Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مسئول نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاد دانشگاهی لرستان گفت: دفتر نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاد دانشگاهی لرستان با توجه به نیاز هم استانی‌ها تاکنون توانسته حدود ۱۲۰۰ نمونه خون بندناف نوزادان را ذخیره کند.

زهرا صالحی‌نژاد، به مناسبت روز جهانی خون بندباف، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دفتر نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاد دانشگاهی لرستان با توجه به نیاز هم استانی‌ها مدت ۱۱ سال است که فعالیت خود را آغاز نموده و در این مدت توانسته حدود ۱۲۰۰ نمونه بندناف نوزادان را ذخیره کند، همچنین جهت رفاه حال هم استانی‌ها با آموزش خون‌گیر بومی این خدمات را در شهرستان‌های استان نیز فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خون بندناف خونی است که در زمان زایمان به‌عنوان یک زباله بیولوژیک دور ریخته می‌شود در صورتی که این خون حاوی سلول‌های بنیادی فراوانی است که توانایی تمایز و تکثیر بالایی دارند به طوری که با جایگزینی این سلول‌ها در بافت. های آسیب دیده می‌توان به بهبود و درمان بافت آسیب دیده کمک کرد. ‌

صالحی‌نژاد افزود: با استفاده از این سلول‌ها پتانسیل درمان بیش‌از ۱۰۰ نوع بیماری ازجمله انواع سرطان خون، تالاسمی، فلج مغزی، کم خونی‌های ژنتیکی و بیماری‌های نقص سیستم ایمنی و... وجود دارد.  

مسئول نمایندگی بانک خون بندناف رویان جهاددانشگاهی لرستان، عنوان کرد: باتوجه به عدم اطلاع بسیاری از هم استانی‌ها از این دستاورد علمی از جامعه پزشکی خصوصاً پزشکان زنان و زایمان و مراکز درمانی این انتظار را داریم در زمینه معرفی این خدمت پزشکی به هم استانی‌ها ما را یاری کنند.

وی افزود: خانواده‌ها می‌توانند از این فرصت که تنها یکبار و در زمان زایمان وجود دارد جهت ثبت‌نام یک ماه قبل از زایمان به دفتر نمایندگی بانک خون بندناف جهاد دانشگاهی لرستان واقع در کوی جهادگران مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی بانک خون بندناف ايسنا فلج مغزی بيولوژيك بانک خون جهاد دانشگاهی لرستان هم استانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، غلامرضا همتی معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش سمنان ضمن تبریک فرارسیدن هفته معلم از معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق این استان خبر داد و گفت: بر اساس دستورالعمل انتخاب معلمان نمونه سال ۱۴۰۳ و ارزیابی‌های انجام‌شده، ۳۳ معلم در مرحله منطقه‌ای، مؤفق به کسب امتیاز برتر شدند و در مرحله دوم ارزیابی، سه نفر انتخاب و به دبیرخانه کشوری معرفی شدند.

همتی اظهار داشت: طرح شناسایی معلمان نمونه به انتخاب معلمانی که از حیث عملکردی با داشتن وجدان کاری بالا، مسئولیت‌پذیری زیاد، پشتکار، خلاقیت و ابتکار عمل و اخلاق‌مداری برجسته بودند، پرداخته تا ضمن معرفی آن‌ها به جامعه آموزش و پرورش به‌عنوان الگو، به تشویق و ترویج این ابعاد از فرهنگ بپردازد.

وی افزود: این فرآیند با بهره‌گیری از نظرات دانش‌آموزان، اولیا، همکاران هم‌پایه و هم‌رشته، مدیران و ارزیابان مجرب از طریق مصاحبه و مشاهده به تجزیه و تحلیل موارد فوق از زوایای مختلف عملکردی معلمان در ابعاد شخصیتی، نگرشی، توانمندی، مهارتی، تخصصی و حرفه‌ای در سطوح مختلف مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و کشوری انجام گرفت.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی استان سمنان یادآور شد: تمامی معلمان رسمی، پیمانی، آزمایشی، قراردادی، خرید خدمت شاغل در تمام واحدهای آموزشی و پرورشی اعم از دولتی، غیر دولتی (نیروهای آزاد) در هریک از دوره‌های تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم که به‌صورت موظف حداقل ۱۲ ساعت تدریس در هفته داشتند در برنامه شناسایی معلمان نمونه شرکت داده شدند.

همتی اظهار داشت: فائزه اشراقی، فاطمه خوش‌صفت و فرشید علی‌محمدی از منطقه بیارجمند، عبدالمطلب محمودی، اسماعیل نجفی و مینا بنیادی‌محره از شهرستان میامی، علی شاه‌حسینی، مهدی صائمی و فاطمه محمدی از منطقه بسطام، فاطمه ابرسجی، اکرم واعظیان و مرضیه رضوانی از شهرستان شاهرود، هدی نوری‌زاده‌سیاوشی، زینب دولت‌خواهی و سپیده ملایری از شهرستان دامغان، معصومه جزءبهرامیان، سیده‌معصومه تقوی و فاطمه ترابی از منطقه امیرآباد، طلعت معافی، سیده‌لیلا حمیدی‌سنگدهی و صفورا صفا از شهرستان مهدیشهر، فرشته ولیخانی‌انارکی، مرضیه فخار و رضیه امیرجان از شهرستان سمنان، بهاره آذرنوش، پیام کاشی و سپیده عرب از شهرستان سرخه، طیبه قنبری، هدی باقری‌پاریجان و فاطمه صادقی از شهرستان آرادان و افسانه جوادی‌مقدم، زهرا ملحی و فرهاد مشهدیان از شهرستان گرمسار معلمان نمونه منطقه‌ای در ارزیابی شناخته شدند.

گفتنی است، آیین تجلیل از معلمان نمونه منطقه‌ای و استانی پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت سال جاری با حضور مقامات کشوری و استانی در سمنان برگزار خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901217

دیگر خبرها

  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • ۴۳ هزار معلم آموزش دانش‌آموزان استان کرمان را به‌عهده دارند
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • تشریح برنامه‌های هفته معلم/ معلم کردستانی نمونه کشوری شد
  • معرفی ۳۰ معلم نمونه ادارات شهرستان و مناطق سمنان
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری