زده چالوس به خبرنگار فارس گفت: به علت تخریب کامل لوله‌ها در پی طغیان رودخانه تمامی تاسیسات از ابتدا باید انجام شود و مدت ۲ هفته زمان برای این کار نیاز است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر با تانکر آبفا به روستاهای خسارت دیده آبرسانی می‌شود، افزود: این کار بسیار مشکل و به مدت دو هفته زمان نیاز است و مردم در حال حاضر از آبرسانی با تانکر آبفا زندگی خود را بگذرانند.

*یک خط لوله موقت برای رفع مشکل بی‌آبی

بنیامین سلطانی معاون آب و فاضلاب چالوس از رفع موقت این مشکل در این مسیر تا چند ساعت دیگر خبر داد و گفت: در حال حاضر یک خط لوله موقت برای رفع مشکل بی آبی همشهریان در حال عبور از سطح رودخانه و وصل به شبکه آبرسانی منطقه می‌باشد و تا چند ساعت دیگر این مشکل به صورت موقت حل خواهد شد.

وی افزود: اقدامات اولیه برای محکم کاری خط لوله این مسیر با نظر کارشناسان صورت گرفته و نیروها در حال انجام عملیات حفره برای پایه بتی نیز هستند.

این مسؤول با بیان اینکه عملیات به دو هفته زمان نیاز دارد، تصریح کرد: بتن پایه‌ها برای انتقال لوله از رودخانه نیاز به زمان برای خشک شدن دارد.

معاون آب و فاضلاب چالوس به هزینه ۱۵۰ میلیونی این عملیات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با کمک دهیاری روستاها و اداره آب و شرایط جوی هوا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام می‌شود.

*فقدان جرثقیل سنگین برای انتقال خط موقت

سلطانی اضافه کرد: در اولین ساعات قطع آب در این مناطق با تانکر، تعدادی از خانوارها با شبکه آب روستایی و همچنین روستای سینوا به صورت ساعتی تقسیم بندی شده و آبرسانی شدند.

وی با بیان اینکه به علت طغیان بودن رودخانه و خطر جانی برای نیروها و نداشتن جرثقیل سنگین برای انتقال خط موقت نمی توانستیم زودتر اقدام کنیم، اظهار کرد: امروز با توجه شرایط جوی مناسب و فروکش کردن آب رودخانه اقدامات لازم در حال انجام است و تا چند ساعت دیگر این مشکل رفع می‌شود.

به گزارش فارس، در حال حاضر تعداد بالای هزار خانوار به مدت ۴۰ ساعت از آب آشامیدنی سالم برخوردار نبوده و زندگی آن‌ها با استفاده از آب چاه و یا گل آلود با شرایط سخت پیش می‌رود و تعدادی به وسیله تانکر آبرسانی و قطره چکانی به زندگی خود می‌پردازند.

انتهای پیام/۸۶۰۵۱/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل چالوس تانکر قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۴۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • فرایند پخت نیمرو با 1000 تخم مرغ توسط آشپر روستایی (فیلم)
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • قطعی موقت جریان برق در ۳ شهرستان گیلان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد