Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، داریوش امانی با بیان اینکه قیمت بلیت اتوبوس بعد از برداشته شدن فاصله گذاری اجتماعی کاهش می‌یابد؟ افزود: در ایام کرونا شرکت‌های حمل و نقلی ۳ هزار میلیارد تومان ضرر دیدند و در حال حاضر هم دخل وخرج شرکت‌ها با هم همخوانی ندارد و بنابراین قیمت بلیت اتوبوس کاهش نمی‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره افزایش تعداد تصادفات اتوبوس‌ها گفت: سهم اتوبوس در میزان تصادفات ۳ درصد است و در سال ۲۴۰ میلیون نفر جا به جا می شوند بنابراین با این میزان جا به جایی سهم تصادفات ناچیز است.

امانی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۷۲ هزار کامیون فعال در جاده‌ها داریم که ۱۶۹ هزار دستگاه آن فرسوده است، افزود: نوسازی را از چند مسیر طی می‌کنیم که شامل واردات خودروهای اروپایی زیر سه سال ساخت و همچنین خرید از تولید کنندگان داخلی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مورد واردات کامیون‌های دست دوم اروپایی گفت: تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی سنگین کمتر از سه سال کارکرد ثبت سفارش شده و یک هزار و ۶۰۰ دستگاه آن تاکنون ترخیص شده است و مابقی در گمرکات در حال ترخیص هستند. همچنین از این تعداد هم ۶۰۰ دستگاه شماره گذاری شده است.

امانی تصریح کرد: اگر مشکلاتی پیش نیاید ظرف چهار ماه آینده مابقی کامیون‌های مانده در گمرک ترخیص خواهند شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: کامیون‌های وارداتی با برند روز دنیا منطبق هستند و تولید کنندگان خارجی نمایندگی‌هایی در داخل کشور دارند که مشخص شده است.

او ادامه داد: بعد از ورود دادستانی به پرونده دپوی کامیون‌ها در گمرکات فرآیند ترخیص کامیون‌ها سرعت پیدا کرده است. سایر دستگاه‌های ذی ربط در این پرونده، مشکلاتی داشتند که برطرف شده و فرآیند ترخیص به خوبی در حال انجام است.

امانی درباره حمایت از خریداران کامیون از تولید کنندگان داخلی تأکید کرد: از محل تولید داخل ۱۰ هزار دستگاه نوسازی می‌شود که بخش زیادی از آن‌ها تا پایان سال و مابقی تا نیمه دوم سال آینده به فروش خواهند رسید.

به گفته این مقام مسئول به دارندگان خودروهای فرسوده برای خرید این کامیون‌ها، تسهیلات تا ۸۰ درصد قیمت کامیون داده شده که نرخ سود آن ۶ تا ۸ درصد و برای سایر افراد ۹ درصد است.

او اظهار کرد: ۱۰ درصد هزینه کامیون نو نیز به صورت اسقاط کامیون فرسوده بوده که جزو آورده متقاضی محسوب می‌شود که مابه‌التفاوت باقیمانده را متقاضی دریافت این کامیون‌ها پرداخت خواهند کرد.

کد خبر 637928 برچسب‌ها اتوبوس - بليت وزارت راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اتوبوس بليت وزارت راه و شهرسازی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه تهران ۹ هزار اتوبوس برقی نیاز دارد، گفت: خرید و واردات دو هزار دستگاه در دست پیگیری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی چمران امروز _ پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت _ در همایش روز معمار بجنورد اظهار کرد: خرید و تأمین اتوبوس‌های برقی نهایی شده است و اکنون تأمین ۹ هزار دستگاه از این ناوگان در تهران نیاز است.

وی افزود: حمل و نقل برقی و پاک نیاز پایتخت است البته در این باره کشور تجربه‌ای ندارد به همین لحاظ خرید ناوگان برقی مخالفانی دارد.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه اجرای این امر کار سخت و پیچیده‌ای نیست، خاطرنشان کرد: اکنون زمینه سازی برای تأمین ناوگان حمل و نقل برقی در حال انجام است، قراردادی میان شهرداری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو برای ایجاد ایستگاه شارژ برق منعقد شده، استارت کار زده شد و تا زمانی که اتوبوس‌ها تأمین شود، ایستگاه‌های شارژ هم آماده خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه یک ایستگاه شارژ برق اتوبوس به صورت نمادین افتتاح شده است، گفت: قرارداد تأمین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت داخلی از جمله مپنا بسته شده و تا پایان سال شماری از آن تحویل می‌شود، همچنین خرید و واردات ۲ هزار دستگاه در دست پیگیری است.

وی درباره تأمین اتوبوس‌های برقی برای شهر بجنورد گفت: این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گیرد، باید میزان تأثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تأمین این ناوگان تشخیص داده شود.

رئیس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان‌ها با اشاره به اینکه ناوگان برق قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد گفت: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نماهای رومی به شهرها اظهار کرد: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است که به عنوان حُسن قالب شد، البته مصوب شد که معماری رومی و وارداتی به ویژه برای ساختمان‌های مسکونی ممنوع شود.

کد خبر 750092

دیگر خبرها

  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کامیون تانکر حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در توقیف پلیس
  • بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • کشف ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد