Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،عیسی قاضی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج گفت: از ابتدای امسال  با اعتبار ٣٧ میلیاردو ٣۴٩ میلیون ریال کار مرمت و بازسازی ٣۴ رشته قنات در روستا‌های سبیلان جعفر، بهشت آباد، کاکوچ، ششمونت، هیتان، ریتک، اله آباد سولکوک، کلهیمن، کهوربلبل، درگی، هیکان، کتیج، جمکان، محترم آباد، میرآباد، نصرت آباد، چراغ آباد، گرآباد کهن عیسی، کهن ملا پشت قلعه، رودبار، پیراهونی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دستور کار این مدیریت قرار گرفت.

عیسی قاضی افزود تاکنون با بکارگیری پیمانکاران محلی، مرمت و بازسازی ۶ رشته قنات به اتمام رسیده و بقیه با درصد پیشرفت فیزیکی ١۵ تا ٨٠ درصد در حال اجرا می‌باشند.

گفتنی است شهرستان فنوج دارای ٢٢٠ قنات میباشد.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرمت وبازسازی قنات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۶۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، زارع زاده گفت: مراحل اجرای طرح مرمت بند تغذیه مصنوعی رحیم آباد ابرکوه (مرحله دوم) که از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، در مراحل پایانی به سر می‌برد. 


وی با بیان اینکه مرمت بند رحیم آباد ابرکوه تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: به منظور تکمیل فرایند مرمت این بند، عملیات اجرایی در جناح راست با عنوان مرمت بند رحیم آباد (مرحله سوم) با انتخاب مشاور و پیمانکار آغاز شده است. 


وی همچنین اظهار داشت:عملیات لایروبی سیل بند دم هفت اردکان و بند تغذیه مصنوعی رودخانه شور ابرکوه نیز شروع شده است. 


زارع زاده در پایان هدف از مرمت و نگهداری بند‌های تغذیه مصنوعی استان را افزایش حجم مخزن به منظور کنترل سیلاب و افزایش نفوذ آب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی دانست.

دیگر خبرها

  • برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی/ ۱۰۱ رشته قنات آسیب دیدند
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • نیاز ضرروی ۱۰۰رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به ۲۱ رشته قنات
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • احیا و بازسازی ۵۰ قنات قدیمی در شهر باشت